Pas på din bil i det kølige og våde, danske klima

Pas på din bil i det kølige og våde, danske klima

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

De mange regnvejrsdage, de kølige temperaturer og de isglatte veje, vi typisk oplever meget af i vinterhalvåret i Danmark, er ikke særlig godt for bilerne. Faktisk har vi i Danmark noget af verdens mest bilfjendtlige klima, og alle typer biler, selv dem, der er ekstra beskyttede, kan ruste i det danske vejr. Vi har her samlet lidt gode råd til, hvordan du bedst muligt passer på din bil, så du kommer sikkert igennem vinteren uden uheld og en bil, der er helt rusten under bunden.

Skift til vinterdæk i god tid …

… og undgå uheld på de glatte veje. Det anbefales, at sommerdækkene udskiftes med vinterdæk, når temperaturen kommer under 7 grader. Så slipper du for dumme uheld, hvor du ikke kan bremse, eller skrider i et sving, fordi der ligger is på vejene.

Skift sprinklervæske …

… og vær sikker på, at du kan rense ruderne, når du kører i frostvejr. En almindelig sprinklervæske kan let fryse til, når den bliver sprøjtet på ruderne i frostgrader, og det kan være farligt, hvis man kører i høj fart.

Giv låse og dørlister olie …

… så du slipper for at stå en iskold morgen med en tilfrossen lås eller dør. Der er ikke noget mere irriterende end ikke at kunne åbne døren, når man har travlt med at komme på arbejde om morgenen.

Vær sikker på, at din bil har fået en god undervognsbehandling …

… så bunden af bilen ikke ruster helt til og bliver ødelagt af de saltede veje. Med en god rustbehandling af bilen kan du komme skader på bilen i forkøbet og derved spare mange penge i længden. Undervognsbehandling med tectyl er en af markedets bedste, og du kan få det til din bil hos Stjerneauto i nærheden af Rønde, Ebeltoft og Grenå.