Levering af dit landbrug – hvilken Vognmand skal du vælge?

Levering af dit landbrug – hvilken Vognmand skal du vælge?

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Der er rigtig mange udbydere inden for levering af forskellige ting inden for landbruget. Det kan være svært at vælge, og hvad vælger man lige ud fra? Vi har lavet en lille guide til dig, som har brug for hjælp og et tip til, hvem der kan levere den rette hjælp til dig. Hvis du bor i Randers, Viborg eller omegn er Thomas K. Andersen en Vognmand, du kunne overveje.

Hvad kan en vognmand hjælpe dig med?

En vognmand kan hjælpe dig med at få fragtet dit gylle fra A til B, hvis der ikke er tale om at gylle skal fragtes fra A til B, så er der også mulighed for, at han kan hjælpe dig med at transportere andet. Derudover kan han hjælpe dig med at sprede dit gylle på dine marker, hvis du ikke selv, har udstyret til dette. En vognmand kan også hjælpe dig med at sælge og levere sand og grus for dig, hvis det er noget, du har i dit sortiment. Der er rigtig mange ting, en vognmand kan hjælpe dig med, og ofte er der mulighed for at få hjælp til andre ting end de førnævnte, man skal blot spørge og forhandle sig til det.

Hvad skal du være opmærksom på?

Der er dog en ting, du skal være opmærksom på og det er, at transporteringerne bliver gennemført lovligt og med de rigtige tilladelser. Men ofte er der andre, der har gjort brug af vognmanden før dig, så der kan du finde anmeldelser af firmaet og om det er et firma, du har lyst til at arbejde sammen med. Det kan være en god ide at tage kontakt til den vognmand, du tænker, matcher dine ønsker bedst muligt og tage en uforpligtende snak, så du kan finde ud af om det er det rigtige valg, du har foretaget.