Glattejern Test – Find det bedste fra tests

Glattejern Test – Find det bedste fra tests

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Kunne du godt tænke dig at få smukt glat hår? Mange af vores kvindelige læsere har spurgt om ikke vi ville lave en test med de bedste glattejern. Det har vi derfor gjort nu og vi håber du vil kunne bruge vores glattejern test til noget, når du skal ud og købe et nyt glattejern.

Vi har samlet 4 forskellige glattejern, som alle har klaret sig godt i tests eller får gode brugeranmeldelser med på vejen. Når vi har valgt glattejern vi har med i testen, har vi udvalgt dem på mange forskellige parametre.

Vi har blandt andet kigget på, hvad det er for nogle funktioner de forskellige glattejern har, hvad det er for en maks temperatur de kan klare o. lign.

Hvis du kunne tænke dig at læse lidt mere om, hvad for nogle råd du bør følge når du har købt dit glattejern, så kan du se under selve testen, hvor vi har samlet de bedste råd om brug af glattejern.


Testvinder: GHD Gold max styler

Testvinderen af vores glattejern test har vi valgt skal være GHD Gold max styler. Et glattejern af høj kvalitet med flere funktioner. Med GHD Gold max styler kan du opnå suveræne resultater, hvis du vil have noget flot og glat hår.

GHD Gold max styler har ikke en særlig høj maks temperatur, hvis man sammenligner med de andre glattejern vi har med i vores test, men det er der ganske vist også en god grund til.

Hvis du glatter dit hår ved høj temperatur bliver dit hår også hurtigere skadet, så det er derfor GHD Gold max styler kun har en maks temperatur på 190 grader.

GHD Gold max styler har keramiske og fleksible plader, som sikrer du får det flotteste og glatteste hår. Denne model har desuden også en roterbar ledning og en opvarmningstid på kun 30 sekunder, hvilket er særdeles hurtigt. Specielt hvis du skal hurtigt ud af døren.

Du kan tydeligt mærke forskel på kvaliteten, hvis du glatter hår med dette GHD Gold max styler glattejern og et glattejern der er 500 kroner billigere.
Så hvis du gerne vil have et professionelt finish, så kan vi klart anbefale GHD Gold max styler som glattejern.

Specifikationer

 • Maks temperatur: 190 grader
 • Autosluk: Ja

Babyliss glattejern wet&dry

Babyliss wet&dry glattejern er et unikt glattejern, som kan bruges til både vådt og tørt hår. Dette glattejern har i alt 5 forskellige varmeindstillinger fra 140 grader op til 235 grader.

Derudover har Babyliss wet&dry glattejern også et display, hvor du kan ændre den med de forskellige varmeindstillinger der er. Normalt skal man også vente noget tid på glattejernet bliver klar til brug, men med Babyliss wet&dry glattejern bliver den klar i løbet af 30 sekunder.

Specifikationer

 • Maks temperatur: 235 grader
 • Autosluk: Ja

Beurer HS080 – glattejern

Vi har valgt Beurer HS080 som det tredje bedste glattejern i vores glattejern test. Dette glattejern har en yderst hurtig opvarmningstid hvilket er optimalt, hvis hurtigt skal have glattet dit hår.

Maks temperaturen er heller ikke mere end 220 grader, hvilket er en fornuftig temperatur, hvis du gerne vil undgå dit hår tager skade, når du glatter dit hår.

Beurer HS080 har flere forskellige varmeindstillinger, og du kan indstille det helt ned til 100 grader. Desuden har denne model også et drejeligt håndtag, hvilket sikrer maksimal udnyttelse af dit glattejern.

Specifikationer

 • Maks temperatur: 220 grader
 • Autosluk: Ja

Philips HP8372/00 glattejern

Philips HP8372/00 er det billigste glattejern vi har taget med i vores test. På trods af den lave pris, så er det faktisk et glattejern der er yderst godt med flere spændende funktioner. Philips HP8372/00 er endda også det glattejern der har den hurtigste opvarmningstid på i alt kun 15 sekunder.

Der er dog ikke så mange varmeindstillinger, som på de andre glattejern vi har med i vores glattejern test. Maks temperaturen på Philips HP8372/00 er 200 grader.

Philips HP8372/00 har i alt 2 meter ledning og 3 forskellige varmeindstillinger. Hvis ikke du er tilfreds med dette glattejern har Philips lavet en 60 dages garanti, hvor du kan få refunderet det fulde beløb, hvis ikke du er tilfreds med dit glattejern.

Specifikationer

 • Maks temperatur: 200 grader
 • Autosluk: Ja

Hvilke mærker er bedst indenfor glattejern?

Der er rigtig mange mærker indenfor glattejern og derfor kan det også godt være svært at tage stilling til, hvad det egentligt er for nogle mærker man skal gå efter.

De mærker vi har taget med i vores test, er naturligvis dem vi anser som de bedste mærker indenfor glattejern. Men der er også nogle af nedenstående mærker, der egentligt laver ganske fornuftige glattejern, som eksempelvis HH Simonsen og Remington.

 • GHD
 • Philips
 • HH Simonsen
 • Braun
 • Babyliss
 • Beurer
 • Braun
 • Remington

Gode råd til brug af dit glattejern

Vi har lavet en liste med forskellige råd og tips til dig, der gerne vil bruge glattejern uden at det slider for meget på håret. Det er nemlig korrekt at et glattejern der bliver brugt forkert, eller et dårligt glattejern slider meget på dit hår. Hvis du følger vores råd vil du sagtens kunne bruge et glattejern og få det flotteste hår.

Hold dit glattejern rent – Vi vil anbefale dig til at rengøre dit glattejern ofte. Du behøver ikke nødvendigvis gøre dit glattejern rent hver gang efter brug, men vi vil anbefale dig til at gøre det rent hver 3-4 gang.

Brug altid varmebeskyttende hårprodukter – Hvis du vil have optimal beskyttelse af dit hår når du bruger glattejern, kan vi kun anbefale dig til at bruge varmebeskyttende hårprodukter når du skal glatte hår. Dit hår har normalt ikke godt af at blive udsat for den varme, hvorfor du skal bruge varmebeskyttende hårprodukter hver gang du glatter hår, hvis muligt.

Juster til korrekt varmeindstilling – På langt de fleste hår extensions er det muligt at justere varmeindstillingen. Derfor vil vi anbefale dig at køre med så lav varmeindstilling som muligt. Det tager måske lidt længere tid at glatte dit hår, men på sigt vil dit hår tage meget mindre skade, da det ikke bliver udsat for lige så høj varme.

Hår extensions i fibermateriale – Har du hår extensions skal du ligeledes også være opmærksom inden du bruger et glattejern. Har du hår extensions med almindeligt hår har du ikke noget at bekymre dig for, men det er hvis du bruger hår extensions der er lavet i fibermateriale du skal være opmærksom. Fibermateriale er nemlig yderst brændbart, og derfor vil vi ikke anbefale dig at bruge glattejern, hvis du har hår extensions i af fibermateriale.

Brug af glattejern – Vi vil ikke anbefale dig at bruge glattejern dagligt. Normalt kan dit hår sagtens til et glattejern, men hvis du bruger det meget i en periode kan det tage skade og blive tørt. Hvis det er tilfældet bør du bruge masser af fugtig pleje til dit hår.

Desuden vil vi også gerne sige til dig, at vi vil anbefale dig til at bruge lidt ekstra penge på et glattejern for optimal resultat med dit glattejern. Man kan tydeligt se forskel på hår der er blevet glattet af et glattejern der er af god kvalitet, frem for et billigt glattejern.

Det er vigtigt at vælge et glattejern der er af god kvalitet, da dit hår også vil blive mindre slidt af dette. Hvis du følger ovenstående af vores råd, bør du kunne finde et glattejern du vil blive glad for.

Du må meget gerne sende os en mail eller smide en kommentar, hvis du har nogle forslag eller ønsker til andre produkter og kategorier vi gerne må teste indenfor i nærmeste fremtid.