Rendyrket luksus hver nat

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Når 1/3 af vores liv tilbringes i vores seng, så kan det være fornuftigt at investere i en god én af slagsen. Alt for mange døjer med problemer, der er affødt af dårlig søvn, og her kan sengen man sover i spille en stor rolle. Det er vigtigt for ens velvære, både fysisk og psykisk, at kroppen får lov til at restituere og blive klar til den kommende dags udfordringer. Med en DUX seng kan du få lov til at sove som en VIP hver nat, og du kan nyde den omsluttende komfort og støtte, som sengen giver. Og skulle du have været så heldig at sovet på eksempelvis hotel d’Angleterre, så kan du også sige, at du har sovet i en vores lækre senge.

Kvalitet på svensk

Dux senge bliver håndlavet og produceret i vores søsterland Sverige, og er lavet at solidt svensk stål, og hårdt træ fra de svenske skove. Naturlatexmadrassen er også af prima kvalitet og sikrer den mest behagelige og dybe søvn. Rammen er bygget med åbne fjedre, som er med til at sikre den bedste ventilation i hele sengen. På den måde kan du let slippe af med varme og fugt i løbet af natten.

Godnat og sov godt

Det vigtigste når man skal have en ny seng er, at man skal ud og prøve at ligge i den, før man køber den. Så med mindre du har været forbi Kongens Nytorv i København og har sovet på en DUX seng på hotel d’Angleterre, så er du mere end velkommen til at komme ind i butikken, som ligger i Gothersgade i København, og prøve vores senge. På den måde kan du få en oplevelse af kvaliteten og komforten, før du beslutter dig for hvilken af sengene, du gerne vil have med hjem og sove i.