Bolig: sådan gør du soveværelset til en fredfyldt oase

Bolig: sådan gør du soveværelset til en fredfyldt oase

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Et soveværelse skal gerne være et rum, hvor vi kan finde fred og ro og få ladet batterierne op til endnu en dags arbejde og strabadser. Her får du nogle gode råd til, hvordan du gør soveværelset til en lækker, fredfyldt oase, så du kan få slappet af, når du befinder dig der.

 

Invester i en god seng

En af de vigtigste ting for at få en god nats søvn og få slappet af om natten, er den rette seng. Vi fungerer bare bedre, hvis vi får nok timers søvn, og det gør vi bedst ved at ligge ordentligt. Tænk over, om du ofte har ondt i ryggen når du vågner, eller om du sover meget uroligt og ikke føler dig ordentligt tilpas – så er det måske på tide at investere i en ny seng. Invester eksempelvis i en kvalitetsseng fra Dux, og hjælp dig selv til en bedre nattesøvn. Find Dux produkter i København og på resten af Sjælland.

 

Hold farverne i bløde toner

Når du indretter soveværelset, så pas på med ikke at brug alt for skarpe farver og for mange kontraster. Hold dig til bløde toner, som skaber en atmosfære af velvære og afslapning, og du vil automatisk få lettere ved at få ro i sjælen, når du befinder dig i rummet. Sørg for at have noget pynt på væggene eller tæpper på gulvet, så der ikke bliver en dårlig akustik i rummet, og hæng evt. store, bløde gardiner i vindueskarmen.

 

Pynt og giv liv med grønne planter

Grønne planter skaber liv og kan være med til at mindske symptomer på stress. Et par grønne planter i vindueskarmen og eventuelt på natbordet kan give prikken over i’et i soveværelset, så du får skabt dig den oase, du har brug for i en travl hverdag.