Hårtørrer Test – Køb den bedste hårtørrer

Hårtørrer Test – Køb den bedste hårtørrer

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er det på tide til at du skal købe en ny hårtørrer? Eller vil du bare gerne have en ny hårtørrer der er endnu bedre end den gamle du har?

Så har vi lavet en guide til dig her, hvor du kan finde frem til præcis den hårtørrer der passer bedst til dig. I vores hårtørrer har vi samlet nogle forskellige hårtørrere fra forskellige mærker. Hvis du vil læse mere om, hvordan du finder den bedste hårtørrer så læs mere herunder.

I vores hårtørrer guide har vi fundet de forskellige hårtørrere ud fra forskellige parametre som bl.a. varmetrin, hastigheder, pris og holdbarhed. Vi har fundet forskellige hårtørrer ud fra tests og anmeldelser, som vi mener er de absolut bedste hårtørrere på markedet i øjeblikket til de bedste priser.

Vi har blandt andet testet hårtørrere fra forskellige mærker som Philips, Bosch,OBH og BaByliss. Herunder finder du selve testen, hvor vi anmelder de forskellige modeller og mærker indenfor hårtørrere.

Under selve testen vil du finde en guide, hvor vi også kommer med gode råd til, hvordan du bruger din hårtørrer på den måde som dit hår har bedst af.


Bedst i test: Philips Moisture Protect Hårtørrer HP8280/00

Den absolut bedste hårtørrer vi har kunne finde frem til dig i vores test er Philips Moisture Protect Hårtørrer. Testvinderen af vores hårtørrer test blev Philips Moisture Protect Hårtørrer af flere grunde som du kan læse herunder. Philips Moisture Protect er klart den hårtørrer som er bedst til prisen i forhold til, hvor meget du får med til prisen.

Denne hårtørrer har i alt 2 hastigheder og 3 forskellige varmetrin. Det der er ekstraordinært ved denne hårtørrer er de mange ekstra ting der hører med.

Når du køber Philips Moisture Protect Hårtørrer får du nemlig både en diffuser med såvel som et næb. Det er altså to essentielle ting som er vigtige, hvis du vil have optimal tørring af dit hår. Philips Moisture Protect er også klart den hårtørrer der klarer tørring af dit hår hurtigst, af alle de modeller vi har med i vores test.

Philips Moisture Protect har en unik Moisture-Protect teknologi i sig, som er en sensor der sørger for op til 85% fugtbevaring. Philips Moisture Protect Hårtørrer er uden tvivl den bedste hårtørrer vi har kunne finde, hvorfor det er en klar anbefaling herfra.

Specifikationer

 • Varmetrin: 3 varmetrin
 • Hastigheder: 2 hastigheder

Bosch PHD9760 hårtørrer 

Bosch PHD9760 hårtørrer er den anden bedste hårtørrer vi har med i vores test. Bosch er normalt ikke et mærke man forbinder med redskaber til håret, men Bosch har formået at lave en rigtig god hårtørrer med Bosch PHD9760. Bosch PHD9760 hårtørrer har i alt 2 varmetrin og 3 hastigheder.

Der hører naturligvis også både en diffuser og et næb med, så du kan tørre håret på den mest optimale måde. Når du tørrer dit hår med en diffuser vil du have en meget mindre risiko for, at skade dit hår når du bruger en føntørrer.

Derfor er det en stor fordel at der hører både diffuser og næb med til Bosch PHD9760 hårtørrer. Selvom denne hårtørrer ikke blev testvinder i vores test, er Bosch PHD9760 hårtørrer dog blevet testvinder af hårtørrer test kåret af Q i 2012.

Bosch PHD9760 hårtørrer har også en ekstra smal profi-dyse så du let kan rengøre filtreret for hår eller lignende. Noget af det bedste ved Bosch PHD9760 hårtørrer er dog det yderst behagelige lydniveau som den har.

Denne hårtørrer har et af de mest behagelige lydniveauer du kan finde i en hårtørrer. Du kan købe Bosch PHD9760 hårtørrer hos Wupti.com i dag til 379 kroner.

Specifikationer

 • Varmetrin: 2 varmetrin
 • Hastigheder: 3 hastigheder

BaByliss D342E expert føn hårtørrer 

Den billigste hårtørrer vi har med i vores føntørrer test er BaByliss D342E expert. På trods af den lave pris så er BaByliss D342E expert føn stadig en særdeles god hårtørrer der kan sørge for du har tørt og flot hår hurtigt, uden at det skader dit hår. Det er nemlig en ulempe ved mange hårtørrer, at når det tørrer dit hår for hurtigt, at det på sigt kan skade dit hår.

BaByliss er et mærke der er kendt for at lave gode redskaber til håret, og lige præcis BaByliss D342E expert føn er ikke en undtagelse. BaByliss D342E expert føn hårtørrer har i alt 3 varmetrin og 3 hastigheder.

På trods af den lave pris følger der endda også en diffuser og et næb med. Derfor er BaByliss D342E expert føn altså en hårtørrer vi vil anbefale dig, hvis ikke du vil bruge mere end 300 kroner på en hårtørrer.

Specifikationer

 • Varmetrin: 3 varmetrin
 • Hastigheder: 3 hastigheder

Guide til den bedste hårtørrer

Herunder har vi lavet en guide til dig der gerne vil finde den absolut bedste hårtørrer. Det kan være svært at finde frem til den rigtige hårtørrer, eftersom der er mange parametre man skal tage stilling til. Derfor har vi opridset de vigtigste ting du bør tænke over, når du skal købe en ny hårtørrer.

Motorkraft – Der er stor forskel på, hvor stor en motorkraft en hårtørrer har. Nu tænker du sikkert at motorkraften er lige meget og ikke er et parameter, der er sigende for kvaliteten af hårtørreren, det er dog ikke rigtigt. Du skal kigge efter hvor meget motorkraft en hårtørrer har, da det er det der gør hvor hurtigt din hårtørrer tørrer dit hår.

Vægt af hårtørrer – Normalt er en hårtørrer ikke det der vejer mest, men det er altså meget mere behageligt at stå og tørre hår med en føntørrer der ikke vejer særlig meget. Der er stor forskel på hvad en hårtørrer vejer, men hvis den vejer under 1 kg så er det letvægt og så vil du ikke få nogle problemer med vægten af din hårtørrer.

Ekstra funktioner – Der er stor forskel på, hvad det er for nogle ekstra funktioner man kan få til en hårtørrer eller føntørrer. I nogle hårtørrerer er det eksempelvis muligt at få et LCD display, hvor du kan styre hvilket program din føn skal tørre på. Du kan også justere temperatur herfra. I udvalgte hårtørrer kan man også få autosluk og lignende funktioner.
Kig derfor på den enkelte model som du gerne vil købe, hvad det er for nogle ekstra funktioner du kan købe.

Pris – Når man skal købe ny hårtørrer, så er prisen ofte et parameter der spiller ind for mange danskere. Man vil helst ikke bruge for mange penge på en hårtørrer, hvis man kan slippe. Ligeledes vil man heller ikke bruge for få penge, hvis den hårtørrer man køber er dårlig. Pris og kvalitet hænger i de fleste tilfælde også sammen, hvorfor dette også er et parameter du skal kigge efter.

Hvis du kigger på alle ovenstående parametre, som en samlet enhed når du skal købe en hårtørrer, så vil du finde frem til en hårtørrer som du vil blive rigtig glad for, og som er af høj kvalitet.


De bedste hårtørrer brands

Der er rigtig mange forskellige mærker af hårtørrer og derfor kan det godt være svært, at skelne mellem hvilke mærker der er gode og hvilke der er dårlige. Alle de mærker vi har med i ovenstående test er nogle vi vil anbefale dig at vælge når du skal købe en ny hårtørrer.

Derudover har vi dog også lavet en liste herunder med andre gode mærker, til når du skal købe en ny hårtørrer eller føntørrer.

 • Philips
 • Bosch
 • OBH
 • BaByliss
 • Remington
 • CHI PRO
 • Jan Thomas

Tips til brug af hårtørrer

En hårtørrer er rigtig behagelig at bruge, hvis man har langt hår og det kan også spare dig for meget tid, så du kan komme ud af døren før. Der er dog også flere andre årsager til, at det er en fordel og bruge hårtørrer.

Dit hår vil nemlig kun blive sundere af at bruge en hårtørrer eller føntørrer når du skal have håret tørt. Det skal dog gøres på den helt rigtige måde, da du ellers kan risikere at skade håret i stedet. Derfor har vi lavet denne række tips til dig herunder om, hvordan du bruger din hårtørrer på bedste vis.

 1. Varm eller kold hårtørring – Når du kommer ud af badet og dit hår er helt vådt, vil vi anbefale dig til at starte med at føntørre håret med varm luft. Det har den absolut bedste effekt når dit hår er vådt at tørre det med varm luft. Når dit hår så er blevet mere tørt så bør du skifte over til kold luft, så du undgår at beskadige dit hår. Jo mere varm luft dit hår bliver udsat for, jo mere vil det nemlig blive beskadiget.
 2. Håret skal tørre helt igennem – Hvis du vil have optimal effekt ud af din hårtørrer, så skal du lade dit hår tørre helt før du slukker din føntørrer igen. Dit hår er nemlig mere udsat når det er fugtigt og vådt.
 3. Tør ikke for meget – Der er en risiko for at du på sigt kan skade dit hår, hvis du bruger din hårtørrer for lang tid. Dit hår har nemlig ikke godt af at blive udsat for høj varme i for lang tid, da det kan beskadige dit hår.

Vi håber du kunne bruge vores hårtørrer test til noget og du vil følge vores anbefalinger når du skal købe en ny hårtørrer.

De forskellige hårtørrere vi har med i vores test er de absolut bedste hårtørrere du kan købe for øjeblikket og hvis du vil have den bedste model du kan købe, så skal du vælge testvinderen af vores hårtørrer test.

Hvis du har forslag til andre produkter eller kategorier vi skal teste, så må du meget gerne sende os en mail eller smide en kommentar.