Motionscykel Test – Bedst i test

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

Vi har fået en del henvendelser fra jer, vores kære læsere, om ikke vi ville lave en test af forskellige motionscykler. Vi vil altid gerne lave test af spændende produkter som i forespørger på. Derfor kan du herunder læse vores motionscykel test, hvor vi i alt har testet 3 forskellige motionscykler, som vi anser for de bedste på markedet i øjeblikket.

I vores motionscykel test har vi gennemgået parametre som bl.a. modstandsniveauer, træningsprogrammer, funktioner, pris og design. Vi har i alt testet 3 forskellige motionscykler fra mærkerne Abilica og Masterfit, som begge er anerkendte mærker indenfor motionscykler.
Du kan læse meget mere om de forskellige motionscykler herunder i vores test.

Bedst i test: Abilica Stream Voyage motionscykel 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Apuls.dk 4.994,00 4.994,00 Se produkt
Abilicaonline.dk 6.599,00 6.599,00 Se produkt

I vores motionscykel test har vi fundet testvinderen: Abilica Stream Voyage blev vores testvinder af flere grunde. Hvis du vil have den bedste motionscykel til prisen, så synes vi bestemt du skal vælge at købe Abilica Stream Voyage. Du kan sagtens få motionscykler der er billigere end denne, og du kan også sagtens købe en motionscykel der er dyrere end Abilica Stream Voyage. Men hovedsagen er at Abilica Stream Voyage er den bedste motionscykel du kan få til prisen. Abilica Stream Voyage motionscykel har i alt 32 forskellige modstandsniveauer og 12 forskellige træningsprogrammer. Så er du klar til at blive udfordret på din motionscykel.

Denne motionscykel fra Abilica er ideel til rehabilitering eller genoptræning på grund af den har en lav indstigningshøjde. Det er naturligvis noget der kan ændres eftersom den har justerbar højde, så du kan ændre siddehøjden så den passer perfekt til dig. Den justerbare højde er 135 cm og op til 195 cm. Derfor kan du passe denne motionscykel uanset om du er barn, voksen, høj eller lille.

Abilica Stream Voyage har håndpuls som er smart, hvis du gerne vil se om du cykler dit maks når du motionerer på Abilica Stream Voyage. Med Abilica Stream Voyage har du mulighed for tilkobling af din smartphone eller lignende via bluetooth. Til din smartphone eller tablet kan du så downloade deres unikke app, hvor du kan tracke din præstation i. Med din iConsole app som den hedder kan du også planlægge ruter så du kan se cykle ruten i realtime på din motionscykel, som så kommer op i på skærmen via Google Maps. Hvis du vil have den absolut bedste motionscykel skal du købe Abilica Stream Voyage. Du kan købe den hos Abilicaonline.dk for 6.599 kroner lige nu.

Specifikationer

Modstandsniveauer: 32 forskellige

Træningsprogrammer: 12 stk

Forhandler: Abilicaonline.dk
Nummer 2 blev Masterfit TP200 motionscykel

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilicaonline.dk 3.495,00 3.495,00 Se produkt

Nummer 2 i vores motionscykel test blev Masterfit TP200. Ligesom vores testvinder fra Abilica har denne Masterfit motionscykel også 32 modstandsniveauer. Den har endda lidt flere træningsprogrammer end testvinderen og har dermed i alt 16 træningsprogrammer. Derfor er der masse plads til at du kan blive udfordret på din Masterfit TP200 motionscykel.

Vi har valgt at denne motionscykel skal være nummer 2 i vores test af flere årsager. Dette er en af de mest brugervenlige motionscykler vi overhovedet har kunne finde. Så uanset om du er ung, voksen eller ældre så vil du sagtens kunne finde ud af at bruge Masterfit TP200. Med sit store display, hvor du kan se alt lige fra hastighed, til program og stigning på vil du kunne få overblik over din præstation på din motionscykel.

I modsætning til mange andre motionscykler så er displayet på denne motionscykel digital og derfor får du dine data i realtid. På dit display er det også muligt at se mange andre funktioner som eksempelvis kalorier forbrændt og modstand mv. Der er desuden også indbygget pulsmåling i håndtagene, så du hele tiden kan følge med i, hvad din puls ligger på. Det er naturligvis også muligt at indstille sædet til den positon og højde du ønsker. Hvis du vil købe Masterfit TP200 kan du købe den på nettet hos Abilicaonline.dk for 3.495 kroner.

Specifikationer

Modstandsniveauer: 32 forskellige

Træningsprogrammer: 16 stk

Forhandler: Abilicaonline.dk
Abilica WinMag Edge 

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Apuls.dk 2.689,00 2.689,00 Se produkt
Abilicaonline.dk 2.976,00 2.976,00 Se produkt

I vores motionscykel test har vi faktisk 2 motionscykler med fra Abilica, som vi anser for at være et af de bedste mærker indenfor motionscykler. Vi har derfor også valgt at teste Abilica WinMag Edge, som er den billigste motionscykel vi har med i vores test. Derfor er det dog stadig en særdeles god motionscykel, som er meget holdbar. Selvom vi ikke har valgt at køre denne motionscykel som testvinderen, er den blevet testvinder af motionscykel testen hos WOMAN. Derfor kan du sagtens stole på at dette er en god motionscykel.

Abilica WinMag Edge er en rigtig god motionscykel at cykle på, mest af alt fordi svinghjulet kun vejer 6 kg. Det giver mindre modstand og derfor er den også meget mere behagelig at cykle på. Dog har den kun 16 forskellige modstandsniveauer og 14 træningsprogrammer. Abilica WinMag Edge kan købes for 2.976 kroner, som er den billigste pris vi har fundet den til på nettet.

Specifikationer

Modstandsniveauer: 16 forskellige

Træningsprogrammer: 14 stk

Forhandler: Abilicaonline.dk
Faktorer der er vigtige i forbindelse med køb af motionscykel

Har du besluttet dig for at du skal købe en motionscykel? Det kan være svært at finde hoved og hale i netop, hvilken motionscykel der er den bedste og hvilke faktorer man skal kigge på, når man skal vurdere hvilken cykel man skal købe. Der er mange ting at tage stilling til og derfor har vi lavet denne miniguide, hvor vi har inkluderet alle de faktorer vi vil anbefale dig at kigge på inden du køber en ny motionscykel. Du kna se alle faktorer du skal kigge efter lige her.

Svinghjul – Når du skal købe en motionscykel skal du kigge på, hvorvidt der er et godt svinghjul eller ej. Selve svinghjulet er selve hjulet som du skal skubbe rundt med dine muskler. Derfor kan det være træls at have et svinghjul der ikke er glidende, hvilket du på sigt vil blive irriteret over. Derfor bør du gå efter en motionscykel med et svinghjul på mellem 7-9 kg.

Siddekomfort – Hvis du sidder meget på din motionscykel og har tænkt dig at motionere meget på din nye cykel. Så er det yderst vigtigt at du har den rette siddekomfort og den rette position når du sidder på din motionscykel. Det er naturligvis vigtigt uanset om du cykler meget på din motionscykel eller ej.
Hvis du bruger din motionscykel meget, og du ikke har den rette siddekomfort, så vil det gå ud over din holdning og på sigt vil du kunne risikere rygskader. Der er også andre ulemper ved en dårlig siddekomfort og en forkert holdning når du cykler på din motionscykel. Bl.a. vil du ikke bruge dine muskler optimalt, hvis du sidder forkert. Alle ovenstående grunde er med til at du skal finde en motionscykel, hvor der er en ordentlig siddekomfort med et ordentligt sæde og en justerbar højde.

Træningsprogrammer og modstandsniveauer – Noget af det vigtigste når du skal købe en motionscykel er de forskellige træningsprogrammer og modstandsniveauer der er i inkluderet. I de motionscykler vi har med i vores test, er der som minimum 12 forskellige træningsprogrammer og minimum 16 forskellige modstandsniveauer. Der er også helt op til 32 modstandsniveauer på de motionscykler vi har testet, som blev vores testvinder og som blev nummer 2 i vores motionscykel test.
Det er vigtigt at vælge en motionscykel med forskellige træningsprogrammer, så du kan blive udfordret når du vil motionere på din træningscykel. Det samme er gældende med modstandsniveauer. Jo flere modstandsniveauer der er, jo mere udfordret bliver du også.

Pris og design – Når du skal købe en motionscykel, så er prisen bestemt et parameter du skal kigge efter. Pris og kvalitet hænger sammen og hvis du vil have en god motionscykel, så bliver du også nødt til at betale for det. Det kan dog godt lade sig gøre, at finde en god motionscykel af høj kvalitet i et prisleje der ligger omkring 4-6.000 kroner. Alle de forskellige cykler vi har med i vores test er af høj kvalitet, hvorfor vi vil anbefale dig at købe en af dem, hvis du vil købe en god motionscykel. Det samme er gældende hvis du vil have en motionscykel der ser godt ud og som du kan have stående fremme. Det er ikke alle der lige har et hjemme fitness eller et ekstra værelse, hvor deres motionscykel kan stå i. Derfor bør du også kigge efter om den motionscykel har et flot design, som du på sigt ville kunne holde ud at have stående.

Motionscykel mærker

Hvis man sammenligner med andre produktkategorier, så er der forholdsvis få mærker at vælge imellem, når man skal købe en ny motionscykel. Hvilke mærker er så de bedste at gå efter, hvis man skal investere i en motionscykel til hjemmet? Der naturligvis stor forskel på, hvad man har af behov for en motionscykel og derfor skal man også kigge på, hvad det er for nogle behov man selv har inden man køber en motionscykel. Du kan se alle de mærker vi mener er de bedste indenfor motionscykler lige her.

  • Abilica
  • MasterFit
  • Reebook
  • Titan
  • InShape

Forhandlere vi anbefaler indenfor motionscykler

Lige netop indenfor køb af motionscykler, er der ikke nødvendigvis mange forhandlere, som du kan gå til. Det er et meget nichepræget område og det er derfor ikke mange steder du rent faktisk kan købe en motionscykel af høj kvalitet. Derfor har vi lavet en liste til dig herunder, med de bedste forhandlere indenfor motionscykler. Se hele listen her:

Abilicaonline.dk – Abilicaonline.dk er en af de få udbydere der sælger motionscykler på nettet. Og lige netop hvis du køber din motionscykel på nettet, vil du opleve at priserne er meget billigere end i en fysisk butik. Abilicaonline.dk er nok den webshop i Danmark, som har det største udvalg af motionscykler af forskellige mærker og modeller. Hos Abilicaonline.dk er der hurtig levering og du får endda også gratis levering, hvis du bestiller for over 500 kroner på deres hjemmeside. Derfor bør du tage et kig på Abilicaonline.dk, hvis du skal købe en motionscykel.

Cykelpartner.dk – Cykelpartner.dk er en af de største online webshops i hele Danmark, som har det største udvalg indenfor cykeltøj, cykler, motionscykler og cykeludstyr. En af de gode fordele ved Cykelpartner.dk er, at de har alle deres varenumre på lager og derfor vil du opleve en hurtig leveringstid.
Desuden har Cykelpartner også gratis levering, hvis du køber for over 500 kroner på deres webshop. Tag et kig på Cykelpartner.dk nu, hvis du skal bruge cykeltøj eller cykeludstyr.

Efter at du har læst vores motionscykel test, håber vi naturligvis du kunne bruge vores guide til noget. Hvis du vil finde den rigtige motionscykel så vil vi anbefale dig, at købe en af de motionscykler vi har med i vores test, da det er de bedste du kan købe til prisen. Så længe du er opmærksom på de faktorer vi har skrevet herover, så skal du nok finde en god motionscykel. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med din nye motionscykel.