Vaffeljern Test – Køb det bedste vaffeljern

Vaffeljern Test – Køb det bedste vaffeljern

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Findes der noget bedre, end at kunne nyde sig en god vaffel når det er koldt udenfor, eller man lige har lyst til noget, til den søde tand. Det kan du med et lækkert vaffeljern.

Du behøver heller ikke skulle bevæge dig ud af dit hjem, for at købe en vaffel, du kan blot lave det derhjemme, og ofte er de faktisk mindst lige så gode, hvis ikke bedre, end dem du kan købe i butikker eller på restauranter.

Vi har lavet denne test for at du nemmere kan finde frem til hvilket vaffeljern du skal have. Det kan nemlig være meget svært, at finde rundt i de forskellige vaffeljern på markedet, hvorfor denne test gør det meget nemmere for dig.

Du skal altså ikke bruge tid på, at skulle finde de forskellige vaffeljern frem, for dernæst at sammenligne dem. Det har vi gjort for dig, og du slipper for at spilde din tid.

I denne test har vi taget en række forskellige mærker med, for at ramme så bredt et publikum som muligt. Det gør det altså meget nemmere for dig, at vælge noget ud fra denne test.

Der er noget til ethvert budget, hvorfor du helt sikkert også kan være med. Derfor har du altså muligheden for, at kunne finde dit nye vaffeljern, lige her.

I denne vaffeljern test vil vi gå lidt mere i dybden med de forskellige vaffeljern, så du har noget at sammenligne med, så du ikke blot tænker på prisen, når du skal vælge dig et vaffeljern.

Der kan nemlig være flere forskellige funktioner, som du måske ikke ville lægge mærke til, hvis du blot kigger på prisen. Den giver nemlig ikke en indikation af, hvad du rent faktisk får.


Sage The Smart Waffle

Det første vi skal kigge på, kommer fra Sage. De er kendte for deres unikke køkkenmaskiner, som de har udviklet i samarbejde med den populære og verdenskendte kok, Heston Blumenthal. Han er kendt i hele verden, og er i den grad en dygtig herre, hvorfor Sage også har valgt at lave et samarbejde med ham.

Det har de også med dette vaffeljern, hvorfor du kan være helt sikker på, at du virkelig får noget for dine penge, hvis du vælger dette lækre vaffeljern. Det fede ved denne model er, at du ikke skal bruge fedtstof når du skal lave dine vafler, da den er udstyret med en non-stick belægning, som også gør den meget nem at gøre rent.

Pladerne er fremstillet i støbejern, for at give den allerbedste varme til dine vafler, samtidig med at den varmer jævnt. Det giver dig altså langt bedre vafler, da de får den samme varme overalt på overfladen.

Der er fire forskellige programmer på denne model, som gør det muligt at lave flere forskellige vafler. De er hhv. klassiske, belgiske, kærnemælk og chokolade.

Dermed har du altså et usandsynligt alsidigt vaffeljern, som du kan bruge til lige præcis den type vafler, som du elsker allermest.

Hvis du gerne vil have et alsidig og lækkert vaffeljern, til en yderst fornuftig pris, skal du helt klart vælge denne. Du får en maskine der holder i mange år.

Synes du ikke at den har fået helt nok din vaffel, har denne model en indstilling, som hedder “a bit more”. Det betyder med andre ord, at du kan give din vaffel 30 sekunder mere, som er nok til at gøre den færdig.


Wilfa WAS623 BELL

Den anden vi skal kaste os over i denne vaffeljern test, er den testvindende model fra Wilfa.

Denne model er super lækker, og har vundet bedste i test hos Familie Journalen. Det betyder altså med andre ord, at du får en yderst lækker model, som i den grad kan lave dig nogle lækre vafler, så du kan nyde det søde liv, mens du spiser vafler.

Du kan lave ekstra store vafler i denne model, da den har en diameter på hele 23 centimeter. Du behøver måske ikke at lave nær så mange vafler, som du før har skulle, hvorfor du sparer en masse tid. Det er især rart, hvis du skal lave vafler til en masse gæster. Når du skal stege de her vafler, løber alt dejen automatisk mod midten, hvorefter du lukker panden, der så presser alt luft ud af vaflen.

Der medfølger en øse med til denne model, således at du altid doserer den korrekte mængde dej, så du får perfekte vafler, efter forskrifterne. Det bliver ikke meget bedre, hvorfor denne naturligvis også vandt bedst i test. Du har mulighed for at lave 6 hjerter i denne model, hvilket er mere end rigeligt til en person, eller måske to.

For at den ikke tager alt for meget plads, kan du opbevare den oprejst, hvilket betyder at den ikke fylder alverden og du kan nemt smide den ind i skabet, så den ikke fylder.

Der er lavet en belægning på dette vaffeljern, som gør at du ikke skal bøvle med, at få dejen af, når du laver dine vafler. Den er ligeledes også meget nemmere at gøre rent, da det ikke vil brænde sig fast.

Det bliver altså ikke nemmere for dig, at lave vafler, end med denne model. Så er du på udkig efter et lækkert vaffeljern, der kan lave ekstra store vafler til dig, skal du med fordel vælge denne.


Fritel – CW 2438

Den tredje i rækken, kommer fra det velkendte Fritel. Her får du et lækkert vaffeljern, som kan lave de lækreste vafler.

Udover at du kan lave vafler på denne her, kan du altså også lave sandwiches, da der er en rister i denne model også. Derfor kan du også bruge den, hvis det kniber med at lave den helt store aftensmad. Så kan du nemt og hurtigt lave en lækker sandwich.

For at du på nemmeste vis kan gøre den ren, er den udstyret med non-stick belægning, som altså også betyder, at maden ikke sidder fast på jernet, når du laver dine vafler, eller sandwich.

Det betyder også nemmere rengøring, da du ikke skal bøvle med at få maden af, som du måske kender fra andre vaffeljern. Det kan nemlig være ret svært, at få af, hvis mad er brændt fast, hvilket du slipper for ved denne model.

For at gøre dette vaffeljern meget mere alsidigt, kan du tilkøbe flere forskellige slags udstyr, som kan lave både pandekager og blinis. Du får altså en enorm frihed, når det kommer til madlavning med denne model, hvorfor du ikke behøver flere forskellige maskiner, når du laver mad.

Hvis du er på udkig efter et alsidigt vaffeljern, kan du med fordel vælge dette. Hvis du ønsker at bruge lidt ekstra penge på, at tilkøbe forskellige ting til dit vaffeljern, skal du helt klart overveje denne.

Dermed sparer du også penge på, at du ikke skal købe flere forskellige køkkenmaskiner, men kan blot nøjes med denne. Det er smart, og du vil elske dette vaffeljern, som også har 10 års garanti.


Cloer vaffeljern

Den sidste vi skal kigge på, kommer fra Cloer, som har skabt en vaskeægte testvinder. Denne model er yderst lækker, og du kan bage vafler med hele 1,2 cm i tykkelsen, så du får de allerbedste vafler.

For at dine vafler ikke hænger fast på pladerne, har man udstyret dem med en non-stick belægning, der letter rengøringen, og gør det meget nemmere for dig, at lave maden, uden den brænder på.

Du kan være helt sikker på, at du virkelig får noget for dine penge, hvis du vælger denne model. Den blev nemlig kåret til bedst i test hos Testsieger i 2011, hvilket også understreger, hvor godt det her vaffeljern egentlig er. Du kan selv indstille på en række forskellige ting på denne model, hvilket gør det muligt for dig, at lave lige præcis den type vafler, som du bedst kan lide.

Der er en brunings kontrol, der sikrer at dine vafler får det allerbedste, som de skal have. Derfor er du altså sikret de lækreste vafler, hver gang.

Den er udstyret med en drypbakke, som sikrer at dejen ikke ryger ud på hele bordet, når du laver dine vafler. Den er naturligvis også meget nemt at gøre rent, så du ikke skal stå og bøvle med det.

Er du på udkig efter en prisbillig model, skal du helt sikkert vælge denne. På trods af den gode pris, så får du virkelig meget for dine penge, hvilket også afspejler sig i den test, som produktet vandt tilbage i 2011.

Du skal altså overveje denne, hvis du ikke ønsker at brug alt for mange penge på et vaffeljern, men stadig gerne vil have et lækkert produkt.


Hvad skal man kigge efter ved et vaffeljern?

Når du skal købe dig et vaffeljern, kan det være svært at finde rundt i, hvad man skal vælge, hvorfor vi har lavet denne test. Det skulle meget gerne gøre det nemmere for dig, at vælge lige præcis det vaffeljern, som passer bedst til dine behov.

Det bliver altså ikke meget nemmere for dig, at vælge lige præcis den model, som du bedst kan lide. Men hvad skal man kigge efter, når man skal købe sig et vaffeljern?

  • Diameter
  • Pris
  • Kvalitet
  • Evt. testvinder

Det er blot nogle af de ting du skal kigge efter, når du kigger efter et vaffeljern. Hvis du kigger efter de parametre, kan du med sikkerhed vælge dig en lækker model, som passer perfekt til dine behov.

Alt efter hvor mange penge du ønsker at bruge på et vaffeljern, er der noget for ethvert budget, hvorfor du ikke skal bekymre dig om, om det er muligt for dig, at købe et vaffeljern.


Hvor kan jeg købe et vaffeljern?

Når du har besluttet dig for, hvor meget du gerne vil give for et vaffeljern, skal du på udkig efter hvor du kan købe et sådant et. Det kan du flere forskellige steder.

Du kender med garanti mange af forhandlerne, hvorfor du sikkert også kender til deres store udvalg. Dermed ved du også, at der er super god kvalitet og design i de ting, som virksomhederne sælger. De har nogle af de bedste varer på markeder, som gør det nemmere for dig.


Hvad koster et vaffeljern?

Det er svært at sige en decideret pris på et vaffeljern, da der er så mange forskellige på markedet. Alle folk har forskelligt budget, hvorfor man ikke kan vælge et decideret beløb, som du kan købe for.

Holder du dig under 1000 kroner er du rigtig godt på vej, men vil du gerne have noget der er lidt ud over det sædvanlige, kan du med fordel gå over de 1000 kroner.

Her finder du ofte nogle af de mest profilerede og dygtige kokke, som har hjulpet til med, at fremstille det her produkt. Derfor kan de naturligvis også meget mere, end nogle af de billigere kan. Så hvis du er professionel, eller gerne vil lave vafler som dem, så kan du med fordel gå lidt højere op i pris, da du så vil finde noget af det allerbedste.

Skal du blot bruge det engang imellem, behøver du ikke bruge meget mere end et par hundrede kroner. Derfor er det som nævnt svært, at finde ud af, hvilket beløb der er mest sigende omkring købet af et vaffeljern.