Foundation Test – Vi kårer den smukkeste og bedste foundation

Foundation Test – Vi kårer den smukkeste og bedste foundation

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vil du gerne være sikker på at den foundation du har er god? Eller vil du gerne have en ny foundation? Hvad er det for nogle ting der gør en foundation god og hvordan kan man være sikker på, at der ikke er nogle dårlige kemiske stoffer i den foundation man har eller vil købe? Alle disse ting kan du læse meget mere om her i vores foundation test. Vi gennemgår alt lige fra ingredienser i til vores tips og tricks til påførelse af foundation.

Vi har også valgt at kåre en testvinder af vores foundation test, som blev Youngblood Natural Loose Mineral Foundation. Udover Youngblood har vi også testet foundations fra Bare Minerals og Pür Cosmetics, som alle er gode anerkendte mærker indenfor foundation. Der findes også mange andre mærker som vi kan anbefale indenfor foundation, som du kan læse i vores liste over foundation mærker vi anbefaler, helt nede under vores test. God fornøjelse med vores foundation test, og vi håber naturligvis du finder en foundation, som du vil blive glad for.

Bedst i test: Youngblood Natural Loose Mineral Foundation 

Uden parabener: Ja

Pris: 379 kroner

Forhandler: NiceHair.dk

Youngblood Natural Loose Mineral Foundation blev testvinderen af vores foundation test i denne uge. Youngblood er et af de bedste mærker man overhovedet finder indenfor foundations og makeup generelt. Youngblood går meget op i, hvad det er for noget indhold der er i deres produkter og derfor har vi blandt andet valgt Youngblood Natural Loose Mineral Foundation som testvinderen af vores foundation test.

I denne foundation fra Youngblood er der naturligvis ikke parabener eller andre tilsætningsstoffer, som er usunde for dig og din hud. Desuden er denne foundation oliefri, parfume og talkumfri. Dette er en letvægts mineralpudder der fungerer som en concealer. Derfor vil du få en smuk og naturlig glød med denne foundation, som også er nem at påføre. Youngblood Natural Loose Mineral Foundation koster 379 kroner hos NiceHair.dk, hvilket er omkring 50 kroner under vejledende udsalgspris.

379 kr hos Wupti.com 

Bare Minerals READY Foundation SPF 20 

Uden parabener: Ja

Pris: 249 kroner

Forhandler: NiceHair.dk

Bare Minerals READY Foundation er den billigste foundation vi har kunne finde, hvor indholdet er i orden. I denne foundation fra Bare Minerals er der nemlig hverken parabener, parfume eller talkum i. Derfor er du sikker på at der ikke er noget indhold i Bare Minerals READY Foundation, som skader din hud på sigt. Bare Minerals READY Foundation holder i op til 12 timer, hvilket er lang tid for en foundation til 249 kroner. Der er mange grunde til at denne foundation er særdeles anbefalingsværdig.

Bare Minerals READY Foundation føles som silke på din hud og har en meget høj dækkeevne.
Med denne foundation fra Bare Minerals vil der ikke blive efterladt nogle spor af makeup og jo mere du bruger den, jo smukkere en hud vil du faktisk også få. Hvis du vil købe Bare Minerals READY Foundation kan du vælge mellem mange forskellige farver, hvis du køber din foundation på NiceHair.dk. Hvis du køber Bare Minerals READY Foundation hos NiceHair.dk kan du købe den i dag til 249 kroner. Hos NiceHair.dk plejer der at være hurtig levering allerede næste hverdag.

249 kr hos Wupti.com

Se denne video om Bare Minerals Foundation:  

Pür Cosmetics Air Perfection CC Cushion Foundation 

Uden parabener: Ja

Pris: 449 kroner

Forhandler: NiceHair.dk

Pür Cosmetics er ikke et mærke der har et særligt stort kendskab herhjemme i Danmark. På trods af det har vi dog valgt at tage den med i vores foundation test, eftersom de har lavet en særdeles god foundation med  Pür Cosmetics Air Perfection CC Cushion. Der er naturligvis ikke nogle parabener i denne foundation fra Pür Cosmetics. Desuden er der heller ikke nogle parfumer eller lignende i.
Pür Cosmetics Air Perfection CC Cushion Foundation er en super fugtgivende foundation. Der er mineralvand i fra de schweiziske alper, som blandt andet er med til at gøre denne foundation fugtgivende.

Eftersom Pür Cosmetics Air Perfection CC Cushion Foundation er så fugtgivende rynker bliver blødgjorte og irriteret hud vil blive lindret. Derfor er denne foundation perfekt til den modne kvinde, som gerne vil undgå rynker uden at skulle bruge en masse creme. Hvis blot du bruger denne foundation hver dag, så vil du hurtigt opleve resultater på sigt. Der medfølger også en ekstra refill med, som en ekstra slags bonus til denne foundation.
Pür Cosmetics Air Perfection CC Cushion Foundation er særdeles anbefalingsværdig til dig, som gerne vil passe på din hud.

449 kr hos Wupti.com 

Hvad er en god foundation?

Der er mange forskellige parametre der gør en foundation god, og det nytter derfor ikke kun at kigge på enkelte parametre, som eksempelvis hvis man synes en foundation er flot. En foundation kan sagtens være smuk eller billig eksempelvis, men så kan der være risiko for at der er en masse af de forkerte indholdsstoffer i, som kan skade dig. Derfor skal du kigge meget efter, hvad det er for noget indhold der er i den foundation du køber. Herunder har vi lavet en liste over, hvad det er for nogle indholdsstoffer du skal kigge efter og undgå at købe en foundation med disse indholdsstoffer.

Foundation uden parabener – For det første så er det vigtigt at du ikke køber en foundation der har parabener i sig. Du skal så vidt muligt undgå at købe en foundation med parabener, da det er et meget skadeligt indholdsstof på sigt. Parabener er 6 forskellige konserveringsmidler som bl.a. Methylparaben, Ethylparaben og Butylparaben. Parabener er med til at forhindre svampe og bakteriedannelse i foundation og andre skønhedsprodukter. Det er nemlig ikke kun i din foundation du skal kigge efter parabener, men der kan også være parabener i Shampoo, Cremer og lignende.

Ingredienser i foundation – Som du kan læse i ovenstående så skal du først og fremmest undgå at købe en foundation der indeholder parabener. Dernæst så er der en række andre indholdsstoffer der kan være skadende for dig i en foundation. Derfor vil vi anbefale dig at kigge efter en foundation der er enten astma- og allergimærket, svanemærket eller på anden vis godkendt af en lignende organisation. Hvis du vil være sikker på at købe en foundation med gode indholdsstoffer som ikke kan skade din hud, så skal du blot købe en af de foundations vi har med i vores foundation test.

Pris – Når du skal købe en foundation skal du også finde ud af med dig selv, hvor mange penge du vil bruge på en foundation. Det er dog vigtigt at du ikke bruger for få penge på en foundation. Lige netop når det kommer til skønhedsprodukter er det vigtigt hellere at bruge et par hundrede kroner mere. Hvorfor tænker du så sikkert? Det er meget simpelt – jo billigere et produkt, jo billigere en produktion har produktet også haft. Jo billigere produktion jo flere dårlige indholdsstoffer er der også i.
Derfor vil vi anbefale dig til at vælge en af de foundations vi har med i vores foundation test.

Ekstra tilbehør – Til nogle foundations er der også ekstra tilbehør med. Det kan bl.a. være børster fra mærket du køber foundation fra. Det kan også være der hører en makeup taske med eller lignende. Det er ikke fordi det er det ekstra tilbehør, som skal være det afgørende for hvilke foundation du vælger. Men det er bare en ekstra fordel, hvis der hører ekstra tilbehør med til den foundation du køber.

 

Kendte foundation mærker

Det er et faktum at der er særdeles mange forskellige foundation mærker. Derfor kan det godt være besværligt at finde frem til, hvilket mærke man skal gå efter når man skal købe en foundation. Det kan naturligvis være du har personlige præferencer for nogle mærker, men nedenstående liste er de mærker vi kan anbefale dig, når du skal købe foundation.

 • Youngblood
 • Bare Minerals
 • Pür Cosmetics
 • Loreal Paris
 • MAC Foundation
 • Jane Iredale
 • Nilens Jord

 

Tips og tricks til påførelse af foundation

Der er mange forskellige måder man kan påføre sin foundation på bedst mulig vis. Det kan være du har din egen måde, hvorpå du lægger foundation på. Når man skal lægge en flot makeup og dermed sin foundation, handler det om at kende den rette teknik. Herunder har vi derfor valgt at lave en liste med tips og tricks til, hvordan du påfører foundation på den bedste måde:

 1. Test de forskellige nuancer på din kæbelinje når du skal lægge foundation
 2. Brug 2 til 3 forskellige nuancer
 3. Du skal kende din hudtype – hvilke nuancer passer til din hud. Det er meget lettere at lægge en ordentlig makeup når du kender din hudtype.
 4. Vigtigt at du bruger nogle makeup børster der er gode og af høj kvalitet.
 5. Vask altid dine makeup børster inden brug, så der ikke sidder makup rester i.
 6. Start oppefra og børst altid nedad
 7. Vi anbefaler kun at du lægger pudder i T-zonen

Vil du gerne have den bedste foundation? Så vil vi anbefale at du vælger en af foundations som vi har med i vores foundation test. Vi har testet de forskellige foundation for godt indhold, så på den måde er du sikker på kun at få den bedste foundation. Hvis du har forslag til andre foundations du synes vi skal teste i fremtiden, så må du meget gerne lægge en kommentar med den foundation du synes vi skal teste næste gang.