Bluetooth Højttaler Test – Se udvalget her

Bluetooth Højttaler Test – Se udvalget her

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Der er rigtig mange fordele ved at købe en bluetooth højttaler fremfor en almindelig højttaler uden bluetooth funktion. Det kan sagtens lade sig gøre for dig, at finde en god bluetooth højttaler som kan lave god lyd.

Specielt her til sommer er det en rigtig smart ting at have en bluetooth højttaler fremfor en almindelig højttaler. Hvis du skal til stranden eller i parken så er det dejligt med en bluetooth højttaler, så man kan høre musik præcis hvor han vil.

I vores bluetooth højttaler test har vi valgt at teste i alt 3 forskellige højttalere med bluetooth funktion. Vi har testet højttalere fra forskellige mærker som bl.a. Bose og Tangent. Det kan være uoverskueligt at tage stilling til, hvad det er for en bluetooth højttaler man skal vælge eftersom der er mange at vælge imellem.

Derfor har vi lavet denne bluetooth højttaler test, hvor vi vil anbefale forskellige bluetooth højttalere. Under selve testen har vi også lavet en guide, så du kan se hvad du skal kigge efter for nogle ting når du skal købe en bluetooth højttaler.

Se det store udvalg af bluetooth højtalere hos:


Testvinder som bedste bluetooth højttaler: Bose SoundLink

Bluetooth højtaler test

Testvinderen som den bedste bluetooth højttaler har vi valgt skulle gå til Bose SoundLink. Der er flere forskellige grunde til vi har valgt denne model som den bedste. Først og fremmest så kan Bose SoundLink lave en rigtig god lyd. Det er dog ikke den hovedsagelige årsag til vi har valgt den som testvinder.

Når man køber en bluetooth højttaler vil man gerne have en højttaler der kan tåle noget. Og lige netop det kan denne højttaler fra Bose. Bose SoundLink Bluetooth Speaker er den mest robuste bluetooth højttaler vi har kunne finde og det er bl.a. en af de hovedsagelige årsager til vi har valgt den som testvinder. Det betyder derfor at du ikke skal være bange for at tage den med til eksempelvis stranden, i parken eller lignende steder.

Bose SoundLink Bluetooth Speaker er en smule dyrere end de andre bluetooth højttalere vi har med i vores test. Det er dog tydeligt at høre forskel fra vores testvinder og de andre bluetooth højttalere vi har med.

Bose SoundLink Bluetooth Speaker er desuden rigtig nem at tilslutte til din telefon el. lign. og har en lang afspilningstid på op til 14 timer. Bose SoundLink Bluetooth Speaker er en rigtig god bluetooth højttaler, hvis du vil have en bluetooth højttaler som du kan tage med og som skal kunne holde til noget.

Specifikationer

 • Bluetooth: Ja
 • Afspilningstid: Op til 14 timer

Bose SoundLink Mini Bluetooth Højttaler

bedste Bluetooth højtaler

Bose SoundLink Mini Bluetooth Højttaler er næsten samme højttaler som vores testvinder fra Bose. Men der er dog alligevel store forskelle når vi kigger på bl.a. design, pris, afspilningstid og lignende.

Bose SoundLink Mini er en noget mindre højttaler end ovenstående testvinder i vores test. På trods af størrelsen skal du dog ikke undervurdere lyden i Bose SoundLink Mini, som faktisk kan spille særdeles god lyd.

Eftersom denne bluetooth højttaler ikke er så stor, så har den heller ikke et så stort behov for at skulle spille en stor højttaler op. Det betyder derfor at den har en lang batterilevetid på op til 10 timer. Det kan være nyttigt hvis du vil have denne højttaler med nogle steder hen på tur.

Det kan være du skal over til nogle venner og grille eller lignende. I sådan en situation er det dejligt med en mindre bluetooth højttaler som Bose SoundLink Mini som man hurtigt og let kan pakke i en taske.

Rent lydmæssigt er dette en særdeles god bluetooth højttaler med en god dyb bas. Det er også en model der er let at tilslutte din telefon så du hurtigt kan høre musik på højttaleren.

Bose SoundLink Mini har en pris på 1.558 kroner, som vi anser for en særdeles fornuftig pris for en bluetooth højttaler der kan spille så god lyd og samtidigt være så robust.

Specifikationer

 • Bluetooth: Ja
 • Afspilningstid: Op til 10 timer

Tangent Fjord Mini – design by Jacob Jensen

Billig Bluetooth højtaler

Selvom vi ikke har valgt Tangent Fjord Mini som er designet af Jacob Jensen som testvinderen, så synes vi alligevel det er en ret fantastisk højttaler. Tangent Fjord Mini er den absolut flotteste bluetooth højttaler som er med i vores bluetooth højttaler test.

Denne model er designet af den danske designer Jacob Jensen, som har formået at lave en rigtig flot højttaler med Tangent Fjord Mini. Tangent Fjord Mini ser dog ikke kun rigtig godt ud – det er også en rigtig god højttaler af høj kvalitet, som kan spille rigtig god lyd. Tangent Fjord Mini har en fornuftig batterilevetid på op til 8 timer.

Det vil derfor være længe nok til at tage den med på stranden eller lignende. Vi vil dog ikke anbefale at tage denne bluetooth højttaler med på stranden da den er en smule mere skrøbelig end de andre modeller vi har med i vores bluetooth højttaler test.

Tangent Fjord Mini er også en højttaler der er let at tilslutte til eksempelvis din telefon eller din tablet. Denne model har et simpelt design og kan let tages med alle steder med sit håndtag bagpå. En klar anbefaling herfra, hvis du gerne vil have en flot bluetooth højttaler.

Specifikationer

 • Bluetooth: Ja
 • Afspilningstid: Op til 8 timer

Sådan finder du en god bluetooth højttaler

Der er mange forskellige parametre som man skal tage stilling til, hvis man vil finde den helt rigtige bluetooth højttaler. Det kan være svært at finde ud af, hvad det er for en bluetooth højttaler der er den bedste og derfor har vi lavet denne lille guide til dig. Hvis du følger de råd vi kommer med herunder så bør du finde frem til den bluetooth højttaler der passer til dig.

Lyden – Det absolut vigtigste parameter når du skal købe en god bluetooth højttaler er helt klart lyden. Mange tror slet ikke at en bluetooth højttaler kan spille god lyd, eller at lydkvaliteten i hvert fald er markant dårligere end en stationær højttaler. Det er dog ikke rigtigt. Det kan sagtens lade sig gøre at finde en bluetooth højttaler der kan spille rigtig god lyd.

Design – For nogle er designet af den bluetooth højttaler man har også et vigtigt parameter, og er for nogle også et afgørende parameter for, hvad det er for en bluetooth højttaler man vælger. Udseendet af den bluetooth højttaler man vælger er noget man har personlige præferencer for, og derfor har vi også taget nogle forskellige modeller med der har forskellige design i vores bluetooth højttaler test.

Pris – Prisen er bestemt også et af de parametre du bør tænke over, når du skal købe en ny bluetooth højttaler. Prisen kan være afgørende for, hvad det er for en kvalitet højttaleren er i. I vores bluetooth højttaler test har vi taget modeller med i forskellige prisklasser så du har noget forskelligt at vælge imellem. Der er naturligvis stor forskel på, hvad det er for et budget man har til når man skal købe en ny højttaler.

Strømforbrug og opladningstid – Et af de vigtigste parametre som du bør kigge efter, når du skal købe en ny bluetooth højttaler er, hvor lang tid den kan holde strøm. Det kan være rigtig træls hvis man er i parken og grille med alle vennerne og vil høre god musik, men så har man glemt at oplade sin bluetooth højttaler. I de fleste bluetooth højttalere kan batteriet holde sig i mange timer, men der er også nogle der ikke kan holde sig særlig lang tid. Derfor anbefaler vi dig at kigge efter lige netop strømforbruget og ligeledes opladningstiden.


Fordele og ulemper ved en bluetooth højttaler

Der kan være flere forskellige fordele og ulemper ved en bluetooth højttaler og dem har vi prøvet at skrive op til dig herunder. Så kan du få det fulde overblik over, hvilke fordele og ulemper der er ved en bluetooth højttaler.

Fordele:

 • Kan spille rigtig god lyd
 • Kan tages med hvorhen du vil
 • Ikke dyrere end stationære højttalere

Ulemper:

 • Skal oplades
 • Kan blive beskadiget ved brug udenfor

De bedste mærker indenfor bluetooth højttalere

Der er rigtig mange forskellige mærker indenfor bluetooth højttaler og højttalere generelt. Hvis du gerne vil købe en bluetooth højttaler, hvad skal man så gå efter for nogle mærker, hvis man vil have den absolut bedste. Vi har lavet en liste til dig herunder med de mærker du bør gå efter når du skal købe en god bluetooth højttaler.

 • Bose
 • Tangent
 • JBL
 • Scansonic
 • Sony
 • Marshall
 • Phillips

Hvis du følger ovenstående guide så vil du helt sikkert finde frem til en rigtig god bluetooth højttaler af god kvalitet og i et prisleje der passer til dit budget.

I vores bluetooth højttaler test kan du også se præcis, hvilke modeller vi anbefaler og som vi mener du bør gå efter for absolut bedste lydkvalitet. Vi håber du kunne bruge vores bluetooth højttaler test til noget. Hvis du har forslag til andre produkter eller produktkategorier vi kunne teste, så må du hellere end gerne teste os på mail eller telefon.