Webcam test – Køb det bedste webcam

Webcam test – Køb det bedste webcam

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi skal i denne test se nærmere på en række forskellige webcams, som har flere forskellige funktioner, som du kan nyde godt af. Der er noget for enhver smag, og ethvert budget, derfor vil du med sikkerhed også finde et webcam i denne test, som er perfekt til lige netop dig. Der er noget fra flere forskellige mærker i denne test, som du helt sikkert kender. De mærker vi har med i denne test er Trust, Logitech, Creative og Microsoft.

Grunden til vi har valgt lige netop de her mærker er, at det er nogle af de bedste på markedet, hvorfor vi også kan være sikre på kvaliteten af det produkt som du får.

Du finder helt sikkert noget i denne webcam test, som vil falde i din smag. Måske tænker du, at det kan da være ligemeget med et webcam, for jeg har da et i min bærbar. Men hvis du har en stationær, så kan du med fordel købe et webcam hertil. Derudover er der også langt bedre billedkvalitet på et webcam som du køber separat, end der er på et som er bygget ind i din computer.

Webcam bedst i test

I denne test skal vi derfor se nærmere på fire forskellige webcams, som du måske allerede kender, eller også kender du det ikke. Hvis du gerne vil kunne Skype eller tale over webcam med din familie eller venner, så er det en god ide at investere i et godt webcam, så de kan se dig på bedst mulig vis. Du vil også opleve hvordan bedre billedkvalitet, gør dine opkald langt mere personlige, da dem du taler med, bedre kan se dig, og omvendt.

Vi har sørget for at holde denne test så bred som overhovedet mulig, så du ikke skal bruge tid på, at skulle lede hele nettet igennem efter et webcam, men blot kan nøjes med at tage et kig på denne test, hvorefter du gerne skulle være afklaret med, hvilket webcam du skal have.

Der er mange forskellige på markedet, hvorfor det kan føles som en jungle, at finde rundt i, hvilket også er grunden til, at vi har lavet denne test, som vi har. Så læn dig godt tilbage i sædet og læs dig frem til, hvilket webcam du skal have.


Trust Trino HD Video Webcam

Den første vi skal tage et kig på, kommer fra det velkendte Trust, som er kendte for at lave super god kvalitet, til meget lave priser, samtidig med at deres kvalitet er helt i top. Det betyder altså med andre ord, at du kan spare en hel del, men samtidig få noget af den bedste kvalitet på markedet. Denne model er udstyret med hele 720p, som gør den til et HD ready webcam. Du får altså virkelig meget for dine penge, hvis du vælger denne model.

Du kan tage billeder af dig selv med dette webcam, da det har en integreret fotoknap, som gør, at du nemt kan tage billeder af dig selv. Billederne du tager, vil være i hele 8 megapixel, hvilket er en super fin kvalitet, hvis du skal bruge nogle gode billeder af dig selv.  Denne model er perfekt til brug på MSN, Messenger, YouTube og Skype, da den har en indbygget mikrofon, som gør den oplagt til opkald og videosekvenser.

For at gøre denne model så kompatibel som overhovedet muligt, er den kompatibel med Live Messenger og Skype, som gør den til et oplagt valg, hvis du ofte har opkald over computeren. Dermed har du altså et webcam der spiller hundrede procent sammen med dine tjenester, som du bruger til at ringe op til dine venner, familie, eller forretninger. Du kan bruge dette webcam til lidt af hvert, hvorfor du virkelig får noget for dine penge.

Alt i alt et super lækkert webcam, som du kan bruge i mange år, og som har en fornuftig opløsning og megapixels, som gør det muligt for dig, at lave opkalde med venner og familie, i bedre kvalitet end før. Denne model er især et godt køb, fordi den ikke koster alverden. Dermed kan du altså spare en masse penge ved, at vælge en model som denne, samtidig med, at du ikke går på kompromis med kvaliteten af det du køber.

Specifikationer:

 • Opløsning: 720p
 • Mikrofon: Ja

Microsoft LifeCam Cinema USB

Den næste vi skal kigge på, kommer fra Microsoft, som du helt sikkert kender. Denne model skille sig lidt ud fra de andre, da den har en widescreen format, når du optager, samtidig med, at lyden er helt perfekt, og nærmest krystalklar. Grunden til at denne model har disse to ting er, at den er udstyret med en teknologi kaldet LifeCam Cinema, som giver dig den helt perfekte optagefunktion, samt når du skal snakke med familie eller venner over Skype, som denne model faktisk er certificeret til.

Du har mulighed for at optage i 720p HD kvalitet, hvilket giver dig helt unikke billeder og videoer, eller når du skal snakke med folk over din computer. Modellen har ligeledes en TrueColor integration i sig, som betyder at du altid får den korrekte eksponering af farver på dit kamera.

Derudover har du også mulighed for at optage i svagt lys, hvis du har behov for det. Her får du nemlig noget der kaldes for Clearframe, samt en glaslinse, som forbedrer forholdene under svag lys, eller svære forhold.

Hvis du skal vise noget frem, mens du taler med folk over din computer, er denne model udstyret med en 360 graders rotation, så du kan filme hele vejen rundt om dig.

Du kan køre kameraet halvejs den ene vej, og halvvejs den anden vej. Du har altså nogle helt andre muligheder, end du har været vant til før, hvor du er nødsaget til at vende din bærbar, eller andet webcam. Det bliver meget nemmere at vise ting frem for din familie eller venner.

Mikrofonen i denne model er super god, og du får nemt krystalklar lyd, som giver dig mulighed for, at kunne optage videoer hvor du taler, uden du får baggrundsstøj med, da der er en støjreducerende teknologi, som giver dig den allerbedste lyd, du overhovedet kunne drømme om. Alt i alt et super godt webcam, som Microsoft har udviklet. Du får virkelig noget for dine penge, hvis du vælger denne lækre model.

Specifikationer:

 • Opløsning: 720p
 • Mikrofon: Ja

Creative Live! Cam Sync HD

Den tredje vi skal kigge på, kommer fra det populære mærke Creative, som har lavet mange forskellige ting til computeren, som f.eks. webcams og headset. De er kendte for deres gode kvalitet, og fair priser. Derfor skal de naturligvis også have en plads i denne test, det er klart. Denne model er super smart, da den har flere forskellige funktioner, som nogle af de andre i denne test ikke har.

En af de funktioner, som denne model har, er langt mere sikkerhed end andre webcams. Du skal f.eks. have en adgangskode, som du skal indtaste, før webcamet virker. Det sikrer altså dig mod, at andre kan komme ind på dit webcam, hvorfor du kan være helt tryg, så længe det kun er dig selv der kender koden til dit webcam.

Derudover har denne model også stemmestyrede chats, hvilket betyder at du kan tage kontrol over dine chats. Derudover er mikrofonen i denne model yderst god, da den fjerne baggrundsstøj, som kan påvirke dine opkald eller video.

Denne model er super lækker, fordi du kan bruge den til at lave live video i super god kvalitet, og med den bedste lyd, grundet den super gode mikrofon.

Du kan bruge kameraet til at sende live på Facebook eller YouTube, hvilket flere og flere gør. Det betyder med andre ord, at du meget hurtigt kan komme i kontakt med omverden med denne model. Du får også en software med, som kan holde opsyn med, hvad du ser på din mobile enhed eller computer.

Du får virkelig noget for dine penge, hvis du vælger denne model. Den har en række forskellige funktioner, som giver dig en masse muligheder for blandt andet at sende live, eller lave opkald i 720p, hvilket er en super høj og kvalitetsrig opløsning, som gør det nemt for dem du taler med, at se dig. Du kan derfor nemt fremvise de ting du gerne vil, uden at det skal være i grynet kvalitet, eller med støj i baggrunden. Kvalitet for pengene og et godt køb.

Specifikationer:

 • Opløsning: 720p
 • Mikrofon: Ja

Logitech BRIO 4K Ultra HD

Denne model tager virkelig kegler, og man kan nemt sige, at vi har ventet med det bedste til sidst. Denne model er virkelig vild, og fejer alt konkurrence af vejen. Du har mulighed for at lave opkald i 4K Ultra HD, hvilket er mere end de fleste fjernsyn. Ligegyldigt hvor du sidder og hvordan dine omgivelser er, så vil du opleve hvor godt det her kamera er. Mikrofonen er naturligvis også af højeste kvalitet.

Du har mulighed for helt op til 5 x zoom med det her 4K webcam, som sætter en helt ny standard for webcams. Du finder ikke et andet webcam, som tilnærmelsesvis kan følge med på nogen måde, når det kommer til teknologi og kvalitet.

Selvom du sidder i direkte sollys, så vil kameraet indstille sig efter dette, så folk sagtens kan se dig. Du har mulighed for at lave opkald i flere forskellige opløsninger, hvoraf 720p er det laveste og 4K er det højeste. Det betyder altså, at den laveste indstilling i dette kamera, er det bedste i alle de andre i denne test.

Du har altså mulighed for at lave konferenceopkald og videosamtaler ligegyldigt hvor du sidder, eller hvor du er. Du kan altså ikke undgå at have helt sublim kvalitet, lige meget hvor du er. Det bliver altså ikke meget bedre.

Den teknologi som Logitech har brugt for at kunne gøre dette, kaldes for RightLight ™ , som er en super lækker løsning, som betyder at du netop altid kan blive set, uanset din placering eller lys.

Du får altså virkelig noget for dine penge, hvis du vælger en model som denne, da du har uendelige muligheder for at kunne fremstille videomateriale, videoopkald eller måske endda konferencer. Denne model kan på ingen måde nås af de andre konkurrenter, da det er så godt som det. Alt konkurrence er fejet af banen, hvorfor du her står med det allerbedste webcam, som du kan finde på markedet. Unik mulighed for, at kunne filme og tale i 4K.

Specifikationer:

 • Opløsning: 4K
 • Mikrofon: Ja

Hvorfor et webcam?

Der er mange som tænker, at man ikke har brug for et webcam, når man allerede har et i sin computer. Det er i og for sig også ganske udmærket, men hvis man gerne vil have noget kvalitet, hvor folk kan se hvad du laver og foretager dig, samtidig med, at der er en langt bedre lydkvalitet i forbindelse med optagelse eller samtaler.

Du kan bruge et webcam til flere ting end du lige går og tænker over. Her er blot nogle af de ting, som det kan anvendes til.

 • Videokonferencer
 • Præsentationer
 • Videooptagelse
 • Sende live

Det er blot nogle af de ting, som du kan bruge et webcam til. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan bruge det her webcam til. Det kan være du ofte har konferencer, som skal klares over telefonen eller computeren.

Her vil det være oplagt med et webcam, så alle kan se dig. Det er perfekt til møder, der skal klares over computeren, da du kan sætte ansigter på de folk du snakker med. Det bliver ikke meget nemmere at holde de forskellige konferencer, hvis du anskaffer dig et webcam.

Vi håber denne test har gjort det nemmere for dig, at vælge lige præcis det webcam, som du har brug for. Vi har sørget for, at have noget med fra alle prisklasser og formål, hvorfor det bør være nemt for dig, at vælge mellem de forskellige i denne kategori.

Vi håber at denne webcam test var behagelig læsning for dig, så du nemt kan træffe et valg om, hvilket webcam du gerne vil have. God jagt efter dit nye webcam.