Tablet test – Find din næste tablet blandt de bedste

Tablet test – Find din næste tablet blandt de bedste

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hvis du er på udkig efter en tablet, er du kommet til det helt rigtige sted. I denne test, vil vi nemlig se nærmere på flere forskellige tablets, som sikkert også vil falde i din smag.

Vi har udvalgt nøje, når det kommer til, hvilke der er med i denne test. Det betyder med andre ord, at det kun er de bedste mærker der er med i denne test. Der er noget for ethvert budget, hvorfor der helt sikkert også er noget for dig. Du skal blot læne dig tilbage og læse dig frem til, hvilken model du skal have.

Alt efter hvilket behov du har for en tablet, vil du med garanti finde det i denne test. Vi har nemlig valgt at blande flere forskellige typer af tablets, så der er så mange som muligt, der kan finde deres næste tablet, ved at læse vores test. Mærkerne vi har med i denne test er fra Apple, Samsung, Lenovo og Microsoft. Det er allesammen respekterede mærker, som du med garanti kender, hvorfor du også ved, at det er super god kvalitet.

Der er mange fordele ved at have en tablet. Man kan hurtigt slå noget op på den, nemt se film når man er på farten, og så er den rar at læse nyheder på f.eks. Der er mange fordele ved en tablet, hvorfor du skal huske på, hvad du får for dine penge, når du investerer i en tablet.

Det er meget rarere at sidde med en tablet en der er at sidde med en computer f.eks. Derudover er det også meget nemmere at se på en tablet skærm og ikke en mobil skærm, da den er meget større.

Du finder i denne guide fire forskellige modeller, som er super gode på hver deres måde, og har klaret sig godt i tests eller fået gode anmeldelser. Mange forbinder ofte Apple med tablets, grundet deres store markedsandel på iPads, der er dog mange andre tablets som sagtens kan konkurrere med iPad, hvorfor vi har samlet en hel del forskellige i denne test, så du nemt kan se hvad de forskellige modeller kan.

Du finder med sikkerhed din næste tablet i denne test på nemmeste vis. Vi ønsker dig en god læsning, og håber du finder den tablet du leder efter i denne store tablet test.


Samsung Galaxy Tab S2 9.7 4G (32GB)

Den første vi skal tage et kig på, kommer fra populære Samsung, som har produceret en hel del forskellige tablets gennem tiden, hvorfor denne også er på sin rette plads i en tablet test.

Denne model er kun 5,6 mm tynd, hvilket er uhyre tyndt for en tablet, hvilket også betyder, at vægten på denne tablet er helt i bund på kun 389 gram, hvilket betyder du ikke bliver træt i armene af at holde den i hånden, når du skal læse eller se film, eller måske surfe på nettet.

Du har muligheden for at tage gode billeder med denne model også, da den har et 8 megapixel kamera, som tager fantastiske billeder. Selvom der er dårligt lys, så er denne model super til at tage gode billeder, da den kan indstille sig selv til, at tage de bedste billeder, uanset lysforhold.

For at gøre opløsningen på skærmen så god som mulig, har denne model et lækker AMOLED display, som gør det til en oplevelse for øjnene, at anvende denne tablet.

Denne model er som skabt til dig, der gerne vil sidde og surfe med den bedste oplevelse. Du kan se dine favoritfilm i 4:3 format på denne model, hvilket giver dig muligheden for, at se så meget af skærmen som muligt.

Du får altså virkelig en lækker tablet når det kommer til denne model. Du kan nemt bruge den til alle de ting, som du ikke lige gider at åbne din computer for at kigge på. Derfor kan du nemt finde denne frem, og hurtigt få svar, eller læse det du gerne vil.

Alt i alt en super god tablet, som kan bruges af mange aldersgrupper, hvorfor den helt sikkert også passer til lige netop dine behov.

Det gode ved denne model er, at du kan multitaske, så du kan se film, læse nyheder og snakke med dine venner på samme tid, takket være en sublime multitask funktion. Det bliver altså ikke meget nemmere for dig, at få styr på alle de ting du skal, på en gang.

Du slipper for at skifte vinduer, og du kan nemt holde styr på de forskellige ting. Denne model genkender dit fingeraftryk, så du ikke skal bruge tid på at taste en kode. Der er plads til op mod otte forskellige fingeraftryk.

Specifikationer

 • Styresystem: Android
 • Skærmstørrelse: 9,7”
 • Batterilevetid: 12 timer

Lenovo YOGA A12 12,2″

Den næste i rækken kommer fra det velkendte Lenovo, som er mest kendt for at lave yderst sublime computere, hvorfor denne tablet også er i højeste klasse.

Styresystemet i denne model er fra Android, som du kender det fra mange smartphones. Hvis du har en smartphone med Android, kan du nemt koble dem sammen, da denne model er en 2-i-1 model, som giver dig helt perfekt sammenspil mellem din telefon og tablet.

Modellen her er kun 10.9 mm tyk, hvilket betyder den er yderst ergonomisk, og med en vægt på lige under 1 kg, er den helt perfekt til at se film på, eller sågar arbejde og tjekke mails.

Det er din lille hjælper med en yderst lækker skærm, og med et integreret lydsystem fra Dolby, er du sikret den allerbedste lyd, når du ser film eller hører musik. Som Lenovo selv har sagt det, så føles denne som en mobil, med kraften og oplevelsen af en rigtig bærbar computer.

Med en skærm på hele 12,2” er du sikret at du kan se dine film og serier i fantastisk kvalitet og med en skærmstørrelse der minder om en mindre computer. Denne model er tiltænkt folk der gerne vil holde styr på deres arbejde også, hvorfor der er et indbygget system fra Google, som sikrer dig de bedste løsninger når det kommer til at holde styr på dine ting og sager.

Batteriet i denne model kan holde i hele 13 timer, uden at du skal lade det op. Du har altså mulighed for at bruge den hele dagen igennem, uden du bliver hæmmet af, at du skal være i nærheden af en stikkontakt.

Dermed bliver du altså ikke forstyrret i arbejdet eller filmen, fordi du skal have strøm på din tablet. Der er et super smart tastatur i denne model, som er kaldet Halo, som er yderst effektiv, når du skal være produktiv og skrive en masse, som gerne skal gå stærkt.

Specifikationer

 • Styresystem: Android
 • Skærmstørrelse: 12,2”
 • Batterilevetid: 15 timer

Microsoft Surface Pro 4 128GB Core M

Denne model fra Microsoft er yderst lækker, og du får ikke meget mere for pengene, end hvis du vælger denne model. Man fristes til at kalde denne model for en slags hybrid, hvor man kan tilslutte et tastatur, hvorefter det føles som en rigtig computer.

Det skal være meget nemmere at være på farten, men samtidig kunne arbejde eller skrive, når man er på vej. Selvom den nærmest er en PC, vejer den faktisk kun 766 gram.

Styresystemet i denne model er Windows 10, hvilket endnu engang understreger at denne model faktisk er en computer, med tablet udseende.

For at skåne dine øjne bedst muligt, er denne model udstyret med en PixelSense ™ skærm, som gør, at du kan se på din skærm, uanset hvor du er, samt du ikke skal sende dine øjne på overarbejde. Det betyder du kan sidde og kigge på din skærm dagen lang, uden problemer.

Denne model er i den grad en arbejds tablet, da du nemt kan holde møder over skærmen, takket være det super gode frontkamera, som gør det muligt, at du kan lave HD opkald til dine kollegaer, eller dem du skal holde møde med. Det kan også være du skal snakke med familie eller venner, så kan du naturligvis nemt gøre det, ved hjælp af denne model.

Du har muligheden for at bruge denne tablet dagen lang, da denne model har en batteritid på hele 9 timer. Du får altså nemt ved, at fiske den frem fra tasken, hvis du skal læse dine mails, eller er på farten og gerne vil læse avisen, eller måske se en film.

Der er mange muligheder med denne model, hvorfor du i den grad får noget for dine penge. Du får en super hurtig tablet, hvis du vælger denne model, da den har en Intel-core processor, som du kender det fra andre computere.

Specifikationer

 • Styresystem: Windows 10
 • Skærmstørrelse: 12,3”
 • Batterilevetid: 9 timer

Apple iPad WiFi 32 GB

Den sidste vi skal se på i denne test, kommer fra sværvægteren Apple, som er kendte for deres høje kvalitet og unikke design, som mange millioner af mennesker verden over holder utrolig meget af. Du kender helt sikkert til iPad, som ikke kræver den helt store præsentation.

Den seneste de er kommet med, har en 9,7” Retina skærm, som leverer en super lækker kvalitet. Du har muligheden for, at se film, serier og surfe på nettet på flotteste vis.

Denne model er udstyret med en A9-chip, som er deres stærkeste til dato, hvilket giver dig en af de hurtigste tablets på markedet.

Apple har leveret en super let udgave af en tablet, som du kan bruge til at surfe, tjekke nyheder, svare mails, se film og meget andet til.

Du kender helt sikkert til denne tablet, hvorfor du også ved, hvor god den rent faktisk er. Du får alle de fantastiske egenskaber som en iPhone har, bare i en meget større udgave. Du har mulighed for at bruge alle de ting, som du kender fra netop iPhone, i denne model.

Der er et 8 megapixel kamera i denne model, som giver dig muligheden for at tage super gode billede, hvis du har brug for dette. Når du skal låse denne model op, kan du bruge dit fingeraftryk, ligesom du kender det fra telefoner.

Dermed behøver du altså ikke bruge tid på at skrive en kode, når du skal lukke din iPad. Den er ligeledes udstyret med et ansigts kamera, så du kan tage selfies, eller lave opkald, hvor du kan tale sammen mens i kan se hinanden.

Alt i alt får du altså en super lækker tablet, som du helt sikkert kender til, hvorfor der ikke behøves at tales så meget om den. Mange betragter den som den første tablet på markedet, hvorfor denne også naturligvis har en plads i vores test.

Hvis du er vild med styresystemet på en iPhone, er det helt klart denne model du skal vælge, da den vil gøre det meget nemmere for dig, end hvis du skulle lære et nyt system at kende.  

Specifikationer

 • Styresystem: iOS
 • Skærmstørrelse: 9,7”
 • Batterilevetid: 10 timer

Hvorfor vælge en tablet?

Du kan måske undre dig over, hvorfor du ikke bare kan bruge din computer eller mobil til at klare de opgaver som en tablet kan klare for dig. Det er dog meget rarere at have en tablet med sig på farten, end det er at have en computer, da den ikke vejer nær så meget, som en computer gør.

Derudover er det ikke noget værd, at sidde og kigge på en mobil, når man kan få en større skærm, som er meget rarere at læse på. Der er en del grunde til, hvorfor du skal vælge en tablet, som vi har listet op herunder.

 • Nem at have med
 • Billigere end en computer
 • Kan klare de fleste ting som en computer kan
 • Hurtig og vejer ikke særlig meget
 • Lækker at se film på

Det er blot nogle af grundene til, at du skal vælge en tablet, hvis du står med valget mellem en computer eller en tablet. Vi håber at denne guide har gjort det nemmere for dig, at vælge lige den tablet som du leder efter. Du får langt mere for dine penge, hvis du læser en test som denne, inden du vælger den første og bedste.