Vitaminer til smuk hud

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Der findes et hav af forskellige vitaminer, hvorfor det kan være en stor jungle af navigere rundt i. Hvilke er vigtigst? Hvad kan de? Og hvilke kan jeg med fordel undvære? Det er blot nogle af de spørgsmål, der for mange dukker op, når man står foran en hel reol fyldt med forskellige vitaminer og mineraler. Læs mere på Camettes hjemmeside. Næsten alle hudplejeprodukter indeholder masser af vitaminer, som er fantastiske for huden, men faktisk kan du også gennem en sund og varieret kost vinde dig til en smuk og sund hud. Hvis du har svært ved at få alle vitaminer og mineraler dækket gennem kosten og ønsker at skabe en hud gennem tilskud af vitaminer får du her et råd til, hvilke vitaminer du kan gå efter, og hvor du kan finde disse gennem kosten.

Smuk hud med disse fem vitaminer

Ved at indtage D-vitamin minimerer du acne, fremmer elasticiteten i din hud, stimulerer collagenproduktionen samt mindsker linjer i huden. I kosten finder du dette vitamin i blandt andet laks, tun, mælkeprodukter og æg. Er du begyndt at døje min rynker? Så er C-vitamin et godt valg. Dette hjælper med at producere collagen, som giver glød og færre rynker. Dette vitamin kan du blandt andet finde i citrusfrugter, grønkål og jordbær. Hvis du døjer med tør hud og acne er A-vitamin et ideelt valg til dig. Vitaminet finder du blandt andet i søde kartofler, gulerødder, spinat, fisk og æg. E-vitamin er god til at neutralisere frie radikaler, beskytte collagen og hjælpe med at få sår til at hele. Vitaminet finder du i blandt andet nødder, avocado, olivenolie, kornprodukter samt mælkeprodukter. Det sidste vitamin, der kan anbefales til en smuk hud er K-vitamin, specielt hvis du døjer med hævede øjne. Madvarer som avocado, broccoli, kål, mejeri- og kornprodukter bidrager blandt andet til dette. Hvis ikke du får disse vitaminer tilstrækkelig dækket gennem kosten, så bestil dine vitaminer her.