Ryd op i gemmerne og tjen penge

Ryd op i gemmerne og tjen penge

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Kender du det med, at loftsrummet eller kælderen stille og roligt er blevet fyldt med ting og sager gennem årenes løb? Har du et utal af kasser og poser stående med ting og minder, du alligevel ikke kan huske, hvad er? Bugner skabe og skuffer af genstande, som ikke har været i brug i lang tid? Så er det måske på tide at få foretaget en grundig oprydning. Det kan virke som et uoverskueligt projekt, men ikke desto mindre vil du blive glad og lettet, når det er overstået. Undersøgelser har vist, at vi ikke har brug for så mange ting, og at det er sundt at leve minimalistisk, så der er altså mange gode grunde til at komme i gang med oprydningen. Når du så har fået lavet en bunke med ting, du ved, at du aldrig kommer til at bruge igen, kan du gennemgå den for værdifulde genstande. Måske har du en lampe, du ikke bruger, men som du kan tjene en flad halvtredser på. Måske er du vokset ud af nogle bukser, som egentlig ikke fejler noget. De ting, der er noget værd, kan du forsøge at sælge, og på den måde motivere dig selv til at få ryddet op. Husk på, at mange af tingene nok ikke er særlig meget værd, og derfor bør sættes til en lav pris – en tommelfingerregel er, at det er bedre at tjene lidt end ingenting. Tag eventuelt på loppemarked med dine ting eller sæt dem til salg på brugte købs- og salgssider på internettet.

 

Sælg dit skrot

En anden måde at tjene penge på de genstande, du ikke kommer til at bruge igen, er ved at sælge det til en skrothandler. Har du eksempelvis materialer liggende fra et byggeprojekt, der blev færdigt for flere år siden? Du kan sælge jern- og metalskrot til forhandlere, som betaler dig per kilo du leverer. Find en skrothandler nær dig, der bor i Herning eller Silkeborg.