Vinduesvasker Test – Få spejlblanke vinduer

Vinduesvasker Test – Få spejlblanke vinduer

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Trænger dine vinduer til en ordentligt omgang, skal du ikke lede længere. I denne test har vi taget en række forskellige former for vinduesvaskere, som du kan bruge, hvis dine vinduer hænger lidt med næbbet, og trænger til en omgang. Det smarte ved en vinduesvasker, i forhold til den sædvanlige måde at rengøre vinduer på, efterlader denne model ikke nogen striber, og det er meget nemmere at gøre dine vinduer rent, på meget kortere tid.

Vi har nogle af de bedste mærker med i denne test, som indeholder Vileda, Nilfisk og Kärcher. Det er nogle af de førende mærker på markedet indenfor rengøring, hvorfor du kan være helt sikker på, at disse vinduesvaskere er helt i top. De fleste af de her vinduesvaskere kører på batteri, som holder længe nok til, at du kan rengøre dine vinduer på den nemmeste måde.

Hvis du er træt af at pudse vinduer og der kommer striber og mærker på dine vinduer, selvom du bliver ved med at pudse dem, skal du ikke lede længere. De her små maskiner kan klare det hele for dig, og sparer dig, at en vinduespudser kommer og gør dine vinduer rene. Det er meget billigere end at du skal have en vinduespudser ud, som ofte kan være ret dyrt.

Vi har lavet denne test oversigt, for at gøre det meget nemmere for dig, at finde frem til, hvilken model du skal have, når du skal ud og købe en vinduesvasker.

Det kan nemlig være noget af en jungle at finde igennem, hvorfor vi har hjulpet dig med denne test. Det er noget til ethvert budget, hvorfor du helt sikkert også finder noget i denne test, som giver mening for dig. Vi har samlet noget af det bedste, så du får mest for dine penge.


Nilfisk Smart vinduesvasker med 2 klinger

Den første vi skal kigge på fra Nilfisk er denne lækre sag med to klinger. Den er super ergonomisk, hvilket gør det rart for dig, at have den i hånden, når du skal vaske dine vinduer.

Du får en hel del ud af, at bruge en vinduesvasker fremfor en almindelig vinduesskraber, eller andre ting, som med sikkerhed efterlader pletter og streger på dine vinduer. Vægten på denne model er på blot 585 gram, som betyder at du kan bruge den i lang tid, uden du bliver træt i armene.

Den er super nem at anvende, hvilket betyder at du blot skal gøre to forskellige ting, når det kommer til at gøre denne maskine klar. Du skal blot spraye rengøringsmiddel på den klud som sidder på vaskeren, hvorefter du bruger en vinduesskraber, som gør vinduerne rene. Derefter vil maskinen selv opsuge alt det væske, som kommer på ruden, så du slipper for streger og mærker på dine ruder. Det er altså en super smart måde at gøre dine vinduer rene på.

Håndtaget på denne model fra Nilfisk er af typen SoftGrip, som gør den utrolig rar at holde om, hvorfor du meget lettere kan bruge den i længere tiden, uden den bliver ubehagelig at holde om, eller du bliver træt i armene. Mundstykket på denne model er ekstra bredt, så du nemmere kan gøre dine vinduer rene, og på meget kortere tid, da du kan dække en stor overflade med det store mundstykke.

Du kan på en opladning klare helt op til 75 m2, hvilket tillader dig, at klare et halvstort hus på blot en opladning. Beholderen der skal optage alt det snavsede vand er på hele 100 ml, så du ikke skal tømme den for ofte, hvilket kan være en belastning, da du ville afbrudt i dit arbejde, og ikke kan lave en omgang arbejde.

Du kan meget nemt tømme denne beholder for vand, uden det store besvær. Opladningstiden på denne model er på kun 2 timer, så kan du igen vaske op mod 75 m2.

Specifikationer

 • Opladningstid: 2 timer
 • Batteritid: 25 min
 • Kvadratmeter pr. ladning: 40-75 m2

Kärcher vinduesvasker WV2 Plus

Den næste i rækken kommer fra det populære mærker Kärcher, som er et super lækkert mærke, der er kendt for mange forskellige produkter, som du helt sikkert også kender. De er især kendte for deres sublime kvalitet, som har givet dem mange priser og anerkendelser i forskellige test, som du måske har set. Denne model er ingen undtagelse, hvorfor du også kan forvente høj kvalitet, og brugervenlighed på et helt andet plan.

Du kan bruge denne model på flere forskellige overflader, som er alt lige fra spejle til brusekabiner og glasborde. Derudover kan du naturligvis anvende den på dine vinduer, når du gerne vil have skinnende vinduer.

Denne model kan holde i helt op til 100 minutter, hvilket burde være nok til, at du kan pudse alle dine vinduer, og måske endda også dine spejle i hjemmet. Du kan altså gøre alle dine overflader rene og skinnende igen, hvis du anvender denne model. Det bliver ikke meget nemmere.

Denne model er en opdateret model, hvilket har betydet 25% længere batterilevetid, så du kan pudse vinduer i meget længere tid, end du har kunnet før.

Det er super rart, hvis man gerne vil klare alle vinduer i et stykke, og ikke vil oplade undervejs. Derudover er denne model også langt mere lydløs og beholderen er gjort meget lettere at tømme for snavs og beskidt vand fra dine vinduer.

De 100 minutters batterilevetid, svarer til ca. 300 m2, alt efter hvordan du bruger den. Dermed sagt, så kan du meget nemt nå alle dine vinduer, uden du skal bruge tid på, at vente på en opladning. Der følger 20 ml glasrens med ved købet af denne model, så du kan komme i gang med det samme, og ikke behøver at købe rensemiddel inden. Denne model fylder, og vejer, langt mindre end sin tidligere udgave, hvorfor du får meget lettere ved, at bruge den i længere tid.

Specifikationer

 • Opladningstid: 170 minutter
 • Batteritid: 100 min
 • Kvadratmeter pr. ladning: 300 m2

Leifheit vinduesvasker – Dry & Clean

Fra det populære mærke Leifheit, er denne model kaldet Dry & Clean, som i den grad efterlader dine vinduer med den pæneste overflade og den bedste gennemsigtighed, så du kan nyde udsigten fra dine vinduer.

Du kan med denne model nemt vaske dine vinduer, da den har en 360 graders funktion, som gør det nemmere for dig, at klare de helt store vinduespartier, uden du skal vende og dreje dig selv. Det klarer hovedet på denne model for dig.

Denne model passer til det innovative Leifheit Click-system, som gør det muligt for dig, at tilslutte den til en teleskop, så du også kan nå de øverste vinduer uden besvær. Det bliver ikke meget nemmere for dig, at vaske dine vinduer, hvis du anskaffer dig en teleskopstang.

Der er ingen striber eller pletter med denne model, da mikrofiberkluden sørger for, at det hele spiller, og du kan se gennem dine vinduer uden problemer. Du kan bruge denne model flere forskellige steder i hjemmet.

Det kan bl.a. være i brusekabinen, fliser, spejle og naturligvis vinduer. Derfor kan du altså nå at gøre ret meget rent, uden du skal skifte instrument.

For at der ikke skal være vand der bliver spildt over det hele, er der en super praktisk gummilæbe på denne model, som gør, at vandet ikke drypper ud over det hele når du vasker dine vinduer, hvilket er meget rart, da du ellers skal bruge tiden på at gøre rent bagefter. Du får altså her en virkelig unik model, som kan lidt af hvert, og hvor det er muligt at tilkøbe en helt masse ekstra, som kan tage din vinduespudsning, til det næste niveau. Det bliver vidst ikke bedre.

Selvom du måske har nogle krævende vinduer, som kræver lidt ekstra arbejde, så har du muligheden for at bruge den lækre funktion med 360 graders hoved, som gør selv det sværeste vindue til en leg for dig. Det bliver altså ikke meget bedre.

Du har mulighed for at lave en række forskellige tilkøb til denne model, så du kan vaske dine vinduer præcis som du vil have dem. Du har altså et utal af muligheder for, hvordan du kan anvende denne model til at klare alle de opgaver du skal have lavet i forbindelse med vinduespudsning. Batterilevetiden er på 35 minutter, og en opladning tager 180 minutter.

Specifikationer

 • Opladningstid: 180 minutter
 • Batteritid: 35 min
 • Kvadratmeter pr. ladning: 40-75 m2

Vileda Windomatic Power elektrisk vinduesvasker

Den sidste vi skal kigge på kommer fra det super populære mærke Vileda, som er kendte for deres mange forskellige rengøringsartikler, som du helt sikkert kender. De har lavet mange forskellige former for mopper, klude osv.

Derfor har de naturligvis også en vinduesvasker i deres sortiment. Denne model er super smart, og er elektrisk. Den kan komme ind i alle kroger og hjørner og gøre rent, hvilket du ikke ville kunne gøre med en almindelig vinduesskraber.

Med denne model er du sikret rene vinduer uden striber eller mærker, som man ellers ser ved de andre former for vinduesskrabere. Dem slipper du helt for med denne model.

Overfladen vil blive efterladt skinnende og ren, så den er lige til at kigge igennem. Du får altså ikke en bedre vinduesvasker end denne, hvilket også kan understreges da denne model vandt bedst i test hos Familie Journalen i oktober 2016. Det understreger i den grad, at denne model er i verdensklasse.

Du har muligheden for, at kunne bruge denne vasker i op til 20 minutter på en fuld opladning, som tager ca. 6 timer. Du skal næsten ikke bruge nogle kræfter til, at gøre dine vinduer rene, da denne model har en jævn suge og rense styrke, så du opnår det allerbedste resultat. Halsen på denne model er ligeledes også fleksibel, så du kan komme ind i alle hjørner og sprækker uden noget besvær.

Denne model kan sammenlignes lidt med en håndstøvsuger, da du kan bruge den når der er behov for det. Batterilevetiden er ikke den længste, men skal du lige hurtigt have noget gjort rent, så er den helt perfekt.

Det er ikke kun på vinduer du kan bruge denne model. Den kan bruges på mange andre overflader, som f.eks. spejle, baderum, køkkenbord eller dit glasbord. Det gør det altså meget nemmere for dig, at gøre dit hjem skinnende rent, uden du skal anstrenge dig besynderligt meget. Hvis du får behov for at gøre denne vasker rent, kan du nemt smide den i opvaskemaskinen, som den sagtens kan tåle. Dermed kan du nemt gøre den rent, uden du skal have fat i opvaskebørsten.

Specifikationer

 • Opladningstid: 6 timer
 • Batteritid: 20 min
 • Kvadratmeter pr. ladning: 40-75 m2

Fordelen ved en vinduesvasker

Hvis du ofte skal gøre dine vinduer rene, vil du sikkert opleve hvordan en almindelig vinduesskraber efterlader striber og mærker, hvis du ikke gør det helt perfekt.

Det er umuligt at slippe af med, medmindre man vælger en vinduesvasker, som du kan læse om i denne test. Du kan naturligvis også vælge at bestille en vinduespudser, som kan hjælpe dig med at fikse dine vinduer, det vil dog være meget dyrere, hvorfor en vinduesvasker i den grad er værd at overveje.

 • Billigt
 • Nemt
 • Hurtigt
 • Perfekt resultat

Det er blot nogle af argumenterne for, hvorfor man skal vælge en vinduesvasker, frem for nogle af de andre metoder, som man kan bruge når der skal vaskes vinduer. Du vil opleve hvordan det bliver meget bedre resultater du opnår, hvis du vælger at købe en vinduesvasker.

Hvis du gerne vil have de flotteste vinduer i nabolaget, skal du helt sikkert investere i sådan en. Det bliver ikke nemmere at gøre dine vinduer rent, og du skal ikke bruge særlig meget tid, alt efter hvor mange vinduer du skal have vasket, naturligvis.

Vi håber denne test har gjort det lettere for dig, at finde frem til den vinduesvasker, som du gerne vil have. Vi har sørget for at holde denne test bred, så du med lethed kan vælge, hvilken der passer til dine behov og dit budget. Derfor er vi også overbeviste om, at du kan finde din næste vinduesvasker i denne vinduesvasker test, som vi har lavet.