Udskift dine strømslugere og spar penge

Udskift dine strømslugere og spar penge

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Er dine hårde hvidevarer ved at synge på sidste vers? Eller vil du gerne være mere miljøvenlig? Eller trænger køkkenet bare til at få nogle tidsmæssige hårde hvidevarer ind, som passer til resten af køkkenet? Der kan være mange årsager til, hvorfor hvidevarerne skal skiftes ud, men en ting er sikkert, ved at udskifte dine gamle hårde hvidevarer til nye mere energivenlige af slagsen kan du hente massive besparelser. For mange kan det være fristende at fravælge den dyrere og mere energivenlige variant for den vare, der er billigste i indkøb. Men vær opmærksom på, at det på den lange bane kan være en dyr beslutning.

Hvor skal jeg starte?

Det kan være en omstændig affære at skulle udskifte alle husets hårde hvidevarer ud på en og samme tid, så hvor bør man starte? Det bedste tip er tørretumbleren. Ved at udskifte en tørretumbler med energimærke B med en tørretumbler med energimærke A+++ kan du faktisk spare 760 kr. om året. Idet en tørretumbler har en levetid på 10 – 15 år, kan det altså være en god investering. Det samme gør sig næsten gældende ved at udskifte jeres køle/fryseskab med  den samme, blot med energimærke A+++. Her kan I spare omkring 530 kr. om året. Det kan altså blive til mange penge på sigt at spare ved at gå efter den mere miljøvenlige løsning, og hvem har ikke sjovere ting af bruge pengene på end at skulle betale den ene dyre elregning efter den anden? Ved at vælge den mest miljøvenlige løsning får du altså på sigt et større rådighedsbeløb, således I som familie kan bruge pengene på noget sjovere. Udover at skulle finde et sted med salg af hårde hvidevarer kan du samme sted også få repareret hvidevarerne, hvis der mod forventning skulle være nogle komplikationer. Så hvis du står og mangler hjælp til reparationer i nærheden af Nordsjælland, København, Frederikssund, Roskilde, Slangerup, så Læs mere her.