Foodprocessor Test – Stor foodprocessor test

Foodprocessor Test – Stor foodprocessor test

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Det kan være svært at finde den rigtige foodprocessor da der er mange forskellige modeller og mærker at vælge imellem. Derfor har vi lavet denne foodprocessor test og under testen også en guide til, hvordan du finder den rigtige foodprocessor, og hvad du skal kigge efter. Derfor bør du kigge i nedenstående guide før du køber en foodprocessor.

Der er mange forskellige parametre som man skal tænke på når man skal vælge en foodprocessor. Det kan tage meget tid at skulle lave mad og derfor er det vigtigt at have det rigtige køkkenudstyr.

En foodprocessor kan være hjælpsom i mange situationer når du står og skal lave mad, da det uden tvivl vil gøre madlavningen for dig meget nemmere. Læs vores foodprocessor test herunder for at finde den rigtige foodprocessor.


Den bedste foodprocessor: Magimix CS5200XL Sort

I denne test har vi fundet frem til den bedste foodprocessor. Vi har valgt det skulle være Magimix CS5200XL der løb med sejren som testvinder af vores foodprocessor test.

Magimix CS5200XL er virkelig en foodprocessor af højeste kvalitet, som man kan regne med holder mange år ud i fremtiden. Specielt fordi Magimix har valgt at udstede en udvidet garanti så du i alt har 20 års motorgaranti. 

Magimix CS5200XL er den mest solide foodprocessor vi overhovedet har kunne finde på markedet. Med en skarp pris som er lidt over de andre foodprocessorer vi har med i vores test, er du dog sikker på at få den absolut bedste foodprocessor. Magimix CS5200XL er den foodprocessor med den største kapacitet på i alt 3,7 liter og så har den endda 3 skåle med. Derudover medfølger der også en masse tilbehør.

Hvis du vil være sikker på at få den bedste foodprocessor så skal du vælge Magimix CS5200XL, som også har et rigtig flot design i sort.

Specifikationer

 • Kapacitet: 3,7 liter
 • Udvidet service: 20 års motorgaranti

Braun FP5150 Foodprocessor

Braun FP5150 er den 2 bedste foodprocessor i vores foodprocessor test. Vi synes man får rigtig meget værdi for pengene i denne foodprocessor fra Braun. Med en forholdsvis lav pris og en samlet kapacitet på 2 liter, er der altså særdeles meget plads til at lave masse god mad med Braun FP5150 foodprocessor.

Braun FP5150 er heller ikke en foodprocessor der fylder særlig meget og kan sagtens stå på køkkenbordet permanent. Specielt fordi den har et enkelt og flot design.

Lige denne model vi har med her er i sort og vil derfor passe ind i de fleste hjem. Braun FP5150 foodprocessor er derfor som helhed en rigtig god foodprocessor i et flot design, til en rigtig god pris.

Specifikationer

 • Kapacitet: 2 liter
 • Effekt: 1000 W

KitchenAid 3516EOB mini-foodprocessor

KitchenAid 3516EOB er ikke en almindelig foodprocessor i samme størrelse, som nogle af de andre modeller vi har med i vores test. Dette er derimod en mini-foodprocessor til dig der ikke har samme behov for en større foodprocessor.

KitchenAid er kendt for at lave rigtig gode køkkenmaskiner og KitchenAid 3516EOB mini-foodprocessor er ikke en undtagelse. Det er en rigtig god foodprocessor på mange parametre ud over kapaciteten, som kun er på 0,95 liter hvilket er meget mindre end de andre foodprocessorer vi har med i vores test. KitchenAid 3516EOB er egentligt en meget simpel foodprocessor uden for mange funktioner.

Den har 2 hastigheder og lige præcis den model vi har med her, er i et enkelt design i sort, som vi mener set særdeles flot ud.

Specifikationer

 • Kapacitet: 0,95 liter
 • Hastigheder: 2 hastigheder

OBH 6795 First Kitchen foodprocessor

OBH 6795 First Kitchen er den billigste foodprocessor vi har med i vores foodprocessor test. I bund og grund er det faktisk en fornuftig foodprocessor man får til en rigtig skarp pris. Der er ikke særligt mange funktioner i OBH 6795 First Kitchen, men du har en samlet kapacitet på i alt 3,5 liter. 

OBH 6795 First Kitchen har 2 hastigheder og er inklusiv blender så den vil også kunne bruges, hvis du eksempelvis skal lave smoothies eller lignende. I 2014 blev OBH 6795 First Kitchen foodprocessor faktisk kåret af TÆNK magasinet, som den bedste foodprocessor til prisen.

Vi mener ligeledes også det er en god foodprocessor, men der er dog en klar forskel fra denne foodprocessor og vores testvinder fra Magimix.

Specifikationer

 • Kapacitet: 3,5 liter
 • Inklusiv blender: Ja

En god foodprocessor indeholder

Hvad er det så nogle ting man skal kigge efter i en foodprocessor når man skal købe en? Det kan være svært at tage stilling til, hvad man skal gå efter i en foodprocessor, hvorfor vi har lavet nedenstående liste.

 • Foodprocessoren skal kunne hakke, røre og blende
 • Den skal også kunne snitte og rive

Hvis den foodprocessor du kigger på kan ovenstående 5 ting, så er du sikker på at finde en foodprocessor af god kvalitet.


Hvad skal du kigge efter når du skal købe en foodprocessor?

Hvis ikke du har prøvet at købe en foodprocessor før, eller har den store erfaring med foodprocessorer, så er det en god idé at kigge med herunder. I nedenstående afsnit kan du se, hvad det er for nogle ting du bør kigge efter når du skal købe en foodprocessor.

Kvalitet – En af de vigtigste ting når du skal købe en foodprocessor er uden tvivl kvaliteten. Hvis ikke du vælger en foodprocessor af god kvalitet, så er der stor risiko for at den går i stykker hurtigt og det vil du selvfølgelig gerne undgå. Der er flere foodprocessor mærker der tilbyder en udvidet garanti, hvorfor du bør gå efter disse modeller for at sikre dig, at kvaliteten er i orden.

Pris – For mange er prisen et parameter der er afgørende for, hvad det er for en foodprocessor man vælger. Pris og kvalitet hænger ofte sammen og derfor er dette også et parameter du bør gå efter. Du bør i hvert fald tænke godt over, hvor mange penge du vil bruge når du skal ud og købe en ny foodprocessor.

Design – De fleste har deres foodprocessor og andre køkkenmaskiner stående i køkkenet. Derfor er designet på den foodprocessor du vil købe en ting du bør tage stilling til, hvis du vil have et flot køkken. Udseendet er selvfølgelig en personlig præference og har du masser af skabsplads, så er det selvfølgelig ikke nødvendigt at den foodprocessor du køber er verdens flotteste.

Brugervenlighed – Det er meget mere behageligt at stå i køkkenet og lave mad, hvis man har en foodprocessor som har en høj brugervenlighed. Det er ikke behageligt at skulle lave mad med en foodprocessor som har alt for mange funktioner, som man ikke kan finde ud af. Vælg derfor en foodprocessor som er brugervenlig og som du let ville kunne finde ud af.


Gode råd til at finde en god foodprocessor

Herunder har vi lavet en liste med gode råd til dig når du skal købe en ny foodprocessor. VI har lavet en liste med alle de ting du bør finde ud af, før du reelt set begynder at gå på udkig efter en ny foodprocessor. Stil dig selv nedenstående spørgsmål når du skal købe foodprocessor og du vil finde en foodprocessor du vil blive glad for.

Hvilke behov har du for en foodprocessor?

Mange gange er det faktisk slet ikke nødvendigt med en foodprocessor, hvis man allerede har en blender i forvejen. En foodprocessor er bare et andet ord for en blender selvom de kan forskellige ting. Men skal du eksempelvis blot lave smoothies og lignende så kan en blender også sagtens gå. En foodprocessor er til dig der laver meget mad og vil lave mad på en ordentlig måde. Hvis du elsker at lave mad så er det også svært, at lave mange retter uden en god foodprocessor.

Hvad er dit budget til en foodprocessor?

Der er stor forskel prismæssigt på en foodprocessor. Prisen og kvaliteten hænger ofte sammen med hinanden, så hvis du vil have en god foodprocessor så skal du også overveje om du vil give lidt mere for en foodprocessor. Dette er et parameter der hænger meget sammen med, hvor god en model og hvad for et mærke du kan købe, som du kan se i ovenstående test.

Kig alle mærker og modeller igennem

Der er rigtig mange forskellige mærker og modeller at vælge imellem, og derfor kan det også godt være svært at tage stilling til hvad det er for en man skal vælge.

Vi har lavet en liste over alle de mærker som vi anbefaler når du skal have en foodprocessor i nedenstående afsnit. Ud af de mærker har vi fundet frem til den bedste foodprocessor i ovenstående foodprocessor test. Hvis du vælger en af de foodprocessorer fra vores test, så vil du uden tvivl finde en god model du vil blive glad for.


Gode mærker indenfor foodprocessorer

Der er rigtig mange forskellige mærker og modeller når man skal købe en ny foodprocessorer, hvorfor det kan være svært at finde frem til den rette. Hvad er det så egentligt for nogle mærker man bør gå efter når man skal købe en ny foodprocessor? Herunder kan du se en liste med de foodprocessor mærker som vi anbefaler dig at vælge.

 • KitchenAid
 • Kenwood
 • Bosch
 • Braun
 • Magimix
 • OBH
 • Wilfa
 • Philips

Hvis du vælger en af ovenstående mærker vil du uden tvivl finde frem til en foodprocessor, som du vil blive yderst glad for. Når du skal købe en ny foodprocessor håber vi selvfølgelig du vil følge ovenstående guide og vælge en af de foodprocessorer, som vi har anbefalet i vores foodprocessor test.

Hvis du følger vores råd vil du uden tvivl finde frem til den helt rigtige foodprocessor. Har du nogle gode forslag til andre produkter eller kategorier, som vi skal teste her på siden i fremtiden så hører vi gerne fra dig. Send os en mail eller læg en kommentar på denne test.