Opgrader dit gear

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

De gamle løbesko er blevet kridtet op, mountainbiken i garagen vasket og yogamåtten børstet af fra sand efter sommerens ture på stranden. Du er formentlig helt klar til at begynde en ny sportssæson efter en lang sommerferie. Men måske går du alligevel og drømmer om at udskifte din tennisketcher eller racercykel. Eller hvad med at investere i et paddleboard? Stand Up Paddle er nemlig en af årets helt store sportstendenser.

 

Verdens hurtigst voksende vandsport

Stand Up Paddle er lynhurtigt blevet en stærkt voksende vandsport i både Danmark og udlandet. Og det er bestemt ikke uden grund. SUP er en utrolig alsidig sportsgren, der både kan praktiseres på fladt vand, i kanaler, langs strandbredden i smukke omgivelser eller i vilde bølger, for dem som søger et adrenalin-kick. Sporten er både god for de øvede, men bestemt også velegnet for en tur med hele familien. Alle kan være med når det gælder en SUP tur på vandet. Men det kan være en fornuftig idé at tage et kort introkursus. Det tager oftest tre til fire timer, og så er du mere end klar til at ramme vandet på egen hånd.

Stå på vandet

Med et paddleboard under armen har du mulighed for at opleve sø og hav på helt nye måder. Og så er en tur på paddleboard tilmed motion for hele kroppen. Både arme, skuldre, ryg, core og ben aktiveres, når du drager på ud på vandet med føderene mere eller mindre solidt plantet på et SUP board med en padle i hånden.

 

Frie muligheder eller mere stabilt

Inden du vælger dit SUP board, er det væsentligt at overveje, hvad du ønsker at bruge dit board til. Ønsker du nemt at kunne transportere det rundt, så kan et oppusteligt board anbefales. Ønsker du modsat primært at bruge boardet det samme sted, så giver et fast board en større stabilitet på vandet. Du kan nemt og hurtigt låne penge til dit udstyr online.