Frit valg af hjemmepleje

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I Danmark kan man som ældre borger få hjælp til daglige gøremål og personlig pleje i hjemmet. Det er en super vigtig opgave, som primært varetages af det kommunale. Dog er det også muligt at vælge en privat hjemmeplejer takket være fritvalgsordningen. Fritvalgsordningen betyder, at der er en række private udbydere, som du kan vælge i stedet for det kommunale.

 

Fritvalgsordningen betyder, at ældre i dag har bedre mulighed for at stille nogle krav til den pleje de får, og hvem der kommer ind i deres hjem. Dog er det ikke mange ældre, der faktisk ved, at fritvalgsordningen eksisterer.

Hvad kan en hjemmeplejer hjælpe med?

En hjemmeplejer kan hjælpe med de helt almindelige gøremål, som man efterhånden har svært ved at overskue selv, fordi alderen indhenter en. Det kan være den daglige personlige pleje og bad eller hjælp til indkøb og måltider. Mange ældre kan sagtens bo for sig selv og klare de fleste ting i hverdagen, men har brug for en ekstra hånd til en række ting. Det kan også være rengøring og tøjvask eller struktur i hverdagen.

 

For mange ældre er besøget af hjemmeplejen en vigtig del af deres hverdag. Mange ældre er ensomme, og der sker ikke så meget i hverdagen. Det gør, at hjemmeplejens besøg er rigtig vigtigt, og det er vigtigt, at den ældre får den rette omsorg ved disse besøg.

Kær pleje & omsorg

I Holstebro, Lemvig og Skive har ældre eller andre med ekstra behov for lidt hjælp i hverdagen vælge privat hjemmepleje hos kær.dk. Kær lægger stor vægt på at tilpasse netop dine behov. Hvis du har en visitation fra kommunen, kan du frit vælge Kær som leverandør på ydelserne uden ekstra betaling. Hos Kær starter man med at afstemme forventninger og får hjemmeplejen til at passe ind i hverdagen. Der sættes også stor fokus på, at det så vidt som muligt er den samme hjemmepleje, der kommer hver dag.