Ting til leg i haven, som du bør have

Ting til leg i haven, som du bør have

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Det er snart ved at være sommer – solen er i hvert fald begyndt at skinne mere og mere. Det skal naturligvis udnyttes, når lejligheden endelig byder sig. Det betyder, at du skal i gang med at få haven gjort haven klar. Hvis du har børn, er der flere ting, som kan være ekstra gode at have. Du kan læse om nogle af de ting her, hvis du gerne vil  blive lidt klogere på, hvad der kunne gøre børnene ekstra glade til sommer. Det er jo fedt at have det hjem, som andre også gerne vil besøge og hænge ud ved om sommeren. Det kan det blive, hvis du vælger at anskaffe dig nogle af de ting, som du kan læse om her.

Indhold i denne test:

Trampolin

Hvis du vil have en sikker vinder til haven, så er det en trampolin, du skal anskaffe dig. Den er altid sjov at lege på for børn i alle aldre. Også de store legebørn. Man kan lege mange forskellige lege på en trampolin, og det er en rigtig god måde at være aktiv på. Har man legekammerater på besøg, kan lave konkurrencer og skiftes til at springe. Hvis du tænker, at det måske kan være en lille smule farligt med en trampolin, så skal du huske, at det er muligt at få den gravet ned, ligesom du også kan købe et net til at indhegne den med. Der er alle muligheder for, at børnene kan have det sikkert og sjovt på samme tid.

Gyngestativ

Et gyngestativ er også en af de ting, som er rigtig gode at have i haven. Det kan nemlig bruges til både helt små børn, men også de lidt ældre. Man kan også tilkøbe en lille ørnerede til gyngestativet, hvor man kan gynge flere sammen. De fleste børn synes, at det er sjovt at kunne have en legekammerat med også.

Sandkasse

En tredje ting, som du kan købe for at øge børnenes leg i haven, er en sandkasse. Her kan dit barn tilbringe rigtig mange timer med leg. Og også her er et sted, hvor der kan gå mange timer. Der er mulighed for massere af leg, og det er kun fantasien, som sætter grænser. Man kan åbne en sommerbutik, hvorfra der sælges ‘sandkassekager’.

Legehus

Selvom legen i et legehus foregår indenfor, synes børnene, at det er super sjovt. Måske husker du ikke helt selv, hvilken fornøjelse det var, at være mus i eget hus, men børnene er vilde med det, og kan invitere indenfor til kaffebord, dukkeleg og hemmelige klubber. Uden forældrenes nysgerrige blikke. Derfor er det godt med et legehus.

Forhåbentlig er du blevet en smule klogere på, hvad der kunne være godt at have i haven til sommer. Det handler om, at give børnene de bedst mulige oplevelser, og sådan, at de altid kan gå ud og nyde det gode vejr. I stedet for at sidde indendørs og spiller Ipad hele dagen.