Mobiltelefon Test – Bedst i test

Mobiltelefon Test – Bedst i test

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Står du i forbindelse med at skulle skifte din gamle telefon ud med en ny? Hvad skal man så vælge for en telefon og hvilke mærker er bedst at gå efter?

Det kan være rigtig svært at tage stilling til, hvilken mobiltelefon man skal vælge når der skal investeres i en ny. Der er mange forskellige faktorer der skal tage stilling til, som eksempelvis hvor mange penge man vil bruge på en ny telefon, hvor stor skærmen skal være på sin nye mobiltelefon såvel som hvor man skal købe sin nye telefon.

Derfor har vi lavet denne mobiltelefon test, hvor vi hovedsageligt har testet smartphones. Du kan også se en guide til, hvad det er for nogle faktorer du bør kigge efter når der skal investeres i en ny mobiltelefon under selve testen.

Når vi har testet de forskellige mobiltelefon i vores mobiltelefon test, som hovedsageligt er smartphones allesammen, så har vi gjort det ud fra en række forskellige parametre. Vi har kigget på bl.a. strømforbrug, holdbarhed, styrke på skærm og lignende faktorer.

I alt har vi testet 3 forskellige smartphones fra både Apple, Samsung og BlackBerry. Alle mærker er anerkendte mærker indenfor mobiltelefoner og uanset hvad du vælger, så vil du få en mobiltelefon af høj kvalitet. Du kan læse meget mere om de forskellige mobiltelefoner som vi har testet herunder i vores mobiltelefon test.


Testvinder af mobiltelefon test: Apple Iphone 7

For os har der ikke været nogen tvivl i forbindelse med kåring af vores testvinder i denne mobiltelefon test. Den klokkeklare testvinder blev naturligvis Apple Iphone 7. Der er mange årsager til at vi har valgt lige netop Iphone 7 som vores testvinder.

Først og fremmest så har vi kigget på designet. Apple Iphone 7 kan købes i mange forskellige farver og har et meget enkelt look. Det er ikke kun når vi kigger på hardware at denne mobiltelefon vinder. Ligeledes synes vi også at softwaren dvs. styresystemet er det flotteste og mest brugervenlige af alle de mobiltelefoner vi har testet. 

Udover at Apple Iphone 7 ser godt ud og er nem og brugervenlig at bruge. Så er Apple Iphone 7 også den hurtigste af de mobiltelefoner vi har testet. I Apple Store kan du også downloade forskellige apps og der er tusindvis af forskellige apps at vælge imellem.

Den nye Iphone 7 fra Apple er også vandafvisende, hvilket er en stor fordel, hvis du skal bruge din telefon udenfor. Så hvis du vil have den absolut bedste mobiltelefon / smartphone på markedet i øjeblikket, så skal du uden tvivl vælge Apple Iphone 7.

Specifikationer

  • Hukommelse: 128 GB
  • Skærmstørrelse: 4,7 “

Samsung Galaxy S8 Midnight Black

Den anden bedste mobiltelefon som vi har taget med i vores mobiltelefon test blev Samsung Galaxy S8 Midnight Black. Dette er en yderst hurtig mobiltelefon, som også har et flot og æstetisk udseende.

Samsung Galaxy S8 Midnight Black har en hukommelse på 64 GB og en skærmstørrelse på 5,6”. Med den store skærm som Samsung Galaxy har, så vil du kunne bruge den til både beskeder, mails såvel som til at se films på. 

Noget unikt for Samsung Galaxy S8 Midnight er dets Inifnity-display, hvilket ingen andre mobiltelefoner har. Hvis du kigger på kanten af skærmen kan du se, at skærmen går helt udover siderne. Reelt set er det ikke meget af skærmen der går udover siderne, men selve oplevelsen er stor når du sidder med Samsung Galaxy S8 Midnight i hånden.

Samsung Galaxy S8 Midnight kører på Android styresystem, som indeholder tonsvis af apps og andre sjove ting. Desuden er der også fingeraftrykslæser og Irisscanner i denne mobiltelefon.

Specifikationer

  • Hukommelse: 64 GB
  • Skærmstørrelse: 5,6 “

Huawei Mate S Titanium Grey

Der er ikke mange der er bekendte med Huawei som mobiltelefon mærke. Huawei er da også et ret nyt brand indenfor mobiltelefoner, som i øvrigt er kinesisk. På trods af det er de dog begyndt at lave nogle rigtig gode mobiltelefoner. Derfor har vi også valgt at anbefale Huawei Mate S Titanium og tage den med i vores mobiltelefon test.

Huawei Mate S Titanium har en 5,5” stor skærm som næsten er ligeså stor, som ovenstående skærm på Samsung Galaxy. Opløsningen i Huawei Mate S Titanium er også særdeles høj som lyder på 1080×1920 px. Med den opløsning vil du få et fantastisk billede, både når du ser film eller hvis du bare bruger den til tjekke de sociale medier.

Huawei Mate S Titanium Grey har også et kamera på 13 megapixels, hvilket er meget i en mobiltelefon. Der er endda nogle digitalkameraer der ikke engang har en så høj opløsning.

Derfor har du mulighed for at tage nogle særdeles gode billeder med Huawei Mate S Titanium. Denne mobiltelefon har mange smarte funktioner som bl.a. at du kan printe direkte fra skærmen og så har den naturligvis også bluetooth og NFC. Du kan læse meget mere om denne mobiltelefon på forhandlerens hjemmeside.

Specifikationer

  • Hukommelse: 3 GB
  • Skærmstørrelse: 5,5 “

Guide til valg af mobiltelefon

Hvordan vælger man egentligt hvilken mobiltelefon man skal have ud fra alle de forskellige mobiltelefoner der er på markedet i dag?

Her har vi lavet en guide til, hvordan du finder frem til den absolut bedste mobiltelefon og hvad det er for nogle faktorer du skal kigge efter. Der er stor forskel på de forskellige telefon og mærker.

Der er stor forskel på de forskellige funktioner der er fra telefon til telefon og derfor kan det også være svært at tage stilling til, hvad man skal kigge efter. Du kan læse meget mere om de forskellige faktorer du skal kigge efter, når du skal købe en ny mobiltelefon i vores mobiltelefon guide herunder.

Levetid for batteri – En af de vigtigste ting du skal finde ud af, når du skal købe ny mobiltelefon er, hvor lang batterilevetiden er i din nye telefon. Det kan være rigtig træls at man køber en ny mobiltelefon og så holder batteriet generelt bare ikke lang tid. Det har eksempelvis været et problem ved flere iphones før, men ved den nye iPhone 7 ser det ud til at Apple har fået løst problemet. Det er meget rart at have en batterilevetid der er til at regne med, hvis du eksempelvis skal bruge din telefon pludseligt til billeder, ringe el. lign.

Pris – Der er stor forskel på priserne fra de forskellige mobiltelefoner. Det er eksempelvis tydeligt hvis man kigger på priserne i ovenstående mobiltelefon test. Prisforskellen fra en Huawei til en Apple er ret stor og det er der naturligvis en årsag til. Lige præcis Apple har formået at bygge et stort brand op omkring deres iPhones og det er også derfor de er det meget dyrere end de andre smartphones vi har med i vores test. På trods af de andre smartphones er billigere i vores test, er det dog ikke ensbetydende med at de ikke er af høj kvalitet.

Kvalitet af kameraet – Det er ikke sikkert du skal bruge kameraet i din mobiltelefon til noget, men hvis du skal bruge kameraet så er det altså rart at have et godt kamera i sin mobiltelefon. I ovenstående mobiltelefon test kan du se, hvor godt et kamera der er i de forskellige smartphones. I de fleste nyere smartphones er der dog et rigtig godt kamera, og i nogle kan du endda finde så gode kameraer at det er på højde med mange spejlreflekskameraer.

Skærm og opløsning – Inden du køber en ny mobiltelefon, skal du finde ud af hvad dit behov er for en skærm. Hvor stor skal skærmen være og hvor god skal opløsningen være. Det kan være meget rart med en stor skærm på sin smartphone, det kræver blot lidt tilvænning først. Det er ikke sikkert du har forstand på hvad en god opløsning er på en skærm – så hvad er en god opløsning overhovedet? På de fleste nyere smartphones bør du ikke tænke på opløsningen, men hvis du vil have en skærm med den absolut bedste opløsning, så skal du kigge efter en skærm der har FullHD. Det har de fleste skærme i dag på nyere smartphones.

Styresystem – Et af de vigtigste faktorer når du skal købe ny mobiltelefon er, hvad det skal være for et styresystem der ligger i din mobiltelefon. Styresystemet er afgørende for, hvad det reelt er for en telefon og hvilket mærke du skal vælge. Hvis du skal købe en smartphone så er der hovedsageligt to store styresystemet – Android og IOS. Apple er de eneste der har deres eget styresystem som hedder IOS. Så hvis du vil have IOS så skal du vælge en mobiltelefon eller en smartphone fra Apple.
Android er til gengæld et styresystem som stort set alle andre smartphones har. Selvom det måske ikke er lige så brugervenligt kan det til tider være rart med Android, eftersom der er mange flere apps til dette styresystem.


Opsætning af din nye mobiltelefon

Når man har købt sin nye mobiltelefon, hvordan får man den så overhovedet til at fungere og hvad kræver det for at installere den? Det kan godt være svært at finde ud af, hvordan man klarer opsætning af sin nye mobiltelefon.

Det er dog svært at generalisere, hvordan man klarer opsætning af sin telefon, for der er stor forskel på de forskellige mærker og hvordan man skal klare det. Derfor er vores bedste råd – når du har købt din nye mobiltelefon, at du følger den vejledning der er med.

Når du eksempelvis skal klare opsætning af din telefon på din Apple iPhone, så står der step-by-step, hvordan du skal klare det når du tænder telefonen første gang. Det er det samme i mange Android-telefoner. Hvis du slet ikke kan finde ud af opsætning af din nye mobiltelefon, så kan du hos de fleste brands blot ringe til deres support, og så vil du blive guidet igennem opsætningen.

Vi håber du kunne bruge vores mobiltelefon test og at du finder lige netop den mobiltelefon du har brug for. Ved at følge de råd vi har skrevet om i vores mobiltelefon guide herover, vil du i hvert fald have noget lettere ved at finde en god mobiltelefon.

Hvis du har andre forslag til lignende produkter eller kategorier, som du gerne ser vi tester i fremtiden. Så lad os endelig høre fra dig på enten mail eller i en kommentar.