Tjen penge med robotter i produktionen

Tjen penge med robotter i produktionen

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Mangler du også en hjælpende og billigere arbejdskraft i produktionen? En arbejdskraft, der ikke kræver middagspauser og lønforhøjelse? Så skal du anskaffe dig en robot eller flere, der kan hjælpe produktionen i din virksomhed. Flere maskinfabrikker samt værkstøjsfabrikker vi have gavn af at have robotter i produktionen. Ikke nok med, at robotterne skaber effektivitet og flere penge, der følger også mange andre fordele med.

 

Effektiv arbejdskraft

Når man arbejder 10 timer uden pause bliver den enkelte oftest fysisk og psykisk træt – men det gør robotter ikke. De kan arbejde uden pauser til at hvile og uden chefen skal ikke bekymre sig om utilfredse medarbejdere. En robot kan man overlade til mange timers arbejde – mange flere timer, end menneskers arbejdskraft kan klare. Desuden mister robotter ikke koncentrationen under arbejdet – eller kvaliteten for den sags skyld. Især under præcise operationer som fx ladning mikrochips er det vigtigt, at fokus er 100% under hele arbejdsprocessen. Robotter er altså både effektivt, billig og ubekymrede arbejdskraft – det er fremtidens arbejdskraft for mange virksomheder.

 

Dyre omkostninger, men god investering

Når man fremstiller robotter kræver det en dyr investering i første omgang. Der er både udgifter til maskinen samt drift og hardware. Desuden er installationen, som skal betales. Selvfølgelig sparer firmaet penge på mange andre ansættelser, men de penge skal i sidste ende gå til robotten, som skal erstatte de mange medarbejdere. Man kan sammenligne det med investering i solceller. Det er dyrt til at starte med, men i sidste ende vil det give gevinst og bonus – oftest mere, end man har investeret i til at starte med. Desuden kræver robotter jo ikke pension, betalt ferie, sygeorlov, barselsorlov, fordele, fratrædelsesgodkendelser eller betaling overhovedet. Du vil aldrig høre robotter snakke om deres næste ferie eller forventninger til kommende lønforhøjelse. De kræver kun batteri og strøm. En menneskelig ansat kræver bare mere end en robot. En menneskelig medarbejder kræver meget mere en blot en robot.

 

Såfremt din virksomhed ønsker at investere i en robot, så kan du kontakte Maskinfabrik Svend Hansen & Søn, som har base i Horsens. De kan hjælpe dig og din virksomhed med at øge produktionen og tjene flere penge ved brug af en robot. Sammenlignet med mennesker kræver robotter ikke basale nødvendigheder såsom søvn, ernæring og mental stimulering.