Stegepande test – 4 sublime stegepander

Stegepande test – 4 sublime stegepander

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hvis du er på jagt efter en stegepande af super kvalitet, kan du med fordel læse denne test, som vi har kreeret. I denne test vil vi se nærmere på en række forskellige stegepander, som du måske kender, eller i hvert fald kender mærkerne. De mærker som vi har med i denne test, er mærker såsom Rösle, Gense, Tefal og Greenpan. Det er mærker som alle kender, eller har kendskab til. Du kender sikkert også til dem, hvorfor vi har valgt disse mærker.

For at gøre det så nemt som muligt for dig, at vælge den pande som du skal bruge, har vi lavet denne stegepande test, som gerne skulle gøre din beslutning lettere. Du har derfor muligheden for, at kunne læse dig frem til ved at læse denne test, og finde lige præcis den pande, som passer ind i dit køkken og til dine behov. Vi har sørget for at gøre denne test så bred som muligt, med flere forskellige former for pander.

Stegepande bedst i test

Der er pander til ethvert budget i denne test, som sikkert også passer til lige netop dit budget. Du skal derfor ikke være bange for, at du ikke kan finde noget i denne test, som ikke vil passe ind i dine tanker og dit budget. Det kan være en jungle uden lige, at finde rundt i de forskellige stegepander, hvorfor vi skabte denne test, for at give dig et praj om, hvor du finder din næste stegepande.

Vi vil skrive lidt om de forskellige stegepander, hvorefter du finder en guide nedenunder om hvor du køber dig en stegepande, samt hvad du kan forvente at skulle bruge på en pande. Det skulle gerne gøre det meget nemmere for dig, at finde frem til lige præcis det du skal bruge. Du får altså en helt komplet test af forskellige typer af stegepander, som du kan bruge i forbindelse med din madlavning. Nogle koster mere end andre, hvorfor der helt sikkert også er noget til dig.

RÖSLE CHALET

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Den første vi skal kigge på, kommer fra det lækre mærke Rösle. Denne model er yderst lækkert designet, samtidig med at den har en super funktionalitet. Du får altså muligheden for, at få en flot pande, som samtidig kan bruges til ethvert køkken og varmekilde. Denne model er som skabt til, at lave perfekte ristede kartofler eller en god bøf, eller steak.

Modellen er lavet af en kerne af aluminium med et ydre af rustfrit stål. Det betyder altså at du har en super lækker og holdbar stegepande. Du får en super lækkert designet stegepande, som kan bringe liv til dit køkken. Ved at denne model har en kerne af aluminium, er du sikret den bedste varmefordeling, når du skal stege på den, det er super rart, så du får jævnt stegt mad.

Mange funktioner

Du kan bruge denne pande på alle varmekilder som er elektrisk, keramisk, gas og induktion. Det betyder altså med andre ord, at du ikke skal være bekymret om, hvorvidt du kan bruge denne pande på dit komfur, da den kan klare det hele. Har du du brug for at varme noget i ovnen, kan du også gøre dette med denne pande, da den holder til hele 260 grader.

Du har altså muligheden for at kunne lave mad på flere forskellige måder, så du ikke skal være begrænset af, hvad du kan lave. Alt i alt en super lækker pande, som du vil elske at lave mad på. Du får nemlig meget mere ud af denne model, end du gør af flere af de andre i denne test. Derudover er mærket Rösle kendt for deres høje kvalitet, som sikrer dig lækker mad, hver gang. Du har mulighed for at vælge den i flere forskellige størrelser.

Specifikationer

 • Materiale: Aluminium og stål
 • Maskinvask: Nej
 • Induktion: JaGENSE LE GOURMET

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Coop.dk 449,00 449,00 Se produkt

Den næste i rækken kommer fra det innovative Gense, som er kendte for deres atypiske og lækre design, som i den grad har taget kegler hos forbrugerne. Her får du nemlig lækker kvalitet til en meget god pris. Lige netop denne model er fremstillet af støbejern, som holder utrolig godt på varmen.

For at give en lækker overflade, er denne model behandlet med sojaolie. Det betyder med andre ord, at du ikke har behov for særlig meget fedtstof til at stege i. Dermed kan også lave en masse sund mad, uden du skal overhælde det med olie, for at du kan stege noget på denne model. Støbejern er super lækkert at lave mad på. Derudover er der en god vægt i en pande af denne type, hvilket betyder du nemt kan holde styr på maden, uden panden glider rundt på komfuret.

Lang holdbarhed

Du får altså her en pande med super lang holdbarhed, da den er fremstillet i støbejern. Du kan bruge den på alle slags varmekilder. Dermed er du altså ikke begrænset af, hvor du kan lave din mad. Du kan fremstille alskens lækker mad på denne flotte stegepande, som har et super flot træhåndtag. Designet på denne model er super lækkert, hvorfor du også kan hænge den op, og lade den være en del af din indretning.

Hvis du ikke vil have at din stegepande skal fylde i skabet, kan du med fordel hænge denne model op, da den har et smart ophæng, som sparer dig en masse plads. En stegepande kan nemlig hurtigt fylde, hvis den står i dit skab eller dine skuffer, da det er en stor genstand, derfor kan det være rart, at have muligheden for, at hænge den op.

Specifikationer

 • Materiale: Støbejern
 • Maskinvask: Nej
 • Induktion: JaGreenpan – Barcelona

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Whiteaway.com 599,00 599,00 Se produkt
Coop.dk 639,00 639,00 Se produkt

Denne model er fra det særdeles velkendte mærker Greenpan, som er kendte for at levere kvalitet til en god pris. Du får altså en super lækker pande, til en særdeles god pris, som du ikke kan finde andre steder. Denne stegepande er udstyret med en ekstra stærk belægning, som gør dig madlavning til en drøm.

Du kan bruge alle slags redskaber i denne pande, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt det skader din pande. Det gælder altså også metalredskaber, som du med lethed kan bruge i denne model. Du slipper altså for, at skulle bruge plastik redskaber, eller være bange for, at du ridser din pande, som derefter gør den svær at bruge, med denne model kan du bruge alskens forskellige redskaber. Hvis du gerne vil have muligheden for, at kunne lave mad, uden at du skal være bange for at ødelægge din pande.

Holdbar pande

Denne model udskiller ingen kemikalier, hvilket giver dig den reneste mad, og du skal ikke være bekymret om, hvorvidt din mad bliver skadet af denne model. Modellen er forstærket med diamanter, for at den bliver endnu mere robust, hvilket sikrer dig en holdbar pande, som holder i mange år, og som kan lave en masse forskellige lækre retter til dig. Du får altså virkelig noget for dine penge, hvis du vælger denne model fra Greenpan.

For at gøre opvarmning så nem og hurtig, er denne model udstyret med en bund, som sørger for at varmen bliver fordelt jævnt, så du ikke skal bekymre dig om hvorvidt, din pande varmer din mad tilstrækkeligt på samme sted. Du kan bruge den til alle de forskellige varmekilder, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt du kan bruge den på dit komfur. Du har derfor muligheden for, at kunne bruge din pande, lige præcis som du gerne vil, uden du skader belægningen på den.

Specifikationer

 • Materiale: Aluminium og stål
 • Maskinvask: Nej
 • Induktion: JaTefal – Hard Titanium+

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Coop.dk 199,95 199,95 Se produkt

Den næste vi skal tage et kig på, kommer fra det verdenskendte Tefal, som du med garanti også kender. Du får de bedste pander fra dette mærke, og denne er ingen undtagelse. Denne model kan sågar tåle maskinopvask, men det vil naturligvis anbefales, at du sørger for at, vaske den op i hånden, for det meste. Det har noget at gøre med, hvor længe den her pande kan holde i længden.

Du kan lave alt lige fra pandekager til spejlæg på denne stegepande. For at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt, er denne model udstyret med en non-stick belægning, som sikrer dig den bedste stegeskorpe, uden du skal bruge særlig meget fedtstof. Derudover gør det, det også meget lettere at gøre din pande ren efterfølgende, da maden ikke klistrer fast på overfladen, som du steger på.

Seks lag

Denne lækre model er udstyret med i alt seks lag, som også er kaldet Titanium Exellence. Det betyder altså at du vil stå med en yderst lækker og robust pande, som er perfekt til forskelligt brug, når du skal lave mad. For at give din pande så lang en levetid som overhovedet muligt, er denne model lavet ekstra robust, hvilket giver dig en helt masse frihed og muligheder for, at lave lige præcis det mad du gerne vil, uden du skal være bekymret for din pande.

For at du kan vide hvornår din pande har den optimale stegetemperatur, kan du med sikkerhed vide det, hvis du vælge denne model fra Tefal. Der er nemlig et termospot i denne model, som bliver helt rødt, når det når den perfekte temperatur, som er på 180 grader. Det er altså her du opnår den allerbedste stegetemperatur, når du skal lave mad. Det er en meget god måde at vide, hvordan du får det meste ud af dit mad. Og når ja, så kan du faktisk også bruge denne model i ovnen ved maks 175 grader.

Specifikationer

 • Materiale: Aluminium
 • Maskinvask: Ja
 • Induktion: JaHvor køber jeg en stegepande?

Det er egentlig meget nemt, at finde ud af, hvor du kan købe dig en stegepande. Der er mange gode steder på nettet, som forhandler flere forskellige former for pander. Derfor kan det også på en måde være en smule uoverskueligt, hvis man ikke helt ved hvor man skal kigge. Vi har haft to forskellige forhandlere med i denne test, som vi på det varmeste kan anbefale. Det er to forskellige sider, som i den grad har et stort udvalg, som sikkert også vil falde i din smag.

Det er de to vi har brugt til denne test, hvorfor du også finder de forskellige produkter, som vi har i denne stegepande test, på deres sider. Du finder en helt masse andre forskellige pander på de to sider, hvorfor du med garanti også finder noget, der passer til lige netop din pengepung, køkken eller behov. Det bliver altså ikke meget nemmere, at finde sig en stegepande, som giver dit køkken nyt liv, og som kan lave det lækreste mad til dig.

Hvor meget skal jeg bruge på en stegepande?

Det kan være svært at sige, hvor meget man egentlig skal bruge på en stegepande. Du kan finde de helt billige stegepander, og så kan du finde nogle, som er voldsomt dyre. Du skal derfor gøre op med dig selv, hvor meget du egentlig ønsker, at denne pande skal koste. Under 800 kroner, der får du hvad du betaler for. Vælger du i den lave ende, kan du gå glip af nogle af de gode ting, som dem der er lidt dyrere, kan tilbyde.

Når du har fundet ud af, hvor meget du gerne vil give for din stegepande, kan du med fordel tage et kig på en af de to forhandlere som vi har listet herover. Det giver dig en masse forskellige input til, hvilken du kan købe. Du kan selv indstille hvor meget den maks må koste, hvorefter du får serveret de pander, som passer til dine kriterier. Det bliver ikke meget nemmere at finde sig en ny pande, hvorfor vi også har lavet denne test, som gør det meget nemmere for dig.

Vi håber at testen har været med til, at du kan vælge din næste stegepande, ud fra det du har læst i denne test. Der er naturligvis en helt masse andre pander på markedet, eller hos de forskellige forhandlere, som vi har listet op for dig. God jagt efter din nye pande, som du helt sikkert finder på en af de to sider, hvis ikke i denne test. God jagt efter din nye stegepande.