Spar penge med tagrenovering

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hvis du har mistanke om, at du har et tag, som ikke er tæt nok, fordi varmen fiser direkte ud, så kan det ikke gå hurtigt nok med at få det tjekket. Du kan komme ud i, at det skal skiftes helt, men det kan også være, at en tagrenovering er tilstrækkelig. Hvis du ikke ønsker, at din varmeregning skal blive så høj som sidste år, så skal du gøre noget ved det nu. Det vil også få boligens værdi til at stige, som er vigtigt at tænke ind.

Professionel tagrenovering

Firmaet Tønnes & Ulstrup A/S har mange års erfaring med udskiftning af tag og tagrenovering. De udfører arbejde i Vejle og Fredericia og går højt op i at levere kvalitet til dig. Hvis du ønsker en tagrenovering, så vil et tømrer- og snedkerfirma være med helt fra start til slut. De vil være med til at gennemskue, hvad du bør få lavet ved dit tag for at få den mest optimale løsning. Dernæst sætter de dig ind i processens forløb med det praktiske arbejde, så du ved, hvad der skal laves, og hvornår det skal laves.

 

Vær opmærksom på når du skal vælge et tømrer- og snedkerfirma, så skal du se efter, om de skifter alle slags tag. Du skal ligeledes være opmærksom på, om de kan tilbyde det tag, som du ønsker, hvis det skal renoveres eller skiftes. Det gælder både i forhold til, om det er teglsten eller tagpap.

Se desuden efter om firmaet har en Byg Garanti, som giver dig en god sikring, hvis der i mod forventning skulle ske fejl i byggeprocessen. Det kan ske, så det er vigtigt at være dækket fuldt her.

Du kan få skiftet tag på mange typer af huse som:

  • Parcelhuse
  • Rækkehuse
  • Sommerhuse
  • Erhvervsbygninger

Har du en anden type hus eller bygning, kan du altid høre firmaet ad.