Få hjælp til at komme gennem sorgen ved dødsfald

Få hjælp til at komme gennem sorgen ved dødsfald

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når man oplever, at ens nære og kære går bort, kan det være svært at håndtere sorgen, forstå hvad der er sket og komme videre. Det er ikke let at stå alene med, og det kan også være svært at snakke med venner og familie om, hvordan man har det.

Få en god snak med professionelle, der er vant til at håndtere den svære tid

Det kan være en god idé at tage en snak med bedemanden og præsten om, hvordan man håndterer den svære tid. De har stået på sidelinjen mange gange før, og har derfor erfaring med, hvad man bør gøre. Og en ting er sikkert – det er vigtigt at forsøge at italesætte sine følelser og tanker, så man ikke selv går med dem. Snak med de nærmeste og mind hinanden om alle de gode stunder og oplevelser, I havde med afdøde.

Lad andre tage sig af alt det praktiske

Ved et pludseligt dødsfald, er de pårørende ofte så forbløffede og triste, at det kan være uoverskueligt for dem at få styr på alle de praktiske ting, der har med en begravelse at gøre. En bedemand kan hjælpe med at få ordnet alt det praktiske, lige fra kontakt til præst og kirke, udfyldelse af attester, bestilling af blomster og meget andet.

Giv afdøde en smuk, sidste afsked

En begravelse eller bisættelse er familiens og vennernes måde at sige farvel til afdøde. For mange er det utroligt vigtigt, at det bliver en smuk begivenhed, fyldt med minder, pæne ord og smukke blomster. Her kan bedemanden og præsten også hjælpe – fortæl dem, hvad dine tanker og ønsker er, og de skal forsøge at gøre afskeden så personlig og smuk, som mulig.

I omegnen af Vejle, Uldum og Tørring kan du tage kontakt til din lokale bedemand, hvis du har brug for hjælp og vejledning.