Romaskine Test – Køb romaskine her

Romaskine Test – Køb romaskine her

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne romaskine test vil vi guide dig til, at finde din næste romaskine. Det kan nemlig være en jungle uden lige, at skulle finde sig en maskine, da der er så mange forskellige, at det kan være svært at skelne dem fra hinanden. Derfor har vi lavet denne test, for at gøre det nemmere for dig, at finde en romaskine.

Det skal være nemt at få overblik de forskellige produkter, hvorfor vi har lavet en test af fire forskellige romaskiner, fra flere forskellige mærker, for at give dig et indblik i, hvilken du skal vælge. Der findes flere forskellige former for romaskiner, hvorfor man kan have svært ved at vælge, hvilken det skal være. I denne test finder du noget fra de bedste mærker indenfor netop det her område.

Vi har samlet nogle som er til ethvert budget, så du nemmere kan finde frem til, hvilken det skal være. Hvis du gerne vil i gang med at ro træne, kan det være meget omstændigt, hvis man skulle anskaffe sig en båd først, hvorfor der gudskelov er fremstillet denne typer maskiner, som gør det meget nemmere.

Træning på en romaskine giver en masse god træning, og rammer mange muskelgrupper, som du aktiverer ved at træne på en romaskine. Det giver ligeledes også en god kondition, da roning i den grad handler om udholdenhed. Det betyder altså med andre ord, at du kan komme i god form, samtidig med, at du kan bygge muskler. Det er super smart, og meget rart, hvis man ikke ønsker at løbe.

Det gode ved denne type træning er, at man ikke belaster benene på samme måde, som hvis man cyklede eller løb. Det er især ideelt, hvis du har problemer med knæet eller benene, at ro en tur på en romaskine. Rigtig mange mennesker har efterhånden fået smag for at ro, hvorfor de vælger at købe sig en romaskine. Man skal ikke være bekymret for, om der nu er plads til sin romaskine, da der er

Viking Pro AR Rower

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilicaonline.dk 11.900,00 11.900,00 Se produkt

Den første vi skal kigge på, kommer fra det populære mærke Viking, som leverer en hel del forskelligt træningsudstyr og maskiner. Derfor kan du også være sikker på, at du virkelig får noget for dine penge, hvis du vælger et produkt fra Viking. Denne model har et smart system, hvor du rent faktisk får rigtig vandmodstand. Derfor vil det føles og lyde som om, at du rent faktisk ror på vandet.

Hvis du gerne vil have muligheden for, at have følelsen af ro på vandet, skal du helt sikkert overveje denne. Det giver også den mest naturlige oplevelse, hvis du nu ikke har en båd. For at lave den så meget som en båd som muligt, er denne model fremstillet af amerikansk asketræ, som giver dig den mest optimale følelse nogensinde. Du kan altså være helt sikker på, at hvis du vælger denne model, får du en super lækker romaskine.

Bæltet kører nemt og let på denne maskine, og den er meget støjsvag. Du indstiller nemt hvor hårdt det skal være at træne. Der er mulighed for at putte lige fra 9 til 17 liter vand i beholderen, alt efter hvor meget modstand der skal være. Det betyder også, at alle kan bruge denne maskine, hvad enten de er nybegyndere, eller er meget øvede.

Det er muligt for dig, at tilslutte din computer til denne model. Du kan via USB stikket ro i et 3D miljø mod andre, som er koblet til, eller blot træne mod dig selv. Det er helt op til dig, hvordan du gerne vil træne med denne romaskine. Det er super smart, hvis du gerne vil presse dig selv, og ikke blot vil glo ud i luften, mens du ror på denne maskine.

Specifikationer

 • Størrelse: 213 x 55 x 54 cm
 • Modstand: Vand
 • Niveauer: IndividueltAbilica WinRower 2.0

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilicaonline.dk 3.995,00 3.995,00 Se produkt

Den anden vi skal kigge på, kommer fra Abilica, som mange betragter som den bedste på markedet, til den pris som den ligger på. Netop denne model henvender sig til det skandinaviske marked, og er fremstillet ud fra dette. Du har mulighed for at indstille den til tolv forskellige programmer, så du kan træne som du vil. Modstanden er fremstillet i magnet.

Denne model er opgraderingen af den tidligere model, hvilket har betydet en hel del ændringer, som har gjort maskinen langt bedre, end den var før. Med en glideskinne i aluminium, er du sikret den mest letgående roning, som du kunne forestille dig.

Hvis du godt kan lide at blive motiveret eller blive holdt i gang, er denne maskine udstyret med flere forskellige funktioner, som hjælper dig med netop det. Det kan være du godt kan lide at race mod andre, eller dig selv. Denne model har en race funktion, så du kan gøre dig selv bedre og bedre gang til gang. Det betyder også, at du kan presse dig selv endnu mere, så du ikke giver op, om man vil.

Hvis du er på udkig efter en super lækker romaskine, som er yderst fornuftig til prisen, skal du helt klart vælge denne model. Den er god til prisen, så du skal ikke bruge ret mange penge på, at få en romaskine, som burde koste langt mere. Du kan nemt pakke denne romaskine af vejen, da den kan foldes, så den ikke fylder hele din stue, eller hvor du kan lide at ro. Det er super rart, hvis man ikke har alverden af plads i hjemmet.

Specifikationer

 • Størrelse: 222x51x98 cm
 • Modstand: Magnet
 • Niveauer: 16Apollo Hybrid AR

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Abilicaonline.dk 8.495,00 8.495,00 Se produkt

Den tredje vi skal kigge på i denne omgang, kommer fra First Degree Fitness, som er kendt for deres lækre kvalitet og velfungerende maskiner. Denne er ingen undtagelse. Modellen vi har her, er en såkaldt Black Edition, som har gjort den endnu lækrere at se på, samt en række funktioner, som gør din roning til den bedste. Den er fremstillet i to forskellige materialer, som gør den super lækker at se på. Det er hhv. træ og stål.

Denne model er udstyret med vand, hvilket gør den til en yderst virkelighedstro romaskine, som giver dig følelsen af, at du rent faktisk ror i vand. Der er ligeledes også lyden af vand inde over, som gør det til en endnu mere virkelighedstro oplevelse. Det giver den bedste træning, hvis du træner i vand, da det giver det samme som en rigtig rotur.

I modsætning til mange andre romaskiner, kan denne ikke foldes sammen, men kan blot stilles lodret op, så den ikke optager særlig meget plads i dit hjem. Det er rart, hvis du ikke har plads til at have den stående fremme i dit hjem. Derfor får du også let ved, at finde den frem, når du gerne vil ro en tur. Den ser samtidig super godt ud i den sorte farve, som den er fremstillet i.

Du har mulighed for at tilkoble din computer til denne model, så du kan ro i en 3D verden, mod dig selv, eller andre. Det giver dig enormt meget motivation, hvis du ikke blot vil sidde og kigge ud i luften mens du ror. Programmet som du skal downloade til din computer hedder NetAthlon 2 XF Rowers, som giver dig et væld af muligheder, så du kan tage din roning til næste niveau.

Specifikationer

 • Størrelse: 213 x 55 x 54 cm
 • Modstand: Vand
 • Niveauer: Individuelt

Masterfit TP 320R

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Den sidste vi skal kigge på kommer fra Masterfit. Denne model er en meget alsidig model, som bruger luft og magnet som modstand. Du kan helt selv indstille hvordan du gerne vil træne, hvorfor du meget let kan få gode resultater, og træne lige præcis som du vil. Det giver dig en enorm frihed, da du kan gøre hvad vil.

Denne model kan nemt gemmes af vejen, da den kan klappes sammen, så den ikke fylder alverden. Det er meget rart, hvis du ikke har alverden af plads i dit hjem. Derfor skal du altså ikke lade dig begrænse af pladsen i dit hjem, hvis du gerne vil igang med at ro. Denne model er som skabt til lige netop dette.

Den er udstyret med et display, som gør det muligt for dig, at indstille maskinen til de ting, som du gerne vil have den til. Dermed sagt, at du helt selv kan skræddersy din egen træning, så du får lige præcis den belastning, som du har brug for. Man kan opnå meget store resultater med en romaskine, hvis man blot indstiller den korrekt, og sørger for at forbedre sig fra gang til gang.

Denne model har hele 48 cm højde på sædet, hvilket er en del højere end mange andre romaskiner, men det giver samtidig en større brugervenlighed for alle mennesker, da man ikke skal så langt ned på jorden, for at komme på den. Så er du på udkig efter en lækker romaskine, så finder du den lige her.

Specifikationer

 • Størrelse: 245 x 52 x 112 cm
 • Modstand: Magnet og luft
 • Niveauer: 16Sådan vælger du en romaskine

Når det kommer til valget af romaskine, er der mange faktorer der spiller ind. Du skal naturligvis vide, hvor meget du gerne vil give for din romaskine, hvorefter du kan skærpe dine krav, så du lettere kan finde frem til lige netop den romaskine du gerne vil have. Derudover skal du også være sikker på, at du har plads i hjemmet.

Du kan naturligvis blot vælge en model der kan klappes sammen, så den ikke fylder alverden, når du ikke bruger den. Det kræver ikke så meget plads, hvorfor folk ofte vælger denne løsning. Der findes flere i denne test, som kan foldes sammen, så de er gemt væk, hvis det kræves. Du kan altså sagtens have en romaskine selvom du måske ikke har så meget plads.

 • Pris
 • Størrelse
 • Modstands middel

Det er blot nogle af de ting du skal kigge efter, når det kommer til hvilken romaskine du skal vælge. Der er mange andre ting som du skal tænke over, når du køber en sådan maskine. En af de ting kan være, hvor meget du kommer til at bruge den. Skal du bruge den næsten hver dag, er det en god ide at ofre lidt ekstra for den, da du får så meget mere ud af det.

Find forhandler af romaskiner

Du kan købe en romaskine mange forskellige steder, det er dog lettest at finde den online, da du meget nemmere kan se de forskellige priser, og læse om de forskellige produkter, som gør det nemmere for dig, at gennemskue de forskellige ting. Du slipper også for at forlade hjemmet, og kan sidde hjem og beskue de forskellige modeller, og tage en beslutning ud fra det.

Der er mange forhandlere på nettet, som du kan vælge mellem, når det kommer til romaskiner, vi har dog en forhandler, som vi har brugt i denne test, da de har et stort udvalgt, hvor du helt sikkert også finder din kommende romaskine. Med andre ord har du altså muligheden for, at kunne finde en romaskine til lige netop dit budget, da de har alt lige fra de helt billige modeller, til de mere dyre modeller. Den forhandler som vi har brugt i denne romaskine test er

 • Abilicaonline.dk

Denne side er super til dig, der er vild med at træne, og gerne vil finde et sted, hvor du kan købe alt det udstyr og maskiner, som du har brug for når du træner. Det bliver altså ikke nemmere for dig, at købe det du skal bruge, uden du skal rundt på flere forskellige sider. Det er enormt tidskrævende. Tid som du kunne have brugt på din træning. Derfor er denne side super til dig der lige mangler det sidste, eller til dig der mangler alt, til træningen. Vi håber denne test har gjort det nemmere for dig, at finde det du skal bruge. Det bliver ikke meget nemmere, at finde lige præcis den romaskine som du leder efter, når du har læst en test som denne. Vi ønsker dig god jagt efter din nye romaskine, som du helt sikkert finder efter denne test.