Hvorfor vælge specialemballage?

Hvorfor vælge specialemballage?

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Ikke alle ting kan pakkes forsvarligt ind i standard emballage. Heldigvis findes der firmaer, der specialliserer sig i at lave emballage til ting eller varer, der har specielle specifikationer. Det kan både være størrelsen, der ikke er standard, men det kan også være noget, der kræver speciel beskyttelse. Speicalemballage kan udformes i næsten alle former, materialer og størrelser.

Løsninger efter mål

Specialemballage laves efter mål til den enkelte vare eller enhed. Formålet er at få lavet en emballage, der sikrer at varen kommer frem i hel tilstand. Speicalemballage kan laves i alle mulige typer materialer alt efter, hvad der passer til det, der skal fragtes, og hvordan samt hvorhen det skal fragtes. Tilpasning, fleksibilitet og stabilitet er hovedopgaven her.

 Hvis man har brug for speicalemballage kan man opsøge firmaer, der producerer netop dette. I disse firmaer får man en professionel vejledning og rådgivning, der sikrer, at man får den løsning, der passer bedst til netop denne opgave.

Hvor kan man bestille specialemballage?

Et af de firmaer, der specialiserer sig i unik emballage er AN Emballage Og Tømmer i Hobro. De tilbyder alle former for specialemballage i mange materialer. Alle kunder er naturligvis velkomne, men deres fokusområde er lokalområdet Hobro, Himmerland og resten af Jylland.

Hos firmaet AN Emballage Og Tømmer kan man altid ringe, hvis man har spørgsmål til emballage og specialemballage. Man er også meget velkommen til at slå et smut forbi fabrikken i Hobro.

 De laver specialemballage i mange forskellige typer materialer, men specielt træ bliver benyttet. Deres træprodukter er ISPM 15-certificerede, hvilket vil sige, at træet er varmebehandlet. Dette sikrer, at eventuelle skadedyr med mere er neutraliseret. Alle deres produkter er lavet med tanke på kvalitet til en god pris.

Specialemballage er en unik emballage lavet efter mål for at sikre, at varen kan fragtes forsvarligt.