Cykelstol test – Køb den bedste cykelstol

Cykelstol test – Køb den bedste cykelstol

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Hvis du er på udkig efter en ny cykelstol, skal du ikke lede længere. Denne test er nemlig en cykelstol test, som bringer dig nærmere, at finde din nye cykelstol. Der er noge for enhver smag, hvorfor du helt sikkert også finder en, der falder i din smag. For at gøre denne test så bred som mulig, har vi valgt en del forskellige mærker i denne kategori, til forskellige priser. Derfor er vi også overbevist om, at du med lethed finder din næste cykelstol i denne test.

Det kan være svært at finde rundt i den store jungle af cykelstole, hvorfor vi har lavet denne cykelstol test, som gør det meget nemmere for dig, at finde frem til lige netop den cykelstol, som gerne vil have. Det skal være nemt, at vælge en cykelstol, uden man skal bruge en evighed på, at finde lige netop den som man leder efter. Du skal med andre ord, ikke lede hele nettet igennem, for at finde frem til det du skal bruge.

Denne test indeholder fire forskellige cykelstoler, som skiller sig ud på hver sin måde. Derfor skal du heller ikke være bange for, at du blot skal læse om fire forskellige cykelstole, som er stort set ens, men derimod skiller sig ud hver især. Det bliver også meget mere spændende læsning, hvorfor du helt sikkert vil finde lige netop den cykelstol, som du skal bruge.

Nogle af de mærker i denne kategori, kommer fra Yepp, Thule og Britax, som må siges at være nogle af de største mærker indenfor udstyr til cykling. Derfor er de naturligvis også repræsenteret i denne test, så du kan få det bedste af det bedste. Så læn dit tilbage i sædet og læs denne test af flere forskellige cykelstole, så du kan transportere dit barn på den bedste måde, når du cykler.

Cykelstol Yepp Maxi Lilla

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
999,00 999,00 Se produkt

Den første model vi skal tage et kig på, kommer fra det populære Yepp, som har vundet bedst i test hos TÆNK. Det understreger også, hvor god denne cykelstol i virkeligheden er. Du får altså virkelig meget for dine penge, hvis du vælger denne model, da det er en af de bedste på markedet, hvilket TÆNK også har kåret den til. Denne model er godkendt til hele 22 kg, samtidig med, at den er udstyret med et blødt sæde og ryglæn, som giver dit barn den bedste komfort.

Hvis du går meget op i sikkerhed, brugervenlighed og komfort, skal du helt klart vælge denne model til dit barn. Denne stol skal monteres på selve stellet af cyklen, så den sidder så godt fast som overhovedet muligt. Det giver nemlig dit barn den ekstra komfort, at stolen ikke oplever så mange stød, da det giver en stødabsorberende følelse, hvis man vælger denne model.

For at sikkerheden er helt i top, har denne model en lås, samt to nøgler, så du kan forsvarligt låse din cykelstol, så den ikke bliver udsat for tyveri, mens din cykel står parkeret. Denne model er tiltænkt, til at passe på langt de fleste cykler på markedet, så du kan også være sikker på, at den helt sikkert også passer på din cykel. Der medfølger selestropper og fodstropper til denne model, og naturligvis også beslag til montering af din cykelstol.

Modellen her er udstyret med en 5-punktssele, som sikrer dit barn på den bedste måde, så det ikke falder ud af din cykelstol. For at gøre det nemt for dig, at klikke dit barn ud af selen, er den udstyret med et kliksystem, som blot kræver et enkelt tryk, så er det udløst. Det gør det nemt for dig, hvis du har travlt, eller måske har noget i den anden hånd. Du kan også bruge denne cykelstol, selvom du ikke har en bagagebærer.

Specifikationer

 • Maksvægt: Maks 22 kg
 • Sele: 5 punktsele
 • Montering: På stelletPolisport cykelstol – Koolah

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Coop.dk 249,95 249,95 Se produkt

Den næste vi skal kigge på, kommer fra Polisport, som er et førende mærke indenfor cykelstole, og noget du helt sikkert også kender til. Modellen her kan klare fra 9 til 22 kg, og fastspænder dit barn med en tre-punktssele, for optimal sikring. Der er ligeledes også plads til dit barn cykelhjelm i dette sæde, da der er lavet ekstra plads i toppen af ryglænet, så dit barn er så komfortabelt som muligt.

For at gøre denne model så komfortabel som overhovedet muligt, har man lavet ekstra høje sidestøtter, som gør det meget komfortabelt for de mindste, når de skal med på cykeltur. For at sikkerheden er helt i top, er denne model naturligvis godkendt efter EN 14344, som er den højeste sikkerhedsgodkendelse en cykelstol kan opnå. Derfor kan du trygt placere dit barn i sædet bagved dig, og kommer ud på landevejen.

Denne cykelstol kan anvendes i mange år, da det er muligt for dig, at bruge den helt indtil dit barn er fem år, så længe det overholder de maks 22 kg, kan du køre med dit barn i cykelstolen. Det betyder altså med andre ord, at dette er en god investering, som du får gavn af i mange år. Du kan indstille cykelstolen som det passer dig.

Denne model giver dig en helt masse muligheder, når det kommer til transport af dit barn, da der er plads til dem i mange år. Du kan indstille fodstøtterne til fire forskellige indstillinger, som gør det muligt for dit barn, at bruge den i flere år. For at hygiejnen er i top, kan hynden i denne cykelstol vaskes, så din cykelstol altid er ren, og klar til brug. Det gør det meget nemmere for dig, så du ikke skal købe en ny hynde i tide og utide.

Specifikationer

 • Maksvægt: Maks 22 kg
 • Sele: 3 punktsele
 • Montering: På stelletThule cykelstol – RideAlong

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Pixizoo.dk 699,00 699,00 Se produkt
Coop.dk 999,00 999,00 Se produkt

Den tredje vi skal kaste os over kommer fra det meget velkendte mærke Thule. Denne model er en super lækker cykelstol som du vil elske i mange år. Du har mulighed for at have dit barn i din cykelstol i op til 6 år, da den kan indstilles på flere forskellige måder. Derfor vil du have glæde af denne cykelstol i mange år, hvilket gør det til en unik og god investering, da du slipper for at anskaffe dig nye cykelstole, hvis dit barn vokser ud af den nuværende.

Denne model har mulighed for, at kunne indstilles på flere forskellige måder, så du har muligheden for, at kunne give dit barn den ultimative komfort, så det sidder godt under hele turen. Stolen i denne model er polstret med de lækreste puder, så dit barn kommer til at sidde fantastisk, hele turen. Du kan selv justere selen i denne model, så den er indstillet lige som du vil have den. Det bliver ikke meget nemmere for dig, at have dit barn med på turen.

For at give dit barn den ultimative komfort, har denne model indbygget affjedring, så dit barn kan sidde på den bedste måde, og ikke bliver påvirket af bump på vejen, eller hvis du kører en sten over. For at du nemmest an af- og påmontere stolen på denne cykel, er der en hurtigudløser på denne model, som nemt klikker det af og på, efter brug. Det bliver altså ikke meget nemmere, at have dit barn på farten, hvis du cykler meget rundt.

Alt i alt en super lækker cykelstol, som giver dit barn den bedste komfort, samtidig med, at den er nem at afmontere, så du kan komme hurtigt videre på farten. Den er naturligvis godkendt af alle de sikkerhedsforanstaltninger, som skal være på plads, hvorfor du trygt kan sidde dit barn i stolen. Derudover er der en stor knap til, at åbne selen i denne stol, så du ikke skal bøvle, hvis du står med hænderne fulde. Derudover er der naturligvis også en refleks på stolen, der øger sikkerheden.

Specifikationer

 • Maksvægt: Maks 22 kg
 • Sele: 3 punktsele
 • Montering: På stelletBritax Rømer cykelstol – Jockey Relax

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Coop.dk 949,00 949,00 Se produkt

Den sidste vi skal tage et kig på, kommer fra det uhyre populære Britax, som er kendt for deres lækre låse og andet udstyr til din cykeltur. Derfor har de naturligvis også lavet en lækker cykelstol, som er som skabt til dit barns komfort. Du finder altså ikke en mere komfortabel cykelstol, end denne lækre model. Du kan have denne model i flere år til dit barn, da den klare helt op til 22 kg, hvilket er omkring 5-6 års alderen, hvor barnet opnår denne vægt.

Den bløde polstring i dette sæde, gør det til en drøm for dit barn, at sidde bagpå, når i skal ud og cykle en tur. For at sikre dit barn på den bedste måde, er denne model sikkerhedsgodkendt efter det forskrifter, som EU har sat. Du kan selv indstille denne cykelstol, så den passer perfekt til lige netop dit barn. Derfor har du altså muligheden for, at kunne bruge denne model i flere år, inden du skal give dit barn deres egen cykel.

Du slipper altså med andre ord for, at skulle bruge en masse penge på forskellige cykelstole, hvis du vælger lige præcis denne model. Det er vigtigt at dit barn sidder komfortabelt når det kommer til til cykelstole, hvorfor du med fordel kan vælge lige præcis denne model, da den har ekstra komfortable puder i sædet. Derfor vil dit barn også nyde turen langt mere, end det kan i andre cykelstole.

Alt i alt en super lækker cykelstol, som har en høj sikkerhed, komfort og designmæssig kvalitet, som Britax er kendte for. Derfor kan du også være sikker på, at denne model virkelig giver dig noget for pengene, og dit barn vil elske dig for, at købe en så komfortabel cykelstol, som denne. Selen er en tre-punktssele, som du nemt kan klippe op, hvis du har brug for det. Denne stol kan monteres så saddel stænger med en diameter på 28-40 mm, hvilket næsten alle cykler har.

Specifikationer

 • Maksvægt: Maks 22 kg
 • Sele: 3 punktsele
 • Montering: På stelletHvordan vælger jeg en cykelstol til mit barn?

Når du skal købe dig en cykelstol skal du tage højde for forskellige ting, som du måske ikke havde regnet med. Det kan være f.eks. være de krav der skal være til din sadelstang, hvordan den skal monteres, sikkerhedskrav mm. Derfor er det en god ide at tænke sig om, inden man køber den første og bedste.

 • Hvilken alder kan bruge den
 • Pris
 • Montering
 • Sikkerhed

De ting er nogle af de vigtigste parametre, hvis du gerne vil have succes med dit køb af en cykelstol. Det betyder nemlig med andre ord, at du kan få mest ud af dine penge, når det kommer til købet af en cykelstol. Du skal naturligvis kigge efter, hvor mange år du kan bruge denne cykelstol, altså hvor lang en levetid din cykelstol har, så du ikke skal bruge ekstra tid og penge på, at købe en ny hvert år. Derudover skal prisen og monteringen være korrekt for dig, samt sikkerheden skal være helt i top.

Cykelvogn eller cykelstol?

Men hvorfor ikke bare købe en cykelvogn, hvor barnet kan sidde bagi tænker du? Jo det er der egentlig en meget god grund til, eller faktisk flere. Mange går væk fra cykelvognen, da den fylder meget mere, den er svær at cykle rundt med, den er tung, der er mulighed for den vælter med dine børn i osv.

Derfor er det altså meget lettere at have sig en cykelstol, som er på din cykel og ikke noget der hænger efter cyklen, som kan komme i ubalance, samtidig med, at det er meget hårdere at cykle med, du skal finde opbevaring til den derhjemme, du skal have plads til at parkere den ved dagplejen eller børnehaven, hvilket kan blive problematisk, hvis den fylder meget. Derfor er det en god ide med en cykelstol, da du også hele tiden kan snakke med barnet, eller ved hvad de har gang i. Vi håber denne test har bragt dig nærmere et køb af en cykelstol, og eventuelt en af dem fra denne test. Vi vil nemlig gerne gøre det nemmere for dig, at finde en cykelstol.