Håndmixer Test – De 4 bedste håndmixere på markedet

Håndmixer Test – De 4 bedste håndmixere på markedet

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne test skal vi se nærmere på en række forskellige håndmixere, som vi har lavet en test om. Der er noget for enhver smag og pengepung, hvorfor der helt sikkert også er noget for dig, som gør det muligt, at du kan finde din næste håndmixer, i vores håndmixer test. Vi har sørget for at holde udvalget bredt, så du meget nemmere kan finde frem til, hvad du skal bruge.

Det kan være en jungle uden lige, at finde rundt i de forskellige håndmixere, hvorfor vi har gjort det meget nemmere for dig, at finde frem til, hvilken du skal have.

Det kan være svært at vælge hvilken model det skal være, hvis man blot kigger på prisen. Derfor har vi lavet denne guide, hvor vi tager et kig på flere forskellige parametre, for at du kan træffe en beslutning, på nemmere vis. Tager du blot et kig på prisen, er der en masse andre ting, som du ikke kan se.

Det kan være der gemmer sig en helt masse funktioner, som du ikke kender til, hvis du blot vælger ud fra prisen. Det kan derfor være, at du vælger en håndmixer, som ikke har nogle af de funktioner, som du måske ledte efter.

Derfor skal du være helt sikker, inden du vælger den håndmixer som du gør. Det kræver ikke særlig meget, lige at læse igennem om de fleste håndmixere, hvorfor vi med glæde har gjort det nemmere for dig.


Bosch MFQ4020

Den første vi skal tage et kig på, kommer fra den tyske gigant Bosch, som er kendte for lidt af hvert, lige fra vaskemaskiner til plæneklippere. Derfor er de også kendte for deres gode håndværk. Du får nemlig en helt masse for pengene, når du køber fra netop Bosch.

Denne model er en super effektiv en af slagsen, der yder en effekt på hele 450 watt, hvilket er nok til, at du kan klare selv de største opgaver i køkkenet, når der skal bages, eller laves mad.

For at gøre denne mixer så brugervenlig som muligt, har man valgt at designe kabinettet på en ergonomisk måde, så den ligger allerbedst i hånden. Derfor kan du også bruge den i lang tid, uden den bliver svær at holde om, eller bliver irriterende på anden vis.

Derudover er denne model udstyret med 5 forskellige hastigheder, så du kan bruge den lige som det passer dig. Kræver noget af din mad, en ordentlig pisketur, så har denne model også en turbo indstilling, som giver håndmixeren et ekstra skub.

Der er både piskeris og dejkroge med til denne model, som giver dig muligheden for, at kunne lave flere forskellige typer mad i dit køkken, ved brug af denne.

Du har endda muligheden for, at tilslutte en blenderfod på denne model, som blot gør den endnu mere alsidig. Du får altså virkelig meget for dine penge, hvis du vælger denne model fra Bosch.

Udover at den er fantastisk til prisen, er den faktisk også kåret bedst i test af svenske Råd och Rön, i 2014. Det giver dig altså også en indikation af, at denne model virkelig har alt, og også er fantastisk i test. Hvis du gerne vil have en håndmixer som er alsidig og lækker, kan du med fordel vælge denne, hvor du virkelig får noget for dine penge.

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 5
 • Tilbehør: Piskeris og dejkroge
 • Turboknap: Ja

Philips – HR3740/00

Den næste i rækken vi skal kigge på, kommer fra det verdenskendte Phillips. Her får du en model, som virkelig er god til prisen, og hvor du har mulig for, at kunne rulle ledningen, så du ikke skal have den flydende rundt omkring i dit skab.

Du har muligheden for at kunne indstille den til 5 forskellige hastigheder, som du har brug for, når du laver mad. Derfor har du altså med en meget alsidig håndmixer at gøre.

Du kan lave alt lige fra kager til fars, med denne lækre sag fra Phillips. Det er egentlig hvad man vil betragte som en meget almindelig håndmixer, som kan de ting du kan forvente fra en håndmixer.

Det afspejler sig også i prisen på denne model. Den er prisbillig, men som altid leverer Philips bare kvalitet, som er langt over de andre konkurrenter, hvad enten det er fjernsyn eller håndmixere det drejer sig om. Derfor kan du også være sikker på, at denne model har lige hvad du står og mangler.

Skulle du få brug for lidt ekstra saft og kraft, har denne model også en turbofunktion, der tillader dig at give den endnu mere gas, når du får brug for det. Det kan være du laver noget mad, som er en smule hårdt at røre i, hvorfor du har brug for den ekstra power, som en turbofunktion kan tilbyde.

Du får altså alt i alt, en super lækker håndmixer, som kan gøre det meget nemmere for dig, at piske eller ælte de ting, som du skal bruge. Den koster ikke alverden, hvorfor alle kan være med på dette plan.

Hvis du gerne vil have, en håndmixer, som kan klare alle de nødvendige ting, skal du helt klart vælge denne model. Du får alt hvad du kan forvente, til den halve pris. Det bliver ikke meget bedre.

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 5
 • Tilbehør: Piskeris, dejkroge
 • Turboknap: Ja

KitchenAid håndmixer

En vaskeægte klassiker fra KitchenAid. Du kender helt sikkert til den ikoniske røremaskine fra KitchenAid, hvorfor du her skal hilse på lillebroderen, til lige netop den model. Du får en helt masse udstyr med til denne model, hvorfor du virkelig får noget for dine penge, ved køb af denne. Du har muligheden for at bruge de forskellige dejkroge, turbo piskeris, eller blender staven, eller det lækre piskeris, med hele 16 tråde i. Her har du altså mulighed for, at kunne lave flere forskellige slags mad.  

Hvis du er til uhørt kvalitet og lækkert mad, skal du helt klart vælge denne model, som du med sikkerhed vil elske for altid. Du finder ikke en mere lækker håndmixer end denne.

Du får en helt masse forskellige udstyr med til den, så du kan lave lige præcis den mad, som du gerne vil. Du skal altså ikke bekymre dig om, at være begrænset af, hvilket udstyr din håndmixer har, da du har mange forskellige valgmuligheder.

Du får altså her den mest perfekte håndmixer, som ikke er særlig pladskrævende, og som har en medfølgende taske, som gør det endnu nemmere for dig, at gemme den af vejen, så du ikke skal kigge på den, når du ikke bruger den. Du får det ikoniske design, som du helt sikkert kender fra KitchenAid, samtidig med en super høj kvalitet, som de i den grad er kendte for.

Du har indstille denne til 9 forskellige hastigheder, som gør det muligt for dig, at lave lige præcis den mad som du har brug for. Hvor det på mange andre, blot er en knap du skal kigge på, hvilken hastighed du har indstillet den til, har du på denne model et LED display, så du nemt og hurtigt kan aflæse, hvor meget du har indstillet den på.

Du får altså virkelig noget for dine penge, hvis du vælger at investere i denne model fra KitchenAid. Det er testens dyreste, men du får i den grad også noget for de penge du giver for den.

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 9
 • Tilbehør: Dejkroge, piskeris, blenderstav og piskeris med 16 tråde
 • Turboknap: Nej

Gastronomique håndmixer

Billig håndmixer

Den tredje vi skal kigge på, kommer fra det lækre Gastronomique. Denne håndmixer må siges at være den mest alsidige og muliggørende. Du har et væld af forskellige muligheder, når det kommer til madlavningen. Du kan nemlig indstille denne håndmixer på hele 16 forskellige trin.

Det er overraskende mange, og det er langt flere end alle de andre i denne test. Derfor skal du vælge denne håndmixer, hvis du gerne vil have rig mulighed for, at kunne lave flere forskellige slags mad.

Det unikke ved lige netop denne model er, at du har muligheden for, at kunne pakke den ned, og opbevare den på nemmeste vis, hvis du vælger at proppe alle tingene i den opbevaringsboks, som du finder i bunden af denne håndmixer.

Du slipper altså for, at have ledning, piskeris og dejkrog flydende rundt omkring i dit hjem. Du kan blot pakke det hele ned i boksen, og så er du klar næste gang. Det bliver ikke meget nemmere.

For at du ikke skal være forhindret en for kort ledning, er denne model udstyret med hele 1,8 meter ledning. Det giver dig en frihed til, at kunne bruge den flere forskellige steder.

Uden du skal bekymre dig om, hvor der er en stikkontakt. Som man kender det fra de gamle telefoner, har denne model en spiralledning, som heller ikke kræver særlig meget plads, hvorfor du nemt kan opbevare den.

Hvis du er på udkig efter en atypisk model, skal du vælge denne. Her får du nemlig en meget nemmere maskine, som du kan bruge overalt i køkkenet, uden du skal tænke over, hvor henne dine stikkontakter er.

Det giver dig den ultimative frihed, til at skabe alt den lækre mad, som du kan. Denne model har også autostop funktion efter 10 minutter, hvis du har brug for det.

Specifikationer

 • Hastighedstrin: 16
 • Tilbehør: Dejkroge, piskeris
 • Turboknap: Nej

Sådan vælger du din håndmixer

Når du har besluttet dig for, at du skal have dig en håndmixer, skal du tænke dig godt om. Der er nemlig mange forskellige ting, som du skal tage højde for, inden du kaster dig ud i et køb af en hvilken som helst.

Vi har netop lavet denne test, for at gøre det meget nemmere for dig, at finde lige præcis den, som passer perfekt til dig.

Du slipper altså for, at skulle lede hele nettet igennem, for at finde lige præcis den håndmixer som du gerne vil have. Vi har gjort det meget nemmere for dig, at finde lige præcis det du leder efter, ved at vælge nogle af de bedste på markedet.

Der er noget for enhver smag, og du behøver ikke bekymre dig for, om det er indenfor dit budget, da vi helt sikkert også har noget i denne test, som passer til dig.


Hvor kan jeg købe en håndmixer?

Der er mange forskellige steder du kan købe dig en håndmixer, men fælles for alle stederne er, at det kan være svært at kende forskel på de forskellige priser, modeller, og funktioner. Derfor her vi valgt fundet de produkterne hos forskellige forhandlere, hvor du får nogle af de bedste priser, så du kan sammenligne og finde den billigste. Vi henviser kun til store, anerkendte webshops, så du trygt og sikkert kan handle dér.

Du kender helt sikkert til dem begge to, hvorfor du også ved, at du med fordel kan købe hos dem. Det er steder som er kendte af næsten hele den danske befolkning, hvorfor deres udvalgt også skal være i top, for at alle kan finde noget til deres smag.

Alle de håndmixere vi har med i denne test, er af bedste kvalitet og til de skarpeste priser, hvorfor du med sikkerhed også finder noget, der kan falde i din smag.


Hvor meget koster en håndmixer?

Der er mange forskellige prislejer, når det kommer til håndmixere, hvorfor det kan være svært at finde ud af, hvor meget man egentlig skal bruge på, at købe sig en håndmixer.

Du kan som udgangspunkt købe en for blot et par hundrede kroner, men også for langt over 1000 kroner, hvorfor det kan være svært, at finde ud af, hvor meget man egentlig skal bruge på en håndmixer.

Hvis du blot skal bruge den en sjælden gang, kan du med fordel vælge en af de mere prisbillige. Skal du bruge den flere gange om ugen, gør du klogt i at vælge en model som f.eks. den fra KitchenAid.

Den holder i mange år, og er anbefalet af flere professionelle. Vi håber denne test gjorde det nemmere for dig, at finde din næste håndmixer.