Symaskine test – Bedst i test

Symaskine test – Bedst i test

ANNONCE - Produktudvælgelsen baseres på vores egne analyser og research, men kun produkter fra vores kommercielle partnere inkluderes i indlægget. Derfor betragtes dette som en annonce.

I denne test skal vi se nærmere på en række forskellige symaskiner, som findes på nettet. Her er noget for enhver smag, og vi har udvalgt nogle af de bedste mærker på markedet. I denne test er mærkerne PFAFF, Toyota, Singer og Husqvarna repræsenteret. Det er nogle af de bedste mærker, og nogle som du helt sikkert også kender, hvis du selv syr engang i mellem.

Vi har valgt at holde denne test bred, så enhver kan finde noget i denne test. Det betyder med andre ord, at du ikke skal bekymre dig om, at du ikke finder noget i denne symaskine test. Hvis du gerne vil bruge mange penge på en symaskine, eller gerne vil spare penge, er du landet det helt rette sted, når det kommer til symaskiner. Her er nemlig noget for enhver pengepung, så der også er noget til dig.

Man kan spare mange penge ved, at ordne mange af ens sysager selv, og man skal derfor ikke undervurdere, at en symaskine kan være en super god investering. Derfor kan du med fordel vælge at anskaffe dig en symaskine, hvis du kan lide at være kreativ. Du finder en fire forskellige symaskiner i denne test, helt sikkert også en til din smag.

Du kan faktisk spare flere penge end du lige går og tror, hvis du vælger at investere i en symaskine. Du kan selv sy dine gardiner, puder, tøj, pynt osv. Der er mange ting som du blot skal købe stoffet til, hvorefter du blot skal sy det sammen, så du kan bruge det. Dermed kan du altså spare mange tusinde kroner om året, hvis blot du selv fremstiller mange af dine ting.  

Der er noget i denne test for enhver smag og pengepung, ligesom der også er noget for ethvert niveau. Du skal dermed ikke bekymre dig om, om du er nybegynder eller, om du har syet i mange år. Der er nemlig noget til ethvert niveau. Så hvis du er på udkig efter en symaskine, men er i tvivl om hvilken, kan du med fordel læse denne test, så vil du helt klart finde frem til lige netop den, som passer til dig, dit niveau, budget og interesse.

PFAFF symaskine – Smarter by PFAFF – 140s

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Coop.dk 1.599,00 1.599,00 Se produkt

Den første vi skal kigge på kommer fra PFAFF, som er et kendt mærke indenfor syverdenen. Her får du altså alt det bedste en symaskine kan tilbyde, og du kan med lethed sy børnenes fastelavnstøj, dine nye gardiner, eller måske trænger din garderobe til noget lækkert. Det kan du altsammen lave på denne lækre symaskine fra PFAFF. Der er hele 21 sømprogrammer i denne maskine, hvilket giver dig en enorm frihed til at lave de flotteste kreationer, og sy på lige præcis din måde.

De forskellige sømprogrammer er inddelt i 3 forskellige kategorier, som er pyntesøm, overlocksøm og basissøm. Det giver dig friheden til at kunne skabe lige præcis de ting, som du gerne vil, uden at være begrænset af de forskellige sømprogrammer. Du indstiller nemt de forskellige programmer ved hjælp af det store drejehjul, som befinder sig på siden af denne model. Det er muligt at indstille sømbredden helt individuelt, op til 6 mm.

Når du pakker denne model væk, er der naturligvis også et medfølgende kuffertlåg, som gemmer den godt af vejen, så den ikke fylder i stuen, eller hvor du nu har den opbevaret. For at gøre denne maskine så nem som muligt, er den udstyret med en nåletråder, som giver dig mulighed for, at kunne smide tråden i nålen, uden bøvl overhovedet.

PFAFF udviklede i sin tid et super godt trykfodssystem, som denne model naturligvis også er udstyret med. Derfor får du altså noget af det bedste på markedet, når det kommer til pedalen på denne model. For at du også kan sy når det bliver lidt mørkere i rummet, har denne model en LED lampe, som lyser kraftigt, så du kan se hvad du foretager dig, selv i dårligt lys.

Specifikationer

 • Antal søm: 21
 • Type: Mekanisk
 • Friarm: JaToyota symaskine – OEKAKI 50R

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Rito.dk 2.979,00 2.979,00 Se produkt
Coop.dk 2.999,00 2.999,00 Se produkt

Den næste vi skal tage et kig på, kommer fra det populære Toyota, som du nok kender for lidt andre ting, som f.eks. biler. De laver dog også symaskiner, og med denne model har de ramt sømmet på hovedet, som man siger. Denne model har nemlig vundet en pris for den unikke design ved den prestigefyldte og anerkendte Reddot Award. Det betyder med andre ord, at du kan være sikker på, at du får det allerbedste når du køber denne model.

Der er et ord på japansk som hedder “oekaki”. Det betyder oversat til dansk, at tegne. Det er nemlig lige hvad du kan gøre med denne model, da du har muligheden for at frihåndsbrodere en masse forskellige symboler og tekster på dit tøj. Denne model giver dig altså en enorm frihed til, at skabe lige præcis det du gerne vil, når du skal sy. Du kan altså kun lade fantasien sætte grænser, når du skal sy på denne maskine.

Der er helt 50 forskellige drop-in spolesystemer samt sømprogrammer, hvilket giver dig muligheden for, at kunne sy alskens forskellige ting og sager, som du kan fylde med i dit hjem, eller hvis du skal lave kostumet til dit barn, når fastelavn står for døren. Dit barn vil elske dig, og du kan med sikkerhed lave det vildeste kostume med denne lækre symaskine fra Toyota.

Du har mulighed for at indstille flere forskellige ting på denne model, så du kan sy lige præcis som du vil. Det bliver ikke meget nemmere for dig, at lave de nye gardiner, eller sy de puder, som du altid har tænkt på. Hvis du gerne vil sy bukser, er denne model den helt rette for dig. Den kan nemlig gå i gennem hele 12 lag stof, hvilket gør den oplagt til, at sy i det lidt mere hårdføre stof. Derfor, altså oplagt til at sy bukser og jeans.

Specifikationer

 • Antal søm: 50
 • Type: Elektronisk
 • Friarm: JaSinger symaskine – Tradition 2263

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Whiteaway.com 929,00 929,00 Se produkt

Den tredje vi skal kigge på, kommer fra det vel nok mest velkendte mærker indenfor symaskiner, nemlig Singer. De har været i gamet i mange, mange år, hvorfor de også er de mest kendte. De er kendte for deres høje kvalitet og lækre design, som har vundet dem mange priser gennem tiden. Derfor kan du også være sikker på, at du med denne symaskine, får noget ud over det sædvanlige.

Der er flere forskellige funktioner i denne symaskine. Du har muligheden for, at vælge mellem 23 forskellige sømprogrammer, som gør det nemmere for dig, at sy lige præcis på den måde, som du gerne vil. Det giver dig altså et utal af muligheder for, hvordan du kan sy alle de ting, som du mangler i hjemmet. Der er tre forskellige spoler, samt en indbygget nåletråder, så du ikke skal bøvle med den slags.

For at gøre denne maskine endnu mere alsidig har den også en friarm, som hjælper dig, hvis du skal sy bukseben eller ærmer. Hvis du står med et par bukser eller en cardigan som har mistet en knap, er der en funktion, som kaldes for en knaphuls funktion, som gør det nemmere for dig, så du ikke skal sidde med nål og tråd, og selv sørge for at sy det i, igen. Det bliver ikke meget nemmere.

Hvis du er på udkig efter en symaskine fra et af de mest respekterede mærker, skal du helt klart vælge denne model. Du får virkelig noget for dine penge, og du vil elske denne maskine. Der medfølger en hel del forskellige ting til denne model, som også gør din syning meget nemmere. Alt i alt en super lækker symaskine, så du kan få ført alle dine projekter ud i verden.

Specifikationer

 • Antal søm: 23
 • Type: Mekanisk
 • Friarm: JaHusqvarna Viking symaskine – H-Class E-10

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Coop.dk 1.299,00 1.299,00 Se produkt

Den sidste vi skal tage et kig på, kommer fra mærket Husqvarna, som er kendt for at lave en hel del forskellige ting. Der er alt lige fra havetraktorer til symaskiner. Derfor kan du også være sikker på, at dette er en alsidig maskine. De er kendte for deres høje kvalitet, hvorfor du kan være sikker på, at du virkelig får noget for dine penge, hvis du vælger en symaskine som denne. Husqvarna er et af de største mærker i Norden, indenfor symaskiner.

Denne model er en super god all-round maskine, som de fleste kan bruge, hvorfor du også kan bruge den, hvad enten du er nybegynder, eller om du er øvet, eller professionel. Der er 21 forskellige programmer på denne model, så du kan sy på lige præcis den måde, som du gerne vil. Du kan altså meget nemt sy de nye puder, eller de nye gardiner, uden det kræver det helt store.

For at gøre det meget nemmere for dig, at tråde nålen på denne maskine, er der naturligvis også en indbygget nåletråder, så det foregår så nemt som muligt. Der er fire forskellige trykfødder med til denne model, så du kan sy lige præcis som det passer dig. Det er super nemt at skifte mellem de forskellige, så du ikke skal bruge tid på dette. Denne model anses som værende en, som er er meget kreativ, så du kan helt sikkert også fremstille en helt masse lækkert på denne model.

Alt i alt en super god maskine, hvor der følger en helt masse forskellige ekstraudstyr med, som du får brug for, når du skal sy. Derfor får du altså virkelig noget for dine penge, når du vælger en model som denne. Nogle af de ting som følger med til denne model, er som nævnt de forskellige trykfødder, men derudover er der også forskellige ting med, hvis du har behov for at transportere den rundt omkring, så den ikke tager skade af dette.

Specifikationer

 • Antal søm: 21
 • Type: Mekanisk
 • Friarm: JHvor køber jeg en symaskine?

Når du skal finde dig en symaskine, skal du tænke dig godt om, hvor du køber den henne. Der er nemlig mange steder på nettet, hvor du kan anskaffe dig en symaskine, men hvis du gerne vil have det bedste af det bedste, kan vi i den grad anbefale Coop.dk, som har et kæmpestort udvalg.

Her slipper du også for, at der står en sælger og ånder dig i nakken med flere forskellige tilbud og symaskiner, som du måske ikke ville have kigget på, eller som er uden for budget. Derfor er det en god ide, at du tager et kig på nettet, eventuelt læser denne test, som kan rykke dig tættere på, hvilken du skal købe. Det er vigtigt at du ikke blot vælger ud fra prisen, men også overvejer hvorfor nogle koster mere end andre. Pris og kvalitet hænger i den grad sammen, når det kommer til symaskiner.

Hvad skal man kigge efter?

Når du så har besluttet dig for, at du skal have dig en symaskine, skal du være rustet til, at vide hvilke ting du skal kigge efter, når det kommer til købet af en symaskine. Der kan nemlig være mange forskellige ting, som man overser, hvis man ikke ved lidt om de forskellige maskiner, inden man blot kaster sig ud i et køb. Vi har listet nogle af de ting op, som du skal kigge på inden du begiver dig ud i et køb af en symaskine.

 • Pris
 • Tilbehør
 • Antal sømprogrammer
 • Ekstra funktioner

Det er blot nogle af de ting som du skal kigge efter når det kommer til købet af en symaskine. Det er vigtigt at du sætter dig et budget, som du gerne vil bruge på en symaskine, inden du kaster dig ud i købet af en tilfældig. Dermed kan du indsnævre antallet af potentielle bejlere. Derudover er det en god ide, at se hvad du rent faktisk får med for dine penge, samt hvor mange sømprogrammer der er i symaskinen. Derudover skal du også overveje, om du gerne vil have nogle ekstra funktioner i din symaskine, som f.eks. en friarm, som gør det nemmere at sy de største projekter.