Badevægt Test – Stor test med de bedste badevægte

Badevægt Test – Stor test med de bedste badevægte

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hvordan finder man egentligt en god badevægt til en god pris, som kan veje en, og hvad skal man være opmærksom på når man køber en ny badevægt?

For mange er en vægt bare en vægt der skal veje en, men efterhånden som de fleste badevægte er blevet digitale og bedre. Så er der kommet mange flere funktioner i de forskellige badevægte. Derfor har vi lavet denne badevægt test, hvor vi kårer ugens testvinder og den bedste badevægt til dit hjem.

I vores badevægt test har vi testet ud fra nogle forskellige parametre såsom type af vægten, kapaciteten, funktioner o. lign. Hvis du vil finde den helt rigtige badevægt, som passer perfekt til dig, så bør du læse vores badevægt test herunder.

Så kan du se forskellen på, hvad det er for nogle badevægte man kan købe, og hvad de forskellige kan. Rigtig god læselyst med vores badevægt test.


Beurer PS240 badevægt med gummioverflade

Beurer PS240 er en elektronisk badevægt med en smart gummioverflade, hvis du eksempelvis gerne vil veje dig når du er våd. Med den smarte gummioverflade er du sikker på altid at have et godt greb på denne badevægt.

Denne badevægt har et stort LCD display med tal i 33 mm størrelse, så du altid kan se hvad der står på vægten. Der er også smart baggrundsbelysning så du har mulighed for, at veje dig selv i mørket.

Af andre væsentlige funktioner i denne vægt kan bl.a nævnes overbelastnings indikator, vægt interval på 50 kg, quick start teknologi og så er der endda også 5 års garanti på denne badevægt.

Specifikationer

 • Kapacitet: 180 kg
 • Type: Elektronisk vægt

Bosch badevægt PPW3330

100 dages tilfredshedsgaranti på denne Bosch PPW3330 badevægt var nok til at vi var solgt. Efter vi testede denne badevægt, som har et flot slim design på kun 22 mm så er vi ikke tvivl om at den skulle med i vores test.

En rigtig god ting ved denne Bosch PPW3330 badevægt er sit XXL-display, som gør at denne badevægt er særdeles godt egnet til ældre eller folk der ikke ser godt.

Derudover så er denne vægt en af dem der har den højeste nøjagtighedsgrad med kun 100 gram, hvilket gør det til en af de meste præcise badevægte du finder i vores test.

Noget andet rigtig smart ved denne badevægt er at den kan måle både fedtindhold og vandindhold i dig. En klar anbefaling af Bosch PPW3330 badevægt herfra, og du kan købe den til en billig pris.

Specifikationer

 • Kapacitet: 180 kg
 • Type: Kropsanalyse vægt

Testvinder er: Salter Mibody badevægt

Badevægt test

Testvinderen af vores badevægt test blev Salter Mibody badevægt, som er en digital badevægt og samtidigt en kropsanalyse vægt.

Der er flere grunde til vi har valgt Salter Mibody badevægt, som den bedste af dem vi har taget med i vores test. Denne badevægt har en række gode funktioner. Herunder kan du se hvilke:

 • Memory på 4 forskellige personer
 • Bluetooth tilslutning af din smartphone eller tablet
 • Kropsanalyse vægt med atlet mode
 • Nøjagtighedsgrad på 100 gram

Salter Mibody badevægt er desuden også den af alle badevægte vi har med i vores test, som har den største kapacitet. Hvis du har behov for det kan den veje helt op til 200 kg.

Specifikationer

 • Kapacitet: 200 kg
 • Type: Kropsanalyse vægt

GB by GUN-BRITT kropsanalyse vægt

Billig badevægt

GB by GUN-BRITT kropsanalyse vægt er den billigste af de badevægte vi har med i vores test. Det har dog intet at gøre med det er den dårligste el lign, for vi synes faktisk rigtig godt om specielt designet af denne badevægt.

GB by GUN-BRITT er dansk designet og er en badevægt med mange forskellige funktioner. Blandt andet er det muligt at lave en kropsanalyse af dig, desuden har denne digitale badevægt en hukommelse på helt op til 12 personer.

Denne model har også touch funktion på sit LCD display og automatisk startfunktion. Dog kan GB by GUN-BRITT kropsanalyse vægt kun klare til en maks vægt på 150 kg.

Specifikationer

 • Kapacitet: 150 kg
 • Type: Kropsanalyse vægt

Digital badevægt eller mekanisk badevægt?

I dag er de fleste badevægte digitale, og det er der naturligvis god grund til. Det kan sagtens lade sig gøre stadig at købe en mekanisk vægt, men hvis man vil have det mest præcise resultat, så bør du anskaffe dig en digital badevægt.

Digital badevægt – Samtlige af de badevægte vi har med i vores badevægt test er digitale. Det er selvfølgelig fordi at en digital badevægt er bedst, hvis man vil have en god badevægt. Digitale badevægte er gode fordi de er meget mere præcise. Man kan ligeledes også få mange flere funktioner i en digital badevægt, som eksempelvis WIFI, den kan huske tidligere vejninger o.lign.

Mekanisk badevægt – En mekanisk badevægt, er den lidt mere gammeldags vægt som måler din vægt med en viser ud fra det antal kilo der er på vægten. Det er et meget retro look som der er mange der kan lide, men med en mekanisk badevægt får man bare ikke det mest præcise resultat. Derfor vil vi anbefale dig til at vælge en digital badevægt.


Hvornår og hvordan bør du veje dig?

Herunder har vi lavet en liste med punkter du bør være opmærksom på når du vejer dig, for at se din reelle vægt. Der er forskellige parametre der afgør om det er den korrekte vægt, såsom tidspunktet på dagen og hvor meget tøj du har på. Læs mere om hvornår og hvordan du bør veje dig.

Tidspunkt – Når du skal veje dig er det vigtigt at du får det meste præcise og ensartede svar. Derfor er det meget vigtigt at du noterer dig, at du skal veje dig samme tidspunkt på de dage, hvor du vil veje dig selv. Det nytter ikke noget hvis du vejer dig om morgenen nogle dage, og så om aftenen andre dage. Det vil give dig et forkert billede af, hvad din reelle vægt er på. Desuden er det også særdeles vigtigt at det er om morgenen du vejer dig. Hvis du vejer dig om aftenen ophober der sig en masse affaldsstoffer i dig og det kan også være du har spist og drukket meget i løbet af dagen. Hvis du følger ovenstående råd vil du få et præcist billede af din vægt.

Drop tøjet – En anden ting der også er vigtig i forbindelse med vejning er om du har tøj på eller ej. Vi vil ikke anbefale dig at have tøj på overhovedet når du vejer dig. Sokker og undertøj kan godt gå, men hvis du vil have det præcise billede ryger det lidt, hvis du har bukser og trøje på. Derfor skal du droppe tøjet når du vejer dig selv.

Skriv din vægt ned – Hvis ikke du har en smart kropsanalyse vægt, som dem vi anbefaler oppe i testen, så vil vi anbefale dig til løbende at skrive din vægt ned. Det kan eksempelvis være du har en målsætning om at tabe dig eller tage x antal kilo på inden for x antal måneder. Hvis det er langsigtede mål er det svært at huske i hovedet, hvornår du vejede hvor meget. Derfor bør du skrive din vægt ned, hvis du vil nå dine mål når det kommer til din vægt.

Termer du skal kende til når du vejer dig:

 • BMI (Body Mass Index)
 • Fedtprocent
 • Din vægt

Vi håber du har kunne bruge vores badevægt test til noget, og at du vil følge vores anbefalinger og vælge en af ovenstående vægte. Hvis du vil finde den absolut bedste badevægt, kan vi klart anbefale testvinderen som vi har fundet.

Den vil du med sikkerhed blive glad for når du skal veje dig. Hvis du har forslag til andre produkter vi gerne må teste, så kommenter vores test eller send os en mail.