Spar penge med en træpilleovn – sådan gør du

Spar penge med en træpilleovn – sådan gør du

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Der er mange måder, hvorpå du kan opvarme din bolig, og det er ikke alle, der er lige billige. Derudover er det også langtfra alle, der er miljøvenlige. Men det er ikke det, som det skal handle om her. I stedet vil vi fokusere på varmeregningen som den dominerende faktor til, at du skifter til en træpilleovn allerede i dag. Gør det nemt med en træpilleovn, og behold lidt mere til dig selv hver måned. Det er lidt ligesom en skattelettelse, der også gavner miljøet.

Gode økonomiske fordele ved et pilleovne

Det er ingen hemmelighed, at en investering i et pillefyr er en investering i fremtiden. Træpiller er et naturligt brændstof, og det betyder, at det også er CO2-neutralt. Det formindsker udsendelsen af drivhusgasser væsentligt, mens det holder varmeregningen nede på et minimum.

Hvor meget kan jeg spare?

Det varierer selvfølgelig, hvor meget man kan spare, når man tager budget, forbrug og behov i betragtning, men typisk giver det en besparelse på 60 – 70 % af varmeregningen ved at fyre med træpiller. Dette er et eksempel, hvor man har eksperimenteret med varmeregningen i forhold til olie, gas og el.

Sæt en træpilleovn i sommerhuset

Hvis ikke at dette er løsningen for dig i dit normale hjem, så kan det sagtens være, at du kan få mere glæde af en træpilleovn i dit sommerhus. En sådan ovn giver også et charmerende udtryk til stuen, der er meget ’sommerhus-agtig’.

Træpiller er ikke dyre i forbrug

Træpiller koster mindre i forbrug end fx olie, og hvis du opvarmer med el, så kan du forvente en endnu større besparelse. Derudover opvarmes huset eller sommerferieboligen også utrolig hurtigt ved hjælp af træpiller, så du skal ikke vente i alt for lang tid, før at temperaturen er på et behageligt niveau. De kolde vintermåneder i Danmark har intet at sige, efter hjemmet er udstyret med en ny opvarmningsmetode.