Spinningcykel test – Find den bedste i test

Spinningcykel test – Find den bedste i test

Spinningcykel bedst i test

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Træner du på en spinningcykel, vil du opnå en yderst god træning. Konditionstræningen og fedtforbrændingen er høj, og derfor er træningsformen relevant for alle. Uanset om du ønsker at blive blandt de bedste, opnå træningsmål eller tabe dig i vægt, vil en spinningcykel hjælpe dig godt på vej.

Nedenfor vil vi gennemgå produkter, der alle har fået gode anmeldelser – enten af officielle ekspertkilder eller tests, herunder Aftonbladet, samt de mest solgte og bedst bedømte produkter hos forhandlerne. Få et overblik over markedets bedste spinningcykler, og find let den bedste træningsmaskine til dit hjem.

Læs mere om, hvorfor du bør have fitnessudstyr i dit hjem.


Sole Fitness SB700 – Kåret som bedste spinningcykel

Spinningcykel test

→ Køb den her hos Abilicaonline.dk

 • Baggrundsbelyst LCD-display
 • Blandt markedets mest slidstærke
 • Hviskende stille i drift
 • Flere modstandsniveauer
 • Fantastisk komfort

Sole Fitness SB700 er kåret som det bedste professionelle valg i Nordens største test, Bäst-i-Test.se. Cyklen er en kombination af kvalitet og overkommelig pris. Du finder ikke en spinningcykel, der er lige så lydløs, holdbar og behagelig til prisen. Når du cykler, får du en glat og støjsvag tur. Dette skyldes modellens integrerede trådløse teknologi. Du kan nemt justere modstandsniveauerne med en drejeknap, så du får den ønskede intensitet. Derudover er det let at justere pedalerne, sædet og tåknapperne. Alle tre dele giver ultimativ komfort under din træning, da du kan justere pedaler, styr og sæde i alle højder.

Spinningcyklen er ekstremt slidstærk og holdbar. Det skyldes især stålrammens høje kvalitet. Alligevel er cyklen let, hvilket gør den ideel til hjemmebrug. Træn, når du vil i løbet af dagen eller om aftenen, ved at købe denne spinningcykel til din hjemmetræning. Selvom maskinen er yderst holdbar, får du fortsat livstidsgaranti på rammen af cyklen. Designet af cyklen er flot med den karakteristiske aluminiumfinish. Træningsmaskinens lydniveau er hviskende stille i drift.

Du får en spinningcykel med et kraftigt svinghjul. Svinghjulet vejer 22 kg og kombineres med Kevlar-bremsning. Disse to ting skaber en vejlignende og glat tur, der føles meget behagelig. Cyklen har en integreret kontrol. Herigennem kan du nemt spore dine fremskridt, hvilket gør det nemmere at nå dine mål. På den baggrundsbelyste LCD-skærm kan du se oplysninger om hjerterytme, kalorier, afstand, tid og meget mere.


FINNLO Speedbike CRT – Stabil og høj kvalitet

Bedste spinningcykel

→ Køb den her hos Apuls.dk

 • Den perfekte partner til en kraftfuld og effektiv træning
 • God, tysk kvalitet
 • Medfølgende computer til at tracke træningen
 • Robust ramme
 • Topmodel

FINNLO Speedbike CRT er i den grad en stabil spinningcykel i høj kvalitet. Modellen er en topmodel i en populær serie og vil være din perfekte partner til at opnå en kraftfuld og effektiv træning. Træn din udholdenhed på spinningcyklen, hvor du let kan justere modstanden via en drejeknap. Rammen af cyklen er meget robust. Du får maksimal hastighed og komfort under træningen på grund af det 25 kilo tunge svinghjul.

Designet er moderne, og derfor er cyklen særdeles flot at placere i hjemmet. Funktionalitet er selvfølgelig vigtigt, men når træningsmaskinen skal placeres i dit hjem, er det også essentielt, at den ser flot ud. Selvom træningsmaskinen er flot at se på, får du alligevel en masse fede funktioner inkluderet. På cyklens LCD-skærm kan du se alle relevante træningsdata. Disse data tæller bl.a. afstand, hastighed og hjerterytme. Mål din puls gennem brystbåndet eller en øreklips for at følge bedst muligt med i din træning.

Går du ekstra meget op i din cykelsport derhjemme, kan du faktisk også cykle i professionelle cykelsko. Spinningcyklen har nemlig et SPD-kliksystem, hvor du kan anvende professionelle cykelsko. Du kan selvfølgelig også iføre dig andre atletiske sko. Når du cykler afsted på denne træningsmaskine, vil den fungere lydløst. Dette er for mange et stort plus, da træningen herved ikke forstyrrer husstandens øvrige medlemmer. Drivremmen er vedligeholdelsesfri, og modstanden genereres af robuste filtbremseklodser. Sadlen er meget komfortabel, hvilket gør det rart at cykle på spinningcyklen – også i flere timer.


Abilica Racer 2.1 Spinningcykel – Kåret som bedste mellemklassevalg

Spinningcykel bedst i test

→ Køb den her hos Abilicaonline.dk

 • Unik spinningcykel
 • Kåret som bedste mellemklassevalg i flere tests
 • God spinningcykel til prisen
 • Stillegående og holdbar rem
 • Vertikal og horisontal justering af sadel og styr

Abilica Racer 2.1 spinningcykel er kåret som det bedste valg af spinningcykel i mellemklassen i flere tests. Køber du denne spinningcykel, får du en behagelig cykeltræning. Remmen er nemlig stillegående og holdbar, hvilket giver en komfortabel træning. Derudover indstiller du nemt styret og sadlen efter dine behov. Styr og sadel kan nemlig justeres både vertikalt og horisontalt, og dette er med til at give en optimal siddestilling. Siddestillingen er ekstremt vigtig ved træning på en spinningcykel, da du ellers kan få ondt i lænd, ryg og nakke. Træner du især længere træningspas, er komforten ekstremt vigtig.

Svinghjulet vejer 22 kg, og pedalerne er kombipedaler. En kombipedal består af tåhætte og SDP, og du kan derfor cykle med professionelle cykelsko. Bremsen er en filtbremse. Har du lyst til at cykle lange træningspas derhjemme, er denne spinningcykel ideel. Cyklen er nemlig udstyret med et smalt racersæde, hvilket er behageligt at sidde på – også over længere tid. Du kan nemt følge med i din træning via cyklens computer. Her ser du hastighed, distance, kalorier, tid og kadence.

Når du køber en spinningcykel, bør du købe en underlagsmåtte. Denne måtte lægges under spinningcyklen. Der er flere grunde til, at en underlagsmåtte er fordelagtig. Måtten gør det let at aftørre sved, dæmper lyden, fjerner statisk elektricitet og beskytter gulvet. Til denne spinningcykel skal du købe en underlagsmåtte i størrelsen 70 x 130. Selve træningsmaskinen vejer 45 kg og har en længde på 120 cm, en bredde på 55 cm og en højde på 117 cm.


Peak Fitness Indoor Bike Climber – Anbefalet af forhandlere

Bedste spinningcykel til prisen

→ Køb den her hos Fitnessgruppen.dk

 • Ekstra tungt svinghjul
 • Computer med pulsvisning
 • Glidende og let følelse
 • Ekstra stabilitet sikres gennem styrpind
 • Maksimal brugervægt: 50 kg

Peak Fitness Indoor Bike Climber er anbefalet af forhandlere. Svinghjulet er ekstra tungt med sine 24 kg.

Det tunge svinghjul er remtrukket og giver en glidende og let følelse under træning – også selvom du cykler med maksimal belastning. Den maksimale belastning er for dig, der er en rutineret cykelrytter eller spinner. Spinningcyklen køres uden friløb, og derfor er der placeret et nødstop i belastningshåndtaget.

Du får en robust og stabil cykeloplevelse grundet det kraftige styr og stel. Derudover har cyklen ekstra forseglede lejer, hvilket også er med til at give dig en fuldstændig stabil cykeloplevelse. Dertil får du ligeledes en styrpind og en firkantet, justerbar saddel. Disse to ting er igen med til at sikre dig ekstra stabilitet under kørslen. Sadlens materiale er super soft og dermed yderst komfortabelt. Går du meget op i følelsen under din træning, er denne spinningcykel altså et godt køb.

Bremsen er filt, og den maksimale brugervægt er 150 kg. Dette er en høj maksimal brugervægt sammenlignet med andre spinningcykler på markedet. Derfor er denne model for de fleste. Cyklens egenvægt er 53 kg.

Alligevel kan cyklen nemt flyttes rundt, da den er udstyret med justerbare gummifødder og transporthjul. Computeren har desuden en integreret computer, hvor du ser oplysninger om puls, pedalomdrejninger, distance og tid. Slutteligt medfølger en flaskeholder og tåklipspedaler til almindelige sko.


52/5000 Sportplus SP-SRP-2100-i – Medfølgende app

God spinningcykel
 • Brug smart app
 • Vedligeholdelsesfri og fantastisk rem
 • Street View-funktion under din træning
 • Tablet- og kopholder
 • 13 kg svinghjul

52/5000 Sportplus SP-SRP-2100-i er en spinningcykel, hvor du får en medfølgende app til din smartphone, tablet eller computer. Dette gør det yderst nemt at tracke din træning og derfor forbedre dine træningsresultater. Cardiofit-appen kan også tilkobles Bluetooth 4.0-kompatible brystbælter, hvilket gør tracking af træningen endnu stærkere. Derudover er appen også kompatibel med Google Maps. Herigennem kan du træne med Street View, hvor du altså virkelig får en fornemmelse af, at du cykler ude på landevejene.

Spinningcyklen har et professionelt touch og bruges til indendørs brug. Svinghjulet vejer 13 kg og har uendelig variabel modstand. Remmen er vedligeholdelsesfri og fantastisk, hvilket giver dig en særdeles behagelig træning. Dertil er remmen også lydløs. Dette er en stor fordel ved træningsmaskiner til hjemmebrug, da du ikke larmer unødvendigt gennem din træning. Se nemt din træningshistorik på cyklen, og opret brugerprofiler. Herigennem kan hele familien træne på maskinen uden at påvirke hinandens træningsresultater.

Cyklen måler 125 cm i længden, 48 cm i bredden og 127 cm i højden. Selve spinningcyklen vejer omkring 38 kg. Når du træner på cyklen, kan du nemt blive underholdt imens. Maskinen har nemlig en integreret tabletholder. Herved kan du simpelt se dine favoritserier eller film, imens du forbrænder en masse kalorier. Derudover får du let adgang til væske, da maskinen ligeledes har en integreret kopholder.


Powerme Spinningcykel BKS110 – Billig spinningcykel

billig spinningcykel

→ Køb den her hos Moreland.dk

 • Meget billig spinningcykel
 • God at motionere på
 • Cyklen vejer 19 kg
 • Tåler en maksimal brugervægt på op til 125 kg
 • Holdbar kædedrift, som er nem at vedligeholde

Den sidste spinningcykel i vores test er Powerme Spinningcykel BKS110. Denne spinningcykel er billig og er derfor til dig, der ikke har budget til at bruge mange penge på en træningsmaskine. Selvom spinningcyklen er billig, er det alligevel en rigtig god måde at motionere derhjemme på. Du slipper for utilregneligt vejr og proppede træningscentre.

I stedet skal du blot tage træningstøjet på og sætte dig direkte op på træningscyklen derhjemme i trygge rammer. Træning på en spinningcykel er en virkelig effektiv træningsform, hvor du både forbrænder mange kalorier og får en god konditionstræning.

Modellen vejer 19 kg. Den måler 55 cm i bredden, 122 cm i højden og 87 cm i længden. For at få den bedste stabilitet under træningen, skal du placere en måtte under cyklen. Måtten er også med til at beskytte gulvet, hvilket klart er en fordel. Husk at strække ud inden hver træningssession, da det mindsker risikoen for, at du pådrager dig skader. Det samme gælder efterfølgende – sørg for at strække ud efter hver træning.

Kædedriften er rigtig holdbar, og så er den også nem at vedligeholde. Svinghjulet vejer 13 kg, og dette giver dig en jævn og stabil træning – også ved høj belastning. Modstandens niveau er trinløs, hvilket også er en fordel. Du får en super god komfort på spinningcyklen. Du kan nemlig justere sadlen vertikalt og horisontalt. Derudover kan du også justere styrets højde. Dette giver dig den bedste komfort og siddestilling under kørslen. Ved at købe denne spinningcykel får du altså en træningsmaskine, der giver dig den ultimative oplevelse af fitness – helt derhjemme hos dig selv.


Bedste spinningcykel til dit hjem

For at gøre spinningsessionen lidt sjovere kan du gøre forskellige tiltag. Lyt til musik, lydbog, radio eller podcast. Lyden vil få dine tanker væk fra det hårde arbejde, hvilket virker motiverende. Du kan også tænde for fjernsynet eller streame film og serier på din mobil eller tablet. Her afledes dine tanker igen, og træningssessionen vil flyve afsted. Husk fortsat at presse dig selv, så du ikke slapper af på spinningcyklen.

Netop det at presse sig selv undervejs kan være svært. Mange laver den samme fejl på spinningcyklen – de sætter sig blot op og cykler i lette gear i 30-60 minutter. Dette er ikke en særligt effektiv træning, da din puls ikke kommer op. Det er bedre at køre en kort og intensiv tur end en lang og let tur. Juster cyklens modstand/intensitet, således at træningen føles hård. Skift mellem at køre i tunge og lette gear, samt varier mellem stående og siddende positioner på cyklen.

Invester i en spinningcykel, og kom i form derhjemme. Forbrænd en masse kalorier, og tab kilo med den benhårde træning. For at få den mest realistiske landevejsfølelse skal du købe en spinningcykel med et tungt svinghjul. Dette giver dig nemlig et naturligt og godt tråd.

Svært at få tid til motion i hverdagen? Læs her hvad blot 10 minutters motion tre gange om ugen kan gøre.

Kilder