Stepmaskine test – Her finder du bedst i test modeller

Stepmaskine test – Her finder du bedst i test modeller

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Ønsker du at få pulsen op, bør du købe en stepmaskine. Her imiteres følelsen af at gå op ad trapper, hvilket er en effektiv måde at træne kondition på. Stepmaskiner fås i mange varianter – nogle enkle, nogle avancerede.

Den mest optimale stepmaskine til dig afhænger af dine behov. Dog er der klart stepmaskiner på markedet, som er bedre end andre. Vi gennemgår her produkter, der har fået gode anmeldelser af forhandlere.

Vi har samlet de bedste produkter og giver dig her et stort overblik, så du kan finde den bedste stepmaskine til dit behov.


Bowflex Max Trainer M3 – Bedste stepmaskine

 • Unik stepmaskine
 • Kombination af magnet- og luftmodstand
 • Indbygget 14 minutters intervalprogram
 • Blanding af stepmaskine og crosstrainer
 • Otte forskellige belastningsmuligheder

Bowflex Max Trainer M3 er blandt de bedste stepmaskiner på markedet. Du får en stepmaskine, der er kompakt og derfor pladsbesparende.

Dette er ideelt for træningsmaskiner til hjemmebrug, da det er de færreste, som har meget plads i boligen til træningsudstyr. Stepmaskinen fylder generelt mindre end de fleste crosstrainere og løbebånd.

Både nybegyndere og øvede kan træne på denne model. Du vælger nemlig mellem otte modstandsniveauer, som du styrer via stepmaskinens computer. Displayet er baggrundsbelyst, og du kan derfor også betjene maskinen i mørkere rum.

Stepmaskinen er designet med fokus på, at du skal kunne forbrænde så mange kalorier som overhovedet muligt.

Dog sørger maskinen alligevel for, at du nærmest ikke belaster dine led. Er du i gang med genoptræning, eller har du mindre skader, er denne træningsmaskine derfor det perfekte valg. Har du et ønske om både at forbrænde mange kalorier under og efter din træning, skal du afprøve modellens intervalprogram.

Programmet varer 14 minutter, og din forbrænding skyder i vejret – både under og efter træningen.

Udover at sætte gang i din forbrænding styrker du også din udholdenhed, dit hjerte og dine lunger.

Du får altså en super effektiv og skånsom træning med denne stepmaskine, der altså både er en kombination af en stepmaskine og en crosstrainer. Du får det allerbedste fra begge verdener. For at tracke din træning bedst muligt kan du anvende stepmaskinens trådløse pulsbælte og håndpulsmåler.

Herigennem kan du bedre se, om det er tid til at presse dig selv endnu mere, eller om du gerne må tage det lidt med ro i din træning.


Toorx Stepper Force Stepmaskine – Rigtig god kvalitet

 • Håndtag til at holde balancen
 • Overskuelig computer med LCD-display
 • Information om scan, kalorier, puls, antal step og tid
 • Effektiv og sikker
 • 12 niveauer af modstand

Køber du Toorx Stepper Force Stepmaskine, får du en træningsmaskine af rigtig god kvalitet. Stepmaskinen hjælper med træning af ryg, mave, baller og ben.

Det er derfor en lang række af dine muskler, du kommer til at træne ved brug af maskinen. Desuden er maskinen også effektiv til at sætte gang i benenes blodcirkulation. Sidder du meget stille på dit arbejde, er en stepmaskine altså ekstremt fordelagtig.

Stepmaskinen måler 80 x 62 x 140 cm og vejer 22 kg. Den maksimale brugervægt er 120 kg.

Træningsmaskinens pedaler er brede og skridsikre. Dette er med til at give dig en solid position og gør din træning mere sikker. Stepmaskinens konstruktion er ligeledes robust og af høj kvalitet. Du justerer hårdheden af din træning via maskinens modstandsniveauer.

Du har 12 forskellige niveauer at vælge imellem, og stepmaskinen er derfor både for øvede og nye. Maskinen har ligeledes et justerbart bremsesystem.

Ligesom stepmaskinens pedaler øger sikkerheden af træningen, gør maskinens håndtag det faktisk også. Du kan bedre holde balancen, når du holder om maskinens håndtag. Dette gør det langt mere trygt at træne, da du ikke skal være bange for at få overbalance og falde.

Håndtagene er udstyret med håndpulssensorer, hvilket betyder, at du kan holde øje med din træning. Oplysninger om din puls og meget andet kan du se på stepmaskinens LCD-display, der er tilkoblet en lille computer.

Udover puls kan du se informationer om scan, kalorier, det totale antal step, antal step og tid.


Mini Stepper – Billig stepmaskine

 • Forbrænd en masse kalorier
 • Håndtag giver fleksibel træning
 • Lille i størrelsen
 • Let i vægt
 • Blandt de billigste på markedet

Skal din stepmaskine være så billig som muligt, er Mini Stepper et godt køb. Denne stepmaskine er blandt de allerbilligste på markedet, og derfor er den værd at tage med i denne omgang.

Det er nemlig langt fra alle, der kan – eller ønsker at – kaste mange penge afsted efter en træningsmaskine til hjemmet. Den maksimale brugerbelastning på denne model er 100 kg, og stepmaskinen vejer i sig selv 7,5 kg. Den måler 22 cm i højden, 34 cm i bredden og 43 cm i længden. Det er altså en lille stepmaskine, der ikke fylder ret meget i boligen.

Stepmaskinen træner din kondition, ryg, mave, lår og baller på samme tid. Mange af kroppens områder får altså en opstramning, når du stepper derudad.

Du kan nemt pakke maskinen væk igen, så snart du er færdig med træningen. Herved slipper du for at have en træningsmaskine stående fremme.

Stepmaskinen har også indbygget smarte håndtag via elastikker. Bruger du disse under din træning, vil træningen blive mere fleksibel. Du får nemlig trænet flere muskelgrupper, da arme og skuldre også tages i brug.

Træningen på maskinen er en skånsom en af slagsen. Du har nemlig dine fødder placeret på pedalerne hele tiden. Dette står i skarp kontrast til f.eks. løbetræning, hvor du får skarpe stød. Intensiteten af træningen bestemmer du selv.

Træner du i et moderat til mellemhøjt tempo, vil det især være din forbrænding, der sættes gang i. Træner du derimod i et højt tempo, er det din kondition, du træner. Variér gerne tempoet undervejs for at få en mere effektiv træning. Uanset hvad vil du få opstrammet ryg, mave, lår og baller.


Sole SC200 Stepmaskine – Bedst i test-stepmaskine

 • Kombineret crosstrainer og stepmaskine
 • Professionelt valg
 • Intensive og korte træningssessioner
 • Håndtag til balance og træning af overkrop
 • 10 træningsprogrammer og 20 modstandsniveauer

Sole SC200-stepmaskinen er en maskine af professionel kvalitet. Når du træner, kan du holde et skarpt øje med din puls via håndtagenes pulsmålere.

Har du brug for at tracke din puls endnu mere præcist, kan du tilkøbe et pulsbælte og tilslutte det til stepmaskinen. Du får data omkring puls og meget andet på maskinens skærm. Skærmen er stor og baggrundsbelyst, hvilket gør det nemt at se informationerne tydeligt.

Under træningen har du det hele ved hånden. Modellen har nemlig en holder til din vandflaske og tablet.

Derudover har stepmaskinen indbyggede højttalere og ventilation. Dette betyder, at du både får underholdning og afkøling under træningen. Du vælger mellem 10 forskellige træningsprogrammer, hvor du bl.a. kan vælge fedtforbrænding-, puls- og intervalprogram.

Du kan ligeledes vælge mellem 20 niveauer af modstand, hvorfor stepmaskinen er for alle – både nybegyndere og øvede.

Stepmaskinen vejer 75 kg, og det er derfor en yderst stabil træningsmaskine. Dog kan du nemt flytte rundt på maskinen. Under bunden har modellen nemlig indbyggede transporthjul.

Dette gør maskinen ideel til hjemmebrug. Stepmaskinen har også indbyggede håndtag, som er bevægelige. Disse hjælper dig med at få en bedre balance samt træner din overkrop.

Alt i alt får du en effektiv træning med denne stepmaskine, hvor der både er fokus på træning af overkrop og underkrop.

Har du ikke tid eller lyst til at bruge flere timer på din træning i hverdagen, hjælper denne stepmaskine dig godt på vej. Mange af træningsprogrammerne er nemlig af kort varighed – men af hård intensitet.

Derfor kan du sagtens træne på kort tid og fortsat få masser af god træning. Du stresser dine knæ- og hofteled minimalt, da dine fødder altid er placeret på pedalerne. Den maksimale brugervægt på denne maskine er 150 kg.


InnovaGoods Stepper Cardio Twister – Kom hurtigt i form

 • Kom godt i form
 • Træner hele kroppen
 • Trappebevægelser i flere retninger
 • Skridsikre fødder
 • Forskellige modstandsniveauer

Med InnocaGoods Stepper Cardio Twister kommer du lynhurtigt i form. Stepmaskinen måler 48 x 56 x 28 cm, og derfor fylder den ikke meget i boligen.

Du træner både dine arme, mave, talje, ben og baller – og derfor er det en særdeles effektiv træningsmaskine. Stepmaskinen har fokus på aerobic-træning med roterende bevægelser, hvilket netop er grunden til, at du træner så mange dele af kroppen på én gang.

Du vælger mellem forskellige modstandsniveauer, alt efter hvor god form du er i.

For nemmere at nå i mål med dine træningsmål kan du bruge stepmaskinens aktivitetsmål som motivation.

Uanset om du ønsker at forbedre kroppens blodomløb og fleksibilitet, styrke og tone dine muskler eller forbrænde en masse fedt, vil du kunne gøre det med denne træningsmaskine. Du bevæger både under- og overkroppen med trappebevægelser i forskellige retninger.

Styret på træningsmaskinen har polstrede håndtag, hvilket giver en komfortabel træning. Du skal heller ikke bekymre dig om, hvorvidt du glider af pedalerne. Pedalerne består nemlig af skridsikre fødder, plus du holder balancen med styret.

Designet er stærkt og kompakt. Derudover er det af god kvalitet, da det er fremstillet af gummi af ABS og høj densitet samt jern. Du forbedrer kroppen og træner cardio med InnovaGoods Sport Fitness Stepper Cardio Twister.

Du behøver ikke at træne mere end 15 minutter om dagen – træningen er så effektiv, at blot et kvarter dagligt er nok til at tone kroppen.


Sportop VE520 – Hybrid mellem stepmaskine og crosstrainer

 • Vertical elliptical
 • Lang holdbarhed
 • Fornuftig pris
 • Tre intervalprogrammer

Vil du gerne kombinere to af de bedste motionsformer, step og crosstraining? Så skal du købe Sportop VE20. Her får du nemlig en blanding af en crosstrainer og en stepmaskine.

Det betyder, at du får trænet hele kroppen – men det er især baller og lår, der er i fokus. Ønsker du at presse dig selv godt under træningen, kan du med fordel bruge stepmaskinens tre intervalprogrammer.

Her får du din puls godt op på ekstremt kort tid. Dette er for mange en stor fordel i en hverdag, hvor der måske ikke altid er tid til at træne i flere timer.

Intervalprogrammerne er ikke de eneste programmer, du kan vælge imellem. Stepmaskinen har fire andre programmer indbygget – HeartRate, High Land Rift Valley, Valley og Hill Valley. Du udfordres på forskellige måder i alle programmer, og derfor er det nemt at variere dine træningssessioner.

Maskinen kaldes for en vertical elliptical. Du kan oprette fire brugerprofiler, hvor dataet gemmes. Dette er ideelt til hjemmetræning, hvor husstanden består af flere familiemedlemmer.

Følg godt med i træningen via stepmaskinens LCD-display. Her kan du se oplysninger om modstandsniveau, puls, watt, kalorieforbrug, distance og tid.

Upload din egen musik til maskinen via USB-porten, eller bliv underholdt af din mobiltelefon eller tablet. Maskinen har nemlig også en smartphone-/tabletholder. Undervejs i din træning kan du også variere mellem forskellige positioner.

Stepmaskinen har nemlig mange grebsmuligheder, som du kan skifte imellem afhængigt af intensiteten af træningen.


Bedste stepmaskiner – mange valgmuligheder og fordele

Som du kan se, har du mange muligheder for at købe en af de bedste stepmaskiner. Der er også god grund til at købe en stepmaskine til hjemmebrug.

Når du stepper på din maskine, opstrammer du lægmuskler, lår og baller. Stepmaskinen har nemlig fokus på kroppens nedre del. Alligevel træner du også ryg og mave, da du bruger dine ryg- og mavemuskler under træning på en stepmaskine.

Derudover forbrænder du en masse kalorier, som er ideelt for dig, der gerne vil tabe dig i vægt. Træn intervaltræning på stepmaskinen, og få pulsen godt op – dette vil forbrænde ekstra kalorier.

Har du følsomme sener og led, er en stepmaskine god at træne på. Maskinen er nemlig skånsom for sener og led. Dette gør også, at stepmaskinen er et rigtig godt alternativ til andre træningsmaskiner, såsom løbebåndet.

Du udsætter ikke dine sener og led for voldsomme stød, idet du har fødderne plantet på pedalerne under hele træningen. Træn derfor komfortabelt og skånsomt på din stepmaskine.

For at få det meste ud af træningen skal du holde fødderne fladt, holde kroppen oprejst, holde tempoet stabilt og enten have armene i en 90 graders vinkel eller ned langs siden.

Læs mere om, hvordan du kan kombinere træning på stepmaskiner med dig arbejde her.

Kilder