Transporter dig let gennem byen med el-scooter

Transporter dig let gennem byen med el-scooter

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Synes du, at det er en kamp at skulle fra ét sted til et andet? At det hurtigt bliver anstrengende, og at du endda nogen gange derfor ender med at blive hjemme i stedet? Sådan er der faktisk mange, der har det, og det er en skam, da de ender med at gå glip af flere oplevelser. En El-scooter kan heldigvis være løsningen på dette problem. Den får dig let og hurtigt gennem byen, så du ikke allerede er løbet tør for energi, før du når frem.

 

Fjordens Have-parkmaskiner er et godt sted at finde sin el-scooter. Med en forretning ved Hadsund hører alt fra Hobro, Randers, Silkeborg, Ebeltoft, Århus og Grenå til deres geografiske kundeområde, og de dækker dermed en stor del af Jylland.

 

Hvilken slags skal jeg vælge?

Når først du har besluttet dig for, at du vil have en el-scooter, mangler du kun at finde ud af, hvilken slags du er interesseret i.

Der er både el-scootere med og uden tag. Vil man gerne have en scooter, der kan køre hurtigt, er en Kabine-scooter klart at anbefale. Her findes nemlig modellen City-cabino, der kan køre op til 28 kilometer i timen, hvilket er betydeligt mere end de almindelige, der kører op til 15 km/t. Hvis bare man er over 18 år, kan man køre i City-cabino uden kørekort. Den er derfor beregnet til både unge såvel som ældre.

Er man interesseret i at komme hurtigt gennem byen, er en kabine-scooter derfor det bedste valg. Den har også den fordel, at den med sit tag beskytter dig for vind og vejr.

 

Køreklar i morgen

Du behøver ikke vente længe, før du kan komme ud på vejene i din el-scooter. Hvis du bestiller en i dag, er den nemlig allerede gjort køreklar til dig i morgen. Vil du vide mere, kan du ringe ind eller komme og besøge forretningen uden varsel.