Sådan kommer du igennem den danske sommervarme

Sådan kommer du igennem den danske sommervarme

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Den danske sommer er snart over os, og ligeså er de høje temperaturer, som Danmark kan byde på. Det er ikke altid en mulighed at bytte arbejdstøjet ud med badetøj og klipklappere, og derfor kan de høje temperaturer hurtigt blive meget generende. Selvom der er lidt tid til at de allervarmeste dage rammer os, kan du lige så godt komme varmen i forkøbet, og overveje, hvordan du bedst forbereder dig på de lange og varme arbejdsdage. Find ud af, om du potentielt kan afhjælpe varmen på hjemmekontoret med en af luftkølerne i den bedste luftkøler i test.

Gør dit hjemmekontor klar til den bagende sol

Det kan være svært at stå op om morgenen, hvis du skal se frem til en lang, varm dag på hjemmekontoret. Hovedpine og træthed er blot nogle af de ting, som vi kan opleve, hvis vi har siddet i et varmt lokale i for lang tid. Start derfor morgenen med at fylde en stor flaske med vand og stil den ind i køleskabet, så du altid har noget koldt at drikke. Åbn derefter vinduet og rul persiennerne ned, så den skarpe sol ikke står direkte ind på dit kontor. Det er også en god idé, at åbne døren til kontoret, så der kan komme træk igennem lokalet. Du kan også købe en luftkøler, så du kan holde ud at sidde indenfor en hel dag. Det vigtigste for dig for at du undgår ubehag er, at luften hverken bliver for tung eller for varm, når du skal sidde og koncentrere dig i flere timer. 

Udnyt din pause

Udnyt din pause til at komme udenfor og få noget frisk luft. Tag en flaske vand, sodavand eller iskaffe med, og find et skyggefuldt sted at spise din frokost. Det er en god måde at få ledt tankerne væk fra arbejdet, og det er samtidigt godt at komme væk fra computerskærmen. Hvis du har tid til det, kan du vælge at gå en tur i solen i stedet for. Det er sundt for kroppen, at komme ud og bevæge sig, inden man skal tilbage til hjemmekontoret. Husk at få solcreme på, da det er mellem klokken 12 og 15 at solen brænder mest.

Tag det rigtige tøj på

Hvis du arbejder hjemme eller selv bestemmer dit tøjvalg, kan du med fordel overveje, at tage luftigt tøj og sandaler på. Ved at skifte til mere behageligt tøj, kan du fokusere på dine opgaver uden at skulle bruge energi på at svede. Så slipper du for at sende dit pæne arbejdstøj til rens, og du kan med god samvittighed nyde dit sommertøj.